Audioriver - Plaża nad Wisłą / Płock - 7-9.08.09

Płock, 7-9 sierpnia 2009
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Audioriver - Plaża nad Wisłą / Płock - 7-9.08.09

Postprzez Stelmach 19 sie 2009, 20:00

Nie będę się szerzej wypowiadał, ale pierwsze pół godziny setu Hatwin'a, który conieco mnie zainteresował i można go ściągnąć z http://rapidshare.com/files/267985475/r ... 8-2009.mp3 brzmi jak kiepski house w zwolnionym tempie i nie ma w nim nic ciekawego. Zastanawiam się czy wasze pochlebne komenty pod jego adresem przypadkiem nie są na wyrost?
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 19 sie 2009, 20:08

Ja słuchałem setów Voorna i Radio Slave na których wszyscy latali po całym namiocie ale w domu na słuchawkach w takiej jakości na pewno nie brzmią zbyt atrakcyjnie. A jaki z tego morał ? Ano taki, że jak się nie było na imprezie i nie słyszało na żywo na pełnej mocy nagłośnieniowej i oświetleniowej to lepiej się nie wypowiadać :D A co do ocen na wyrost Riczi na pewno nie dorzucił do pieca na maksa ale lekko dusiło go nagłośnienie i krótki czas na granie. Mimo to i tak zagrał gęsto i wszyscy się dobrze bawili.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Czapaja 19 sie 2009, 21:17

Witam.

Mnie też nie mogło zabraknąć :P ale może bez zbędnych ceregieli, jestem na TAK; patrz: było grubo. Pozdro dla starych śmietników z św. FmT. Dorzucam 25 fotek (100 Mb). Wszyscy wyszli dobrze, także myślę że nie będzie żadnych problemów ze zgodą :P

"

Plik Audioriver - Płock - Starocie z FmT
(07-08-2009).rar został pomyślnie wysłany na serwer WyslijTo.pl.
Możesz go ściagnąć z adresu:
http://wyslijto.pl/plik/9liyxb4ehg

"

Pozdrawiam
Czapaja

Postprzez Stelmach 20 sie 2009, 7:31

Sisiek napisał(a):A jaki z tego morał ? Ano taki, że jak się nie było na imprezie i nie słyszało na żywo na pełnej mocy nagłośnieniowej i oświetleniowej to lepiej się nie wypowiadać

Dobry morał Kriss...i też polecam innym. To jakiś chory syndrom 99% forumowiczów, którzy zasypują forum tysiącem głupich postów i robią z siebie wielkich znawców muzyki, a jak już jest dobra biba jak ostatnio w wakacje i można za taniochę wyjechać, poimprezować i coś zwiedzić, to siedzą w domu, bo albo tradycyjnie kasy brak, albo notoryczny brak czasu, epidemie grypy, choroby, brak chęci, depresje, nawał pracy, nauki, niekończące się wizyty ciotek, albo jak już prawie uda się w końcu ruszyć to nagle śmiertelnie ciężko zachoruje pies w momencie kiedy dwa auta z ekipą imprezowiczów są gotowe na wyjazd (klasyk).

Fajnie że chociaż jest skromna grupa osób, która lubi się przejechać na dobrą imprezę i z którą mogę wymienić muzyczne poglądy na żywo, coś wypić i pohulać. Oby jak najczęściej było nam dane kochani spotykać się w doborowym gronie na grubym baniowaniu :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Matvel 20 sie 2009, 10:12

Ale przecież wiadomo co Hawtin gra teraz i czego się można było spodziewać. Ja temu odpuściłem pierwszą godzinę na rzecz Telefonu i Dirtyphonics ale na drugiej bawiłem się przednio. A teraz jak słucham te utwory co zagrał to jest zupełnie co innego. A ten set jak dla mnie to jest niestety niezdatny do słuchania z powodu jakości.
Matvel

Postprzez tymek 20 sie 2009, 11:06

jak bylo na Telefonie, bo niestety nie dotarlem ?

chcialbym tez niesmialo przyznac ze jestem fanem urody Pani Adikowej :oops:
Ostatnio edytowano 20 sie 2009, 11:19 przez tymek, łącznie edytowano 2 razy
tymek

Postprzez Matvel 20 sie 2009, 11:09

Było zajebiście dopóki jakiś kretyn jakiegoś gazu nie rozpylił i tylna część namiotu się ewakuowała na zewnątrz. Sam występ dla mnie świetny, utwory głownie z ostatniego albumu plus jeden premierowy utwór który ma wyjść niedługo
Matvel

Postprzez Sisiek 03 wrz 2009, 18:14

W najbliższą niedzielę (6.09) o 21:00 zapraszamy do oglądania godzinnej relacji z pierwszego dnia tegorocznego festiwalu. W programie Partymania zobaczycie m.in. wywiady i fragmenty występów takich gwiazd, jak DJ Hell, Zoot Woman, Crazy P i Dub FX.

Będzie dużo dobrej muzy oraz artyści na poważnie i na śmiesznie też. A już w następną niedzielę (13.09) relacja z dnia drugiego i kolejna dawka płockich szaleństw.

Jak obejrzę to napisze relacje bo nie pamiętam co się działo :D Was też zachęcam do obejrzenia pewnie będzie można się pośmiać :mrgreen:
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy