Pewnie wiekszosc ludzi w PL w tym ja ma gleboko w (_o_) siatkarzy i innych a jedynie od czasu do czasu oglada mecze pilki noznej i komentuje jak to wyglada.

Gadu napisał(a):Później siata i trzymanie kciuków za chłopaków w potyczce z Bułgarami albo Premier League i Man City - ArsenalSzkoda, że w tym samym czasie..
bAchoR napisał(a):Czemu wszyscy wieszają psy na Leo ?
Już wszyscy zapomnieli jak się nim podniecali ? y ?
bAchoR napisał(a):Nawet artysta z gówna rzeźby nie urzeźbi i taka chyba jest prawda.
bAchoR napisał(a):Teraz tak... Mamy teraz 3 lata przerwy od reprezentacyjnej piłki nożnej.

Ja się podniecałem aż mi stawał w czasie oglądania meczów ale teraz jest frajerem bo przegrał grupę eliminacyjną z samymi ogórkami na czele z Irlandią i Słowenią
Kolejna Twoja mądrość mająca tyle wspólnego z rzeczywistością co UFO. Jakby miał łeb na karku nie powoływałby piłkarzy, który swój ostatni profesjonalny mecz rozegrali w PESie albo nie brałby gałganów z Górnika Zabrze który z wielkim hukiem zleciał do 1 ligi bo byli surowi w chuj i strzelili w czasie pełnego sezonu 20 bramek xD
W niewiele dłuższym czasie Ruscy zmontowali taką ekipę która namieszała na ME że hej
bAchoR napisał(a):Nie przyszło Ci do głowy, że my też jesteśmy takimi ogórkami ?
bAchoR napisał(a):I zatrudniliśmy jednego z najlepszych trenerów na świecie, żeby to zmienił ?
bAchoR napisał(a):Leo szukał ludzi, którzy spełnili by jego wizje trenerską. Widzisz jak głęboko szukał...
bAchoR napisał(a):Rosja dysponuje o wiele lepszym potencjałem sportowym.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość