Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez Kubo 11 wrz 2009, 19:11

Ja zapisuje sie do obozu FME :) Cos czuje ze bedzie mocna imprezka wiec nie sposob takiej przeoczyc. Ja pewnie tez bede pociskac pociagiem z Wawy. Kto wie po ile sa bilety studenckie do Radomia ?
Kubo
The Invincibles

Postprzez Stelmach 11 wrz 2009, 19:14

Co Wy na to żeby spotkać się wszyscy w Warszawie na Zachodnim i urządzić do Radomia wesoły pociąg ? :D
Są fajne połączenia:
16.51 - 18.55 w Radomiu
17.15 - 19.10 w Radomiu

Wcześniej, najprawdopodobniej o 15.24 na Zachodni wjeżdzamy z Mr. Ant'em, więc mam nadzieje że stołeczni forumowicze ustawią dla nas komitet powitalny i powitają chlebem i solą :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 19:35

Kubo napisał(a):Kto wie po ile sa bilety studenckie do Radomia ?

Ok 11 zł :)

Ja mam wolne w pracy od 13 więc możemy działać :) Co do wesołego pociągu +1 wyżyjecie się to potem będzie spokój :)Tylko linia Warszawa - Radom, koleje mazowieckie nie jest zbyt atrakcyjna do popeliny ale ... funkcjonuje nieraz przedział służbowy :D

Ogłoszenia parafialne związane z wyjazdem/dojazdem najpóźniej w poniedziałek 8-)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Juma 11 wrz 2009, 19:45

Tylko uwazajcie zeby was nie ukarali ;p do 5000zl daja, co SIS ?
Juma

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 19:50

Haha buhehe :D tym razem nie damy się naliczyć na aż takie piniądze xD i od razu przypomina mi się również tekst: "Czemu ten pociąg kur... hamuje i przyspiesza, hamuje i przyspiesza przecież tory są proste" by Marian :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 11 wrz 2009, 19:54

Sisiek napisał(a):Tylko linia Warszawa - Radom, koleje mazowieckie nie jest zbyt atrakcyjna do popeliny ale ... funkcjonuje nieraz przedział służbowy :D

Dlatego Stelmach podał propozycje pośpiesznych ;) No chyba, że mu tak przypadkiem wyszło...
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Vidia 11 wrz 2009, 20:07

Stelmach napisał(a):Są fajne połączenia:
16.51 - 18.55 w Radomiu
17.15 - 19.10 w Radomiu

troszkę późno ale mogą być
zdaje się, że te pociągi zaczynają trasę na Zachodnim, to by było bardzo dobrze.
Rafał też z nami jedzie:)
Ostatnio edytowano 14 wrz 2009, 20:05 przez Vidia, łącznie edytowano 1 raz
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 20:16

bts napisał(a):Dlatego Stelmach podał propozycje pośpiesznych ;)

Widać, że nie siedzi w temacie logistyki pociągowej :D Zwłaszcza linii Warszawa - Radom gdzie pośpieszne jadą dłużej niż osobowe a są 2 razy droższe :D Tak więc wszystko zorganizuje naczelny logistyk 4 RP czyli ja :P A jak ktoś nie chce ze mną jechać oczywiście droga wolna :P

Pociągi ruszają ze Wschodniego ;)
Ostatnio edytowano 11 wrz 2009, 20:22 przez Sisiek, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Vidia 11 wrz 2009, 20:19

Sisiek napisał(a):Pociągi ruszają ze Wschodniego

za pomyłkę przepraszam <wstydniś> ;]
w takim razie lepiej byłoby na Wschodnim się ustawić
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 20:26

Vidia napisał(a):w takim razie lepiej byłoby na Wschodnim się ustawić

Jak komuś się chcę tam bujać to proszę możecie nam zająć miejscówki :D :P Niestety w związku z pracą i tak dalej ja wsiadam Zachodni albo Rakowiec bo inaczej nie będę miał czasu. Chociaż pewnie Zachodni żeby odebrać popeliniarzy i nasiać tam nieco bardachy :D

Rozrysowałem to niczym Jacek Gmoch, bo nie wszyscy umieją czytać ze zrozumieniem :D

Obrazek

Koszt 16,80 - zniżki , studencka 37 % , do lat 26 (potrzebny dowód osobisty) - 33 %. Osób niepełnosprawnych chyba że umysłowo raczej nie będzie więc zniżek dalej nie podaje :) Co do miejsc siedzących z naszą przemiłą aparycją i rozjebaniem na pewno szybko je uzyskamy :D Mile widziany przedział rowerowy czy coś :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 11 wrz 2009, 20:38

Panie trenerze Jacku, kilka uwag:

Ten o 16:44 to tzw. Radomiak, wracają nim ludzie z pracy z Warszawy do Radomia więc można spodziewać się tłoku, co więcej kurs ten obsługuje albo Flirt albo piętrowy push-pull, a w pociągach tego typu ciężko siać popelinę :D
Chyba zostaje Wam szukać połączenia obsługiwanego przez tzw. 'kibel' w nomenklaturze kolejowej EN57 zwanym, być może to ten o 16:17.

Podpisano: Jurek Engel i jego futbol na tak.
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Kubo 11 wrz 2009, 20:46

"yyyyyppppp yyyypppppp zablokuj klawiature" :DD No to szykuje sie calkiem niezly ciuchciag :) Sisiek a jak bedzie z tym hotelem ? Od kiedy mamy liczona dobe bo przydaloby sie tam swoje rzeczy zostawic przed impreza ;)
Kubo
The Invincibles

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 20:54

Heheh tak jest Panie Jurku ma Pan racje w piętrowych push-pull ciężko o złe zachowanie gdyż pociąg jest kulturalny i cały monitorowany przez kamery albo "straszaki". Dla nie zorientowanych duże garbaty 2 poziomowy, niewygodne zielone siedzenia :P Zagęszczenie na metr kwadratowy w takich pociągach zwłaszcza w piątek popołudniu też jest spore ale tego nie unikniemy chyba że ktoś planuje wyruszyć do Radomia o 12. Dlatego wspomniałem o naszym czarze i przemiłej aparycji która pozwoli wygospodarować dla nas trochę miejsca. Kto nie wierzy na słowo zachęcam do rozmowy z osobami jadącymi na Creamfields 2008 gdzie w pełnym pociągu znalazł się dla nas cały pusty przedział bądź Mayday 2008 gdzie ludzie raczej wychodzili niż wchodzili :D Zgadzam się również z tym iż liczyłbym na EN57 gdyż w tym stworze występuje wspomniany przeze mnie wyżej przedział służbowy na samym końcu pociągu. Tam można na prawdę zrobić sporą bardachę. Ale podsumowując nie jedziemy tym chyba po to żeby rozjebać ten pociąg na drzazgi tylko żeby o przyzwoitej porze dojechać do Radomia. Oczywiście w miłej i spokojnej atmosferze. Wspomniane przez Stelmiego pociągi to TLK aż z Kołobrzegu a drugi pośpiech zaczynający trasę w Terespolu ceny odpowiednio 25 i 21 zł a większość jadących nie ma już zniżek (dodatkowo TLK wcześniejsza rezerwacja) na co możemy liczyć w KM (zwłaszcza zniżka U26). Zaoszczędzone pieniądze możemy przeznaczyć na cele charytatywne bądź też na ... alkohol :). To chyba tyle na ten temat gdyż uważam go za wyczerpany.

Proponuję zbiórkę o 15:30 na Zachodnim po to aby przywitać gości oraz dać możliwość spóźnialskim aby dotarli na czas. Co będzie dalej nie wiem ale na pewno będzie wesoło :D

Sisiek a jak bedzie z tym hotelem ? Od kiedy mamy liczona dobe bo przydaloby sie tam swoje rzeczy zostawic przed impreza ;)

Spytam Konciala co i jak i podam do publicznej informacji.

Co do listy z nazwiskami proszę mi przesyłać tak jak powiedział Konciu do środy do wieczora. Najlepiej przez PM na forum albo GG wszyscy przecież znają. Nie będę się bawił w detektywa i szukał waszych imion i nazwisk na naszej-klasie i ustalał kto będzie na 100 % :mrgreen:
Ostatnio edytowano 11 wrz 2009, 21:01 przez Sisiek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Margo 11 wrz 2009, 20:54

My chyba Sisi kiedyś jechaliśmy tym 18:19 z tego co pamiętam :D w tamtym chyba też był przedział służbowy :D
Nie zapomnij Sisi wziąć Joya na drogę i rozwiązać krzyżówki ;-) hehehe
ogólnie to ja się o Was boję :P
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Stelmach 11 wrz 2009, 20:58

Sisiek napisał(a):"Czemu ten pociąg kur... hamuje i przyspiesza, hamuje i przyspiesza przecież tory są proste" by Marian

"Wsiadać k..., wysiadać k...., przez tego ch.... mamy pół godziny opóźnienia" by Marian :D

Juma napisał(a):Tylko uwazajcie zeby was nie ukarali ;p do 5000zl daja, co SIS ?

Może przypadkiem natkniemy się na Pana konduktora, ktory odwoził nas z Sylwestra z Pionek: "Na starej piczy młody ułan ćwiczy" i "Czego Wy żeśta się nawciągali...." :D

Tak czy siak, jesteśmy z Antem o 15.24 na Zachodniej i proszę nas przyjąć z honorami :mrgreen:
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 11 wrz 2009, 21:05

Stelmach napisał(a):Może przypadkiem natkniemy się na Pana konduktora, ktory odwoził nas z Sylwestra z Pionek: "Na starej piczy młody ułan ćwiczy" i "Czego Wy żeśta się nawciągali...." :D

Hahaha :D Albo na sokistów z Bydgoszczy bądź też panią konduktor z relacji Łódź - Katowice :D i jej zaginiony długopis :D

Stelmach napisał(a):Tak czy siak, jesteśmy z Antem o 15.24 na Zachodniej i proszę nas przyjąć z honorami :mrgreen:

Dlatego też jak wyżej napisałem 15:30 zbiórka na Zachodnim. Dziękuje za uwagę :D

Margo napisał(a):Nie zapomnij Sisi wziąć Joya na drogę i rozwiązać krzyżówki ;-) hehehe

Jak zrobisz @ :D

Margo napisał(a):ogólnie to ja się o Was boję :P

Mamo o mnie się nie martw o mnie się nie martw ja sobie radę dam ... :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 11 wrz 2009, 21:58

bądzcie tacy wyrozumiali i mili i może część osób przysiądźcie się do mojego samotnego pociągu TLKa (16 coś start z Wawy), który wpłynie do Radomia po 19 ? Ponad 8 h w pociągu samemu z butelką wódki to jakiś crap :(
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Boguś 11 wrz 2009, 22:10

Krzysiu co tak wczesnie? :/ my do 15 pracujemy i liczylismy ze sie choc troche ogarniemy u Ciebie... :|
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez bAchoR 12 wrz 2009, 10:10

To najwyżej Boguś z Tomaszem dobujacie do mnie :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Boguś 12 wrz 2009, 11:55

a Ty o ktorej bedziesz w stolicy? Najlepiej jechac jedna sazna ekipa i zrobic rozpierduche w sluzbowym tak jak to mialo miejsce w A.D 2007 w pociagu relacji Kutno - Poznań :P
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy