Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez Juma 09 wrz 2009, 16:38

Sisiek napisał(a):
bAchoR napisał(a):Jakie imie i nazwisko? Sprecyzuj o co chodzi ?

Hmm a jak to można bardziej sprecyzować :P Chodzi o imie i nazwisko :D

Zgłaszać się do mnie tak jak napisał Koncial do środy wieczorem i proszę bez wygłupów z cyklu że nagle w piątek wypadają imieniny cioci :P Zgłoszenie na listę dobrowolne ja za nikim nie będę biegał. :) Za to mogę w późniejszym terminie pomóc dotrzeć do klubu. Z dworca w Radomiu rzut beretem wiec ciężko będzie się zgubić no ale ... różnie to bywa :)

No Sisior, jak po mnie wyszliscie, to sam musialem wsrod kwiatu radomskiej mlodziezy trafic do klubu ;] to tak btw ;]

9 dni!
Juma

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 16:49

Hehe bo miałeś czekać w miejscu a nie przemieszać się jak pszczoła po kwiatach :D Ale wyjście było owocne bo z Sivym zaszliśmy jeszcze do sklepu :D

bAchoR napisał(a):Czy lepiej przyjść trzeźwo ?

Tak jak Koncial prosił róbcie co chcecie ale zachowujcie się dobrze :) A ode mnie rada nie bierzcie bluzy z kapturem hehe :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez koncial 09 wrz 2009, 17:45

Więc co do wejścia i co do samoego klubu:

1 piwo czy 2 wczesniej to nie jest problem czy 05 na 4 weź miesz Tic Taca i po sprawie, mówie tylko że pijany albo porządnie podchmielony na 100 nie wejdziesz, wszystko jest dla ludzi. Co do ubioru jak przyjdziesz w bluzie z kapturem ochrona kulturalnie poprosi żebś zostawił ją w szatni, nie ma jako takiego kryterum ubioru że musisz przyjśc w takim a nie innym stroju (wiadmo że jak przyjdziesz w krótkich spodenkach Nike or Adidas to pocałujesz klamke), co do samego klubu i ochrony w klubie jest 20 kamer (jakby co to pytać Stelmacha xD) które zawsze są monitorowane przez jednego ochroniaża i panowie ochrony śmigają pod krawatem, w marynarach i maja kontakt z Baza ;) jeżeli któs podpadnie to KULTURALNIE zwrócą mu uwage i po sprawie jak ktoś przedawkuje alko pierwsze co zrobia to poproszą któregość z kolegów o zaopiekowanie się a nie wyjebią przed klub na zbity jak to ma gdzie indziej (na zasadzie napierdoliłeś sie w naszym barze jesteś pijany a teraz wypierdalaj) generalnie klub pomimo wielkości trzyma poziom, co do cen w klubie piwo lane Zywiec 6 blach,drinki po10-15 zalezy jakie, co do wódki mam zniżki (wsytarczy na przed impreza mi powiedziec - kto był na M2H potwierdzi - powiem tyle opłaca się barrdddzzzzooo) generalnie jak ktos ma ochote przyjść zajebać sie jak świnia i nic nie pamiętam zapraszam :D, ale moim zdaniem od tego będzie after party żeby sie jak to ja fachowo z Sisim mówimy "Dobić" ja generalnie nie mam zamiaru byc waszą nianią w klubie gdyż nie macie kochane dzieci 12 lat żeby wam wszystko tłumaczyć a poza tym bede zajęty pilnowanie imprezy :D generalnie pare osob z forum było więc na pewno potwierdzi moje słowa i powtarzam wycieczke eVibes w klubie G2 ogarnia Krzysztof Światek a Dane potrzebne są dla biletera w klubie (Alibi/G2) i do wypisania/zarezerwowania noclegu jakby ktoś nie wiedział

Pozdro
koncial

Postprzez bts 09 wrz 2009, 19:37

Niestety tym razem nie będę miał wolnej chaty (rodzice coś tam będą załatwiać w Radomiu) więc tylko jedną, a jak dobrze zagadam z siostrą dwie osoby mogę przekimać. Tylko teraz co, mam przeprowadzić losowanie? :P
Widzę, że brutalne sito rzeczywistości spodobało i przyjęło się 8-)
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 10 wrz 2009, 8:24

koncial napisał(a):jak pełna łazienka bez kamery (Stelmach sie ucieszy)

Jako jeden ze sponsorów imprezy z miejsca biorę, choć po pijaku to mi wszystko jedno czy mnie filmują czy nie :D

PS 1. Niech ten Chris Asper się mi odezwie bo zmienia numery telefonów częściej niż skarpetki i na pw nawet moich wiadomości nie odbiera :D

PS 2. Jak powyżej jak też apeluję w klubie o spokój bo jak ktoś zamknie się w kilbu z kamerą, zaśnie, albo porzyga się pod stolik to ochrona kulturalnie go poprosi o opuszczenie klubu :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez bAchoR 10 wrz 2009, 11:16

To ile ta wóda w promocji od Konciali będzie kosztować ? 8-) Tak litra bym kupił, bo wszystko wypoce na breakdownach Tempego :D
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Stelmach 10 wrz 2009, 11:33

Ja na ostatniej bani płaciłem Łysemu dwie dychy, a Sisiek zgarnął spod baru z 5 flaszek za darmo :D Ale z litrem to Bachor ostrożnie, chyba że tych breaków sporo będzie i to takie po 3 minuty, to po takiej dawce to ochrona Cię wyniesie z klubu jak ostatnio BTS'a i jeszcze sprzątać po nim trzeba było pod stolikiem :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez bAchoR 10 wrz 2009, 11:37

Bachor nigdy nie rzyga (prawie) xD. Jak można rzygać tym na co się wydało pieniądze. Przecież to jest czyste marnotrastwo :roll: . Albo pijesz i dajesz rade, albo nie dajesz i pijesz oranżade. Proste :D
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Sisiek 10 wrz 2009, 17:15

Stelmach napisał(a):Ja na ostatniej bani płaciłem Łysemu dwie dychy, a Sisiek zgarnął spod baru z 5 flaszek za darmo :D

Hehe z kimś mnie pomyliłeś bo ja na ostatniej to wypiłem 2 piwa i basta :P

Stelmach napisał(a):to po takiej dawce to ochrona Cię wyniesie z klubu jak ostatnio BTS'a i jeszcze sprzątać po nim trzeba było pod stolikiem :D

Tak zwana impreza "na BTSa" :D 4 dni 4 zgony :D

Stelmach napisał(a):Jak powyżej jak też apeluję w klubie o spokój

Ja też bo jak nie to potopimy delikwentów w wodzie nad zalewem :D Macie siedzieć smutni i płakać na breakdownach :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 10 wrz 2009, 17:55

Sisiek napisał(a):
Stelmach napisał(a):to po takiej dawce to ochrona Cię wyniesie z klubu jak ostatnio BTS'a i jeszcze sprzątać po nim trzeba było pod stolikiem :D

Tak zwana impreza "na BTSa" :D 4 dni 4 zgony :D

Oficjalnie zapowiadam, że biorę wolne na piątek i poniedziałek. Rekord trzeba pobić: 5 dni - 5 zgonów. A co!

:P
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Sisiek 10 wrz 2009, 18:08

Całe forum trzyma kciuki żeby się udało hehe :P i nie zapomnij wziąć siostry na imprezę :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 11 wrz 2009, 5:50

Robimy liste obecności :D
VIPY:
Kubo
Humulus
bAchoR
(zamykamy liste)
PARCHY (dział przeznaczony dla was) : ;)

Tak na poważnie, bo chce ogarnąć VERDIN musze spożywać do imprezy, żeby mój neutralizator toksyn działał w pełni sprawnie.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Vidia 11 wrz 2009, 9:25

jako że muszę wreszcie na imprezie porozkładać ręce z Bachorem na dobrych transowych breakdownach, będę;P (o ile oczywiście przejdę uprzednio przez brutalne sito rzeczywistości.)
na liście mam nadzieję już jestem.
na afterze natomiast nie będę.
Jedzie ktoś w piąTekk z Warszawy pociągiem?

PS. Sasha Virus feat. Dilara - 2gether we are (Estiva tech remix) :idea:
Ostatnio edytowano 11 wrz 2009, 14:51 przez Vidia, łącznie edytowano 1 raz
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez demens 11 wrz 2009, 10:39

Mam pytanie, wiadomo o której konkretnie za deckami stanie Temple One? W Radomiu będę dość późno i nie bardzo bym chciał przegapić jego występ...
demens

Postprzez bts 11 wrz 2009, 12:17

bAchoR napisał(a):Robimy liste obecności :D
VIPY:
Kubo
Humulus
bAchoR
(zamykamy liste)

Tak, tak. W końcu jesteście jednymi z najaktywniejszych imprezowiczów oraz uczestnikami większości edycji m2h, VIPY należą się Wam bez dwóch zdań!!

bAchoR napisał(a):PARCHY (dział przeznaczony dla was) : ;)

To ja się mogę pierwszy wpisać do tych szarych, nijakich, zwykłych użytkowników forum :roll:

:P
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Juma 11 wrz 2009, 12:35

Bts, jestem za Toba na liscie pastuchow, o ile w ogole sie zjawie, przeciez 18stego imieniny obchodza:
Balcer, Baltazar, Dobrowit, Fereol, Irena, Józef, Ryszarda, Stefania, Tytus, Zachariasz, Zachary, Zofia.

Ciezko bedzie opuscic solenizantow w potrzebie

a propos tego o ktorej bedzie T1: jeszcze ustalamy ale prawdopodobnie zacznie albo okolo 00:00 albo 1:00.
Juma

Postprzez Sivy11 11 wrz 2009, 14:58

ho jako ze odgadlem swoje haslo (pewnie dlatego ze wszedzie mam to samo) :D to informuje ze sie zjawie i elegancko zostane do niedzieli... w ktora mam nadzieje jakos ogarnac sie i wrocic... gdziekolwiek w okolice domu :D
Sivy11

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 17:02

To ja też się dopisuje do listy parchów :D tam zdecydowanie lepsza ekipa :D

Juma, BTS +1 do dobrego dojebania w postach :D

Sivy11 napisał(a):informuje ze sie zjawie i elegancko zostane do niedzieli...

A R M A G E D O N !!! :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Boguś 11 wrz 2009, 17:43

ja rowniez do parchow Tomasz pewnie tez :P Agnieszka my prawdopodobnie bedziemy jechac ciopągiem no ale to jeszcze z prezesem klubu tecza musimy obgadac szczegoly blizej konca przyszlego tygodnia :)
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Vidia 11 wrz 2009, 18:12

ok to czekam na szczegóły:-)
Temple One \o/
Estiva \o/
Vidia
Die Sehnsucht.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy