Officjalne info:
Weekend z Migration 2 Heaven i Alibination!
I nastał koniec wakacji, przed nami coraz krótsze dni, już 18 i 19 września czeka na Was niesamowita atrakcja rodem z najlepszym klubów na świecie, zafundowana przez czołówkę zagranicznych oraz polskich artstów sceny klubowej. Tenże weekend nie zawiedzie oczekaiwań młodych ludzi, pragnących odkryć w sobie energię zgromadzoną przez te długie, słoneczne wakacje. Tak więc do rzeczy: 18 września będzie niewątpliwie dniem niezapomnianym za sprawą odbywającej się cyklicznie imprezy Migration 2 Heaven! Tego dnia klub Strefa G2 ugości rzesze fanów muzyki progressive i trance. Organizatorzy zaprosili specjalnie dla Was śmietankę sceny klubowej, Estiva prosto z kwitnącej krainy klubowej – Amsterdamu oraz Temple One z Wieliej Brytanii – to zestawienie, które powinno zadowolić nawet tych najbardziej wybrednych sympatyków gatunku. Te dwie, jedne z największych gwiazd na świecie, pod szyldem jednej z największych wytwórni muzyki trance – Enhacend Records – wystąpią specjalnie dla was!!! Migration 2 Heaven dla tejże edycji przybrało tytuł “Autumn Melodies”. Wraz z gwiazdami z zagranicy zagrają organiztaorzy, czyli: Tommy K & PTR, a także Come T – jeden z rezydentów cylku, jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci obecnej polskiej sceny klubowej, producent tworzący dla takich wytwórni jak Baroque, Global Underground, czy Armada. Nie zabraknie także wielu atrackji przewidzianych dla uczestników imprezy.

Ale to oczywiście nie koniec! Następnego dnia, 19 września odbędzie się oficjalne afterparty w klubie Alibi, w czasie drugiej edycji Alibination Night! – cyklicznej imprezy stworzonej dla ludzi pragnących świetnej zabawy na poziomie najlepszych klubów w Poslce. Tego dnia będzie nie mniej smakowicie, niż dnia poprzedniego. Na tej edycji Alibinaton zagra aż 10 djów! Alibination bedzie miało zaszczyt gościc samego CJ’a Arta z największego polskiego kolektywu muzyki progresywnej – Phattsounds. Artek, przedstawiciel słynnego Frisky Radio, a także znany z produkcji dla Deepsesions, Frisky, Progrezo oraz Jetlag, zagra już 19go wrzesnia w Alibi! Wraz z nim pojawią się: Chris Asper z Krakowa, rezydenci i twórcy cyklu M2H, Mores – radomski dj i producent, Mr Owl & Macoson duet warszawskich djów, którzy w swoim secie warm-up znakomicie zagrzeją atmosferę zabawy, Seraphine oraz Cue i Come T – organiztaorzy Alibinaton Night!

Przed nami cudowny weekend, świetna zabawa jakiej dawno w naszym mieście nie było, a to za sprawą Migration 2 Heaven oraz Alibination Night! Nie może waszabraknąć zarówno w Alibi jak i w G2, 18 i 19 września czekają Was noce niesamowitych wrażeń, które na dlugo pozostaną w waszej pamięci!
Bilety:
10/15 PLN – Migration 2 Heaven
8 – Alibination
(lista z forum 10 za obydwie imprezy -niestety pewnych rzeczy nie przeskocze jak mówiłem wcześniej :/)
Promocje:
Jeszcze nie wiem jak z Alibi ale w G2 jak wspominał Łysy łodka Nemiroff za 50% ceny z przepychem

, ale to już do dogadania na miejscu, off korz największa loża itp

co do aftera po imprezie to suchym pysku nie zostawie i po gospodarsku przywitam

, offkorz T1 i Estivia będą na afterze w Alibi ale pomelanżować nie grac

NOCLEGI:
Niesty nie posiadme mega chaty (kto był ten wie) więc nie przenocuje wszystkich u siebie (w przyszłem tygodniu będe wiedział czy znajomi mają miejsca by kogoś ew przekimać). Koszta noclegu to 70 złoty za dobe w 2-osobowym Hotelu Asystenckim (po 35 za osobe jakby ktos miał problemy z dzieleniem przez 2) w skład którego wchodzą takie luksusy jak pełna łazienka bez kamery (Stelmach sie ucieszy), kuchnia jakby ktoś chciał coś ugotowac np zupke chińską, oczywiście pokój czyli genralnie raczej to taka mała 20 parometrowa kawalerka w dobrym standarcie niz klasyczny hotelowy pokój

niestety akademiki odpadają (studenci sie zjeżdzają) a tak jak wspominałem wczesniej najtańszy Hotel w radomiu to od 70 za dobe od osoby. w sumie na razie zarezerwowaliśmy 5 pokoi (obok siebie

jak będzie potrzeba to weźmie sie kolejne) na pewno dla DJ (T1 i Estivy, Jumy, Stelmacha aka fan Łazieniek i całej reszty reszty), więc after po obydwu melanżach raczej tam. Ja to widze tak, kto mieszkał w akademikach ten wie ze pokój studencki ma kompresje większą niz WINRAR i na pewno jakoś to wszystko się ogarnie (tymbardziej proponuje uśmiechnąć się do BTS, który moze kogoś przekimać) czyli tu jest kwestia dogrania się i dogadania, ja w przyszłym tygdniu przed M2H będe się widzał z kierowniczka (która ma urlop) i będe chciał dogadać do końca temat.
Moja prośba wszystkie dane Imie Nazwisko tec do naczelnego Logistyka 4 RP on ogarnia forumowiczów i ich znajomych przed i w czasie imprezy - ja po prostu nie będę miał fizycznie na to czasu. Maxmalny termin kiedy zamykamy brutalne sito rzeczywistości mija w środe wieczorem, więc niech każdy z was zastanowi sie za nim sie zdecyduje, żeby nie był takiej akcji że ktos w piątek rano pisze ze jednak ta grypa była silniejsza albo ze MPK z pod bloku mi uciekło...
Pozdrawiam
PS jakbyby co to pytać