Orange Warsaw Festival - 4/5.09.2009

Plac Defilad, Warszawa
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Orange Warsaw Festival - 4/5.09.2009

Postprzez tymek 24 cze 2009, 9:39

Legendarny duet The Crystal Method i indie-rockowe sławy Razorlight - to kolejne potwierdzone gwiazdy, które wystąpią podczas Orange Warsaw Festival 2009!
Na warszawskim Placu Defilad The Crystal Method i Razorlight zagrają obok takich sław jak N.E.R.D z Pharrellem Williamsem, Calvin Harris, MGMT czy Groove Armada. 4 i 5-tego września podczas Orange Warsaw Festival będzie można zobaczyć światowej klasy występy zupełnie za darmo.
Wszyscy artyści zagrają koncerty live w pełnych składach. Niektórych jak np.: N.E.R.D., M.G.M.T. czy Calvina Harrisa będziemy gościć w Polsce po raz pierwszy!
Orange Warsaw Festival to nie tylko muzyka, lecz także szeroko pojęta „sztuka ulicy”. Goście festiwalu będą mogli uczestniczyć w niecodziennym projekcie - „Noc Kina”,a także sprawdzić swoje zdolności plastyczne i literackie. W ramach festiwalowych aktywności przewidziany został także otwarty „Konkurs na projekt zagospodarowania przestrzeni miejskiej w Warszawie”.
tymek

Re: Orange Warsaw Festival 4,5-09.2009

Postprzez TBk2000 24 cze 2009, 11:02

A wiec ktos przeczytal moje wolanie :D. Dawno mnie w Warszawie nie bylo, bo ostatnio gdzies chyba w '86 roku :D. Poza CF chyba tylko TCM mogli mnie do niej znow przyciagnac :D.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez Sisiek 29 sie 2009, 17:13

4 WRZEŚNIA – MAIN STAGE
19:00 Maria Sadowska
20:15 Ja Confetti
21:30 Smolik – Project Big Band
23:15 Razorlight

5 WRZEŚNIA - MAIN STAGE
17:45 Afromental
19:00 June
20:15 The Crystal Method
21:45 N.E.R.D
23:30 Groove Armada Live

5 WRZEŚNIA - YOUNG STAGE
17:45 Orange Passion
18:00 Out of Tune
19:00 Skinny Patrini
20:00 Plastic
21:15 Calvin Harris
22:45 MGMT

Rusza ktoś swoje szanowne 4 litery :D Możemy w sobotę polatać a potem jakieś after-party :P Nie smucić że nie macie piniędzy. Wjazd za darmo a piwko w sklepie po 2.50 wiec można wlecieć po kosztach :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez replee 29 sie 2009, 19:53

No ja swoje 4 litery raczej tam zaniosę ;-)
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Postprzez Uczen_Sisior_a 30 sie 2009, 8:06

BA!! Trza Byc :D
"co...Pedaly"
Uczen_Sisior_a

Postprzez tymek 30 sie 2009, 9:28

ide na afromental i wracam do domu :D
tymek

Postprzez Sisiek 30 sie 2009, 10:36

Mój uczniu idziemy obowiązkowo :D Potem after na Szczękach i pożegnanie Ochoty :P

Tymek dawaj coś powalczymy :mrgreen:

Skinny Patrini dobry DJ :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Blay 30 sie 2009, 18:04

ja planowalem tam jechac, ale zapewne na planach sie zakonczy :P
Blay

Postprzez tymek 07 wrz 2009, 5:45

ostatecznie bylismy tylko na Nerd i Groove Armadzie i wrazenia pozytywne, Nerd potrafia podkrecac publicznosc w typowo amerykanskim stylu, Groove Armada zagrali kilka hiciorow swoich i nie swoich, pogoda nie za specjalna, raz lalo raz nie lalo ale nie przeszkadzalo to nikomu. Szkoda ze tak krotko, gdyby dzialo sie pozniej jeszcze cos ciekwego pewnie bysmy zostali, ale musielismy kontynuowac impreze w cieplejszym miejscu
tymek

Postprzez Sisiek 07 wrz 2009, 7:11

Ja z moim uczniem i nie tylko byliśmy w piątek. Chociaż to że byliśmy to może za duże słowo :D Za to poziom kabaretów sięgnąłg zenitu :D Ogólnie ten festiwal to spora bardacha :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez tymek 07 wrz 2009, 7:19

pierwszy raz w zyciu widzialem tyle hipsterow, gimbusow i innych wynalazkow w jednym miejscu. zebym mial ze soba granat...
tymek

Postprzez Sisiek 07 wrz 2009, 16:28

tymek napisał(a):pierwszy raz w zyciu widzialem tyle hipsterow, gimbusow i innych wynalazkow w jednym miejscu.

Że też zacytuje Lotnika, który gdy przechodziliśmy obok jakiegoś emo wynalazka że głowa mała:

" Sisiek weź mu zapier... tym Zbyszkiem ( Zbyszko 3 Cytryny :D ) " a ja: "W sumie racja nie będzie się męczył" ;)

No ale jak mówiłem wcześniej nie tu na forum. Impreza za darmo to będzie pełno różnych pokemonów, poszukiwaczy przygód i patologi.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Powrót do Imprezy