coz dawno to mialem zrobic i w koncu sie udalo:
Only This - ciekawy pierozek, co prawda nie do konca do mnie dociera ale podoba mi sie w nim to ze jest wlasnie taki jakis inny od innych rzeczy progowych

ma jakis taki specyficzny klimat, niestety brzmi troszke za surowo i za prosto zeby moc napisac ze jest swietny

brakuje mu czegos po prostu..moze to tez wina predkosci...nie jest ani skocznym progresem ani glebokim odplywem jest gdzies posrodku i moze to mi tez przeszkadza ?
With The East Wind - o tutaj juz o wiele bardziej mi podeszlo

specyficzny twoj wlasny klimat zostal utrzymany i doszla do tego bardzo fajna melodia przewodnia, bardzo sentymentalna i intymna zarazem, porownac to moge jedynie chyba do utworow Alkora ktory tez w taki swietny a zarazem bardzo bezposredni sposob potrafil przekazywac swoje emocje w utworach

With The East Wind z vocalem - bardzo ciekawy pomysl i ciekawe zestawienie emocjonalny track polaczony z jakims orientalnym klimatem, teoretycznie polaczenie moglo wypasc roznie...tutaj wyszlo bardzo ciekawie

(btw gralem ta wersje na Penys Envy

)
Your Smile Makes Me Smile - baardzo fajny pozytywny utwor, tak jak poprzednik w bardzo subtelny muzyczny sposob przekazujacy pozytywne uczucia czy tam emocje

no i fajna nazwa do tego hehe w pelni przekazujaca nastroj

pianinko robi swoje

melodia w srodku tez, ogolem nie ma sie do czego przyczepic jest tak jak byc powinno hehe
Pozdrawiam i licze na wiecej dobroci od ciebie