Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez Sisiek 03 wrz 2009, 16:06

lysyy31 napisał(a):ewentualnie jeżeli ktoś chce na "m2h" mam vóde za pół ceny - myśle że to wstepnie pan Krzystofff S. z Ochoty pomoże ogarnąć

Ja ich ogólnie wszystkich poogarniam :D Allah będzie czuwał :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Margo 03 wrz 2009, 17:55

już to widzę :D
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez lysyy31 04 wrz 2009, 18:55

ostatnio Sisiek był najgrzeczniejszy ze wszystkich tam moich znajomych :) ... w sobote jest After - to już potwierdzone :) więc w piątek ogarnę m2h, a w sobotę uwale się w trupa z kilkoma dobrymi mordami ^^
lysyy31

Postprzez Tulipan aka Nexus 04 wrz 2009, 22:37

a after moze sie przeciagnac do niedzieli ? bo ja w niedziele do pracy na 16 :P
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Juma 04 wrz 2009, 23:44

chodza sluchy ze prosto z M2H jedziemy na Mayday ;]
Juma

Postprzez Tulipan aka Nexus 05 wrz 2009, 0:11

w sumie mam duzo urlopu... moge siedziec heheheh ja tam oczywiscie nei mowie czy bede bo nigdy nie wiem i nie bede sie tu zarzekał, wolne juz w robocie zalatwilem a jak bedzie to zobaczymy, dobry tekst z tym brutalnym sitem rzeczywistosci +1
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez koncial 05 wrz 2009, 14:04

więc trochę ode mnie:

Sisiek i brutalne sito rzeczywistości ogarania forumowiczów więc prosiłbym aby wszelakie dane (imie nazwiko "nick z forum" + ew znajomi co nie są zarejestrowani) przesyłąć do naczelnego Logistyka 4 RP. Lista będzie potrzebna ;)

Z ważniejszych informacji w sobote bedzie officjalny after czyli "Alibination" w klubie studenckim Alibi ;) zagraja:

Cj Art
Asper
Pan Sowa i Syn Tuska b2b
Mores
Come T
Ja & PTR
Cue (rezydent klubu)

Oczywiście na afterze bedzie cała ekipa z M2H łącznie z T1 i Estivia będzie można powspominać kto i jak rączkami machał na breakdownach itd

Noclegi: więc praktycznie są załatwione miejsca w Hotelu Studencjim/Assystenckim/akademiku (nie wiem jak dokładnie to paciarajstwo sie nazywa) w ciągu najblizszych 3-4 dni będe wiedział wiecej co jak i ile, (pewnie tam wylądujemy po piątku i po sobocie na gęsty after afterów)

Koszta: Nie wiem dokładnie jeszcze ile będzie kosztował akadamik ale na pewno taniej niz hotel (od 70 za osobe) co do imprezy to forumowicze albo wejda za free albo na 100 będą mie zniżki taki melanzowy pakiet kolo 10 blach za 2 imprezy (tu niestety jest tak ze to sa 2 rózne kluby i pewnych rzeczy nie przeskoczymy), co do promocji łysy wczesniej wyjasnij że w g2 mamy pewne upusty :) o co Alibi jeszcze nie wiem :)

Nexus więc ja ci radze weź urlop na niedziele :D
koncial

Postprzez Sisiek 05 wrz 2009, 14:24

Siara i wszystko jasne :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 05 wrz 2009, 19:53

Dla mnie i dla Marty proszę zarezerwować w tym hotelu apartament z lożą, sauną i jaccuzi :D

PS. Koncial popsuj Ilonce komputer to Łysy dołączy do mnie :D
Ostatnio edytowano 06 wrz 2009, 1:44 przez Stelmach, łącznie edytowano 1 raz
Stelmach
Rave on!

Postprzez Juma 05 wrz 2009, 21:30

Stelmi, ja juz Ci jedno miejsce w G2 zarezerwowalem! ;]
Juma

Postprzez xymek 05 wrz 2009, 23:30

No dobrze prze państwa...to ja się wstępnie zapowiadam z niewiastą mą...proszę o ewentualny nocleg i grzeczne traktowanie ;)...no i mam nadzieje że Sisiek znów nie bedzie nikogo lał po plecach :]
Obrazek
xymek

Postprzez Uczen_Sisior_a 06 wrz 2009, 20:52

zasadniczo w tym terminie musze klaskac u rubika a Lotnik prowadzi pociag w TeleExpresie ale ostatecznie moge sie zlokalizowac i doprowadzic do manewrow piechoty-Ochoty :) Major.Sisiek pseudo po babci napisze poniedzialkowe "roz"zolnienie z Cwiczen w AirNecie :D:D:D szykuj Kriszto amunicje oraz wyrzutnie rakiet :) w sobote zaatakujemy bo 19 wrzesnia :)
"co...Pedaly"
Uczen_Sisior_a

Postprzez Sisiek 07 wrz 2009, 17:18

Mam nadzieje mój uczniu że nie będziesz się musiał teleportować :D Poniedziałkowe manewry w Airnecie zakończone pomyślnie. Nabieramy siły i mocy by na pełnej werwie udać się w zakątki radomskiej patologi. Jak szedłem do pracy spóźniony jedyne 20 minut widziałem Bogusia jak przyczepiony do kratek z zapłakaną buzią obserwował mgłę na lotnisku :D

Uczen_Sisior_a napisał(a):szykuj Kriszto amunicje oraz wyrzutnie rakiet :) w sobote zaatakujemy bo 19 wrzesnia :)

Odpowiedni kaliber i kule armatnie przyszykowane oby tylko nie rozpętać 3 wojny światowej.

Z poważaniem Allah Akbar KC misiaczku ! :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Humulus 08 wrz 2009, 12:50

O ile ciocia nie zachoruje lub nie nastąpi przypadkowe zagięcie czasoprzestrzeni, pojawię się wraz z Kubo.
Obrazek
Humulus

Postprzez pressya 09 wrz 2009, 12:25

nadal prowadze pertraktacje z moim pracodawca co do wolnego , ale raczej nie do rody :(
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 13:08

Zwolnij się z pracy :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez koncial 09 wrz 2009, 14:26

Officjalne info:

Weekend z Migration 2 Heaven i Alibination!

I nastał koniec wakacji, przed nami coraz krótsze dni, już 18 i 19 września czeka na Was niesamowita atrakcja rodem z najlepszym klubów na świecie, zafundowana przez czołówkę zagranicznych oraz polskich artstów sceny klubowej. Tenże weekend nie zawiedzie oczekaiwań młodych ludzi, pragnących odkryć w sobie energię zgromadzoną przez te długie, słoneczne wakacje. Tak więc do rzeczy: 18 września będzie niewątpliwie dniem niezapomnianym za sprawą odbywającej się cyklicznie imprezy Migration 2 Heaven! Tego dnia klub Strefa G2 ugości rzesze fanów muzyki progressive i trance. Organizatorzy zaprosili specjalnie dla Was śmietankę sceny klubowej, Estiva prosto z kwitnącej krainy klubowej – Amsterdamu oraz Temple One z Wieliej Brytanii – to zestawienie, które powinno zadowolić nawet tych najbardziej wybrednych sympatyków gatunku. Te dwie, jedne z największych gwiazd na świecie, pod szyldem jednej z największych wytwórni muzyki trance – Enhacend Records – wystąpią specjalnie dla was!!! Migration 2 Heaven dla tejże edycji przybrało tytuł “Autumn Melodies”. Wraz z gwiazdami z zagranicy zagrają organiztaorzy, czyli: Tommy K & PTR, a także Come T – jeden z rezydentów cylku, jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci obecnej polskiej sceny klubowej, producent tworzący dla takich wytwórni jak Baroque, Global Underground, czy Armada. Nie zabraknie także wielu atrackji przewidzianych dla uczestników imprezy.

Obrazek

Ale to oczywiście nie koniec! Następnego dnia, 19 września odbędzie się oficjalne afterparty w klubie Alibi, w czasie drugiej edycji Alibination Night! – cyklicznej imprezy stworzonej dla ludzi pragnących świetnej zabawy na poziomie najlepszych klubów w Poslce. Tego dnia będzie nie mniej smakowicie, niż dnia poprzedniego. Na tej edycji Alibinaton zagra aż 10 djów! Alibination bedzie miało zaszczyt gościc samego CJ’a Arta z największego polskiego kolektywu muzyki progresywnej – Phattsounds. Artek, przedstawiciel słynnego Frisky Radio, a także znany z produkcji dla Deepsesions, Frisky, Progrezo oraz Jetlag, zagra już 19go wrzesnia w Alibi! Wraz z nim pojawią się: Chris Asper z Krakowa, rezydenci i twórcy cyklu M2H, Mores – radomski dj i producent, Mr Owl & Macoson duet warszawskich djów, którzy w swoim secie warm-up znakomicie zagrzeją atmosferę zabawy, Seraphine oraz Cue i Come T – organiztaorzy Alibinaton Night!

Obrazek

Przed nami cudowny weekend, świetna zabawa jakiej dawno w naszym mieście nie było, a to za sprawą Migration 2 Heaven oraz Alibination Night! Nie może waszabraknąć zarówno w Alibi jak i w G2, 18 i 19 września czekają Was noce niesamowitych wrażeń, które na dlugo pozostaną w waszej pamięci!

Bilety:

10/15 PLN – Migration 2 Heaven

8 – Alibination

(lista z forum 10 za obydwie imprezy -niestety pewnych rzeczy nie przeskocze jak mówiłem wcześniej :/)

Promocje:
Jeszcze nie wiem jak z Alibi ale w G2 jak wspominał Łysy łodka Nemiroff za 50% ceny z przepychem :D, ale to już do dogadania na miejscu, off korz największa loża itp :D co do aftera po imprezie to suchym pysku nie zostawie i po gospodarsku przywitam ;) , offkorz T1 i Estivia będą na afterze w Alibi ale pomelanżować nie grac ;)

NOCLEGI:
Niesty nie posiadme mega chaty (kto był ten wie) więc nie przenocuje wszystkich u siebie (w przyszłem tygodniu będe wiedział czy znajomi mają miejsca by kogoś ew przekimać). Koszta noclegu to 70 złoty za dobe w 2-osobowym Hotelu Asystenckim (po 35 za osobe jakby ktos miał problemy z dzieleniem przez 2) w skład którego wchodzą takie luksusy jak pełna łazienka bez kamery (Stelmach sie ucieszy), kuchnia jakby ktoś chciał coś ugotowac np zupke chińską, oczywiście pokój czyli genralnie raczej to taka mała 20 parometrowa kawalerka w dobrym standarcie niz klasyczny hotelowy pokój ;) niestety akademiki odpadają (studenci sie zjeżdzają) a tak jak wspominałem wczesniej najtańszy Hotel w radomiu to od 70 za dobe od osoby. w sumie na razie zarezerwowaliśmy 5 pokoi (obok siebie ;) jak będzie potrzeba to weźmie sie kolejne) na pewno dla DJ (T1 i Estivy, Jumy, Stelmacha aka fan Łazieniek i całej reszty reszty), więc after po obydwu melanżach raczej tam. Ja to widze tak, kto mieszkał w akademikach ten wie ze pokój studencki ma kompresje większą niz WINRAR i na pewno jakoś to wszystko się ogarnie (tymbardziej proponuje uśmiechnąć się do BTS, który moze kogoś przekimać) czyli tu jest kwestia dogrania się i dogadania, ja w przyszłym tygdniu przed M2H będe się widzał z kierowniczka (która ma urlop) i będe chciał dogadać do końca temat.

Moja prośba wszystkie dane Imie Nazwisko tec do naczelnego Logistyka 4 RP on ogarnia forumowiczów i ich znajomych przed i w czasie imprezy - ja po prostu nie będę miał fizycznie na to czasu. Maxmalny termin kiedy zamykamy brutalne sito rzeczywistości mija w środe wieczorem, więc niech każdy z was zastanowi sie za nim sie zdecyduje, żeby nie był takiej akcji że ktos w piątek rano pisze ze jednak ta grypa była silniejsza albo ze MPK z pod bloku mi uciekło...

Pozdrawiam

PS jakbyby co to pytać :)
koncial

Postprzez bAchoR 09 wrz 2009, 15:40

Jakie imie i nazwisko? Sprecyzuj o co chodzi ?

Do kogo lista z bandą alkoholików ? 8-)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 15:50

bAchoR napisał(a):Jakie imie i nazwisko? Sprecyzuj o co chodzi ?

Hmm a jak to można bardziej sprecyzować :P Chodzi o imie i nazwisko :D

Zgłaszać się do mnie tak jak napisał Koncial do środy wieczorem i proszę bez wygłupów z cyklu że nagle w piątek wypadają imieniny cioci :P Zgłoszenie na listę dobrowolne ja za nikim nie będę biegał. :) Za to mogę w późniejszym terminie pomóc dotrzeć do klubu. Z dworca w Radomiu rzut beretem wiec ciężko będzie się zgubić no ale ... różnie to bywa :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 09 wrz 2009, 16:29

Ok, nie kumałem do kogo sie zgłaszać. To Krzysztofie wpisz mnie, z łaski Twojej. Ale jak przyjde do klubu po 0,7 L to mnie wpuszczą ? (jeszcze dobrze chodze) :D

Czy lepiej przyjść trzeźwo ? Ale jak tam 50ml, w środku, wódki będzie kosztować 12 zł jak u mnie to sobie nie popije :/
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy