Więc co do wejścia i co do samoego klubu:
1 piwo czy 2 wczesniej to nie jest problem czy 05 na 4 weź miesz Tic Taca i po sprawie, mówie tylko że pijany albo porządnie podchmielony na 100 nie wejdziesz, wszystko jest dla ludzi. Co do ubioru jak przyjdziesz w bluzie z kapturem ochrona kulturalnie poprosi żebś zostawił ją w szatni, nie ma jako takiego kryterum ubioru że musisz przyjśc w takim a nie innym stroju (wiadmo że jak przyjdziesz w krótkich spodenkach Nike or Adidas to pocałujesz klamke), co do samego klubu i ochrony w klubie jest 20 kamer (jakby co to pytać Stelmacha xD) które zawsze są monitorowane przez jednego ochroniaża i panowie ochrony śmigają pod krawatem, w marynarach i maja kontakt z Baza

jeżeli któs podpadnie to KULTURALNIE zwrócą mu uwage i po sprawie jak ktoś przedawkuje alko pierwsze co zrobia to poproszą któregość z kolegów o zaopiekowanie się a nie wyjebią przed klub na zbity jak to ma gdzie indziej (na zasadzie napierdoliłeś sie w naszym barze jesteś pijany a teraz wypierdalaj) generalnie klub pomimo wielkości trzyma poziom, co do cen w klubie piwo lane Zywiec 6 blach,drinki po10-15 zalezy jakie, co do wódki mam zniżki (wsytarczy na przed impreza mi powiedziec - kto był na M2H potwierdzi - powiem tyle opłaca się barrdddzzzzooo) generalnie jak ktos ma ochote przyjść zajebać sie jak świnia i nic nie pamiętam zapraszam

, ale moim zdaniem od tego będzie after party żeby sie jak to ja fachowo z Sisim mówimy "Dobić" ja generalnie nie mam zamiaru byc waszą nianią w klubie gdyż nie macie kochane dzieci 12 lat żeby wam wszystko tłumaczyć a poza tym bede zajęty pilnowanie imprezy

generalnie pare osob z forum było więc na pewno potwierdzi moje słowa i powtarzam wycieczke eVibes w klubie G2 ogarnia Krzysztof Światek a Dane potrzebne są dla biletera w klubie (Alibi/G2) i do wypisania/zarezerwowania noclegu jakby ktoś nie wiedział
Pozdro