Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez bAchoR 12 wrz 2009, 12:04

Bogusławie, ja zjawiam się w Warszawie Zachodniej po godzinie 16.51. Myśle, że to czas wystarczający, żebyście z Panem Tomaszem ogarneli się do wyjazdu. Co Wy na to ? Pewnie jeszcze będą drobne opóźnienia, także jeszcze lepiej.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Boguś 12 wrz 2009, 12:12

U nas to jest kwestia tego typu u kogo mozemy sie ogarnac przed wyjazdem bo mowie wylazimy 14.45 z roboty i chodzi nam aby szybko u kogos sie ogarnac po pracy i mozna cisnac a 16.51 to poznawo troche bo kolejny ciopag do radomia notabene bardzo wolny jest o 17.35 i strasznie dlugo jedzie .. no nie wiem dobrze by bylo jakby pan prezes klubu tecza niejaki krzysztof siiiiiii zabral glos :P
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Sisiek 12 wrz 2009, 12:36

No i co ja mam napisać nie mogę się dopasować jednocześnie do 20 osób naraz. Sam specjalnie pomyślałem i wziąłem wcześniej wolne żeby zdążyć się wyrobić i nie jechać na ostatnią chwile. Wiadomo, że jest wyjazd itp. Weźcie wyjdźcie o 14 i u mnie się szybko ogarniecie. Nie powinno być nikogo w domu to będzie możliwość bo tak wiadomo jak u mnie jest. W willi nie mieszkam :mrgreen:
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez lysyy31 12 wrz 2009, 13:14

ooo i Siwy będzie ^^ masz +10 do siły i przepicia xD widzę że rozjebunda będzie ostra ale ostrzegam - grzecznie w klubie - ja nie ingeruje w prace ochrony oni nie ingerują w moją robotę, Stelmi uważaj na kamery bo do dziś chłopaki z ochrony mają z Ciebie zbite haha ... w sumie to fajnie znowu terror sqad razem tzw trójkąt bermudzki (Radom - Warszawa - Łódź), po ostatnim m2h było ciekawie jak "lodówka" zajechała nad zalew i tekst typu - panowie tam dalej jest plac zabaw - idźcie tam pić :))) dodam jeszcze jedno - Tusk do "synatuska" "Maćku ... I'm your father" - Sisior musi nakręcić temat xD Impra już w piątek zobaczymy ile narodu przetrwa brutalne sito rzeczywistości -_-
lysyy31

Postprzez Boguś 12 wrz 2009, 13:23

Krzysztofie postaramy sie urwac juz o 13 takze nawiedzimy Twoja kwatirem poglaskamy koty i wezmiemy szybki prysznic :D [oczywiscie osobno :> ] haha ^^
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Tinusia 13 wrz 2009, 16:43

Mam pytanie:
Czy znalazł by się ktoś wracający do/przez Warszawę pociągiem Radom-Warszawa Zachodnia 3:18-5:18. Miała bym tam przesiadkę 40 minutowa a kompletnie nie znam się na tego typu sytuacjach.
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez sector 13 wrz 2009, 17:40

Juma napisał(a):Bts, jestem za Toba na liscie pastuchow, o ile w ogole sie zjawie, przeciez 18stego imieniny obchodza:
Balcer, Baltazar, Dobrowit, Fereol, Irena, Józef, Ryszarda, Stefania, Tytus, Zachariasz, Zachary, Zofia.

Ciezko bedzie opuscic solenizantow w potrzebie

Czyli w piatek pijemy moje zdrowie! :- D

@Sivy Dymaj ze mna i z Yaperem z krakowa!

btw. widze ze ekipa sie rozrasta, az milo papatrzec. Tak btw. moze by sie troche zjawic wczesniej w Radomiu. Od ktorej rozpoczyna sie impreza?
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 wrz 2009, 18:15

Obrazek

oby to nikomu sie nie przytrafilo...
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 wrz 2009, 10:00

wstepna lista :P

wszyscy !! hehehe nie no zarty

koncial
lysy
sector
yaper
juma
sivy
kubo
bachor
johnny
humulus
ant
stelmach
sisior
tinka
bts
demens
macoson
xymek
uczen sisiora
vidia
lotnik
tulipan

? ktos jesczze ? wraca ktos w sobote wogole ?
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 15 wrz 2009, 10:42

Tulipan aka Nexus napisał(a):? ktos jesczze ? wraca ktos w sobote wogole ?

ja :x
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 15 wrz 2009, 10:52

koncial
lysy
sector
yaper
juma
sivy
kubo
bachor
johnny
humulus
ant
stelmach
sisior
tinka
bts
demens
macoson
xymek
uczen sisiora
vidia
lotnik
tulipan

Niemal cała obora :)

Ja chyba również wracam w sobotę.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Humulus 15 wrz 2009, 11:04

Ja z Kubo również.
Obrazek
Humulus

Postprzez sector 15 wrz 2009, 12:19

ale pamietajcie, reszta moze sie bawic do niedzieli!

Obrazek
sector
the king of bongo!

Postprzez Tinusia 15 wrz 2009, 13:22

Kurde widzę że większość jednak wraca w sobotę. Nastawiałam się na powrót niedzielny. Poza tym słyszałam że nie ma możliwości noclegu tylko na jeden dzień, jak już to na dwa dni.. Nie wiem ile w tym prawdy, zaczynam tego wszystkiego nie ogarniać..
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez Kubo 15 wrz 2009, 13:32

Ze niby dlaczego nie ma ? :D pewnie jakas wkreta zebys dluzej zostala ;) Z tego co wiem Koncial albo Sisiek ma dzisiaj dac wiecej szczegolow odnosnie hotelu :) Tak wiec w piatek obecnosc obowiazkowa !
Kubo
The Invincibles

Postprzez pressya 15 wrz 2009, 14:28

bawcie sie dobrze ;) ja niestety bede arbeiten podczas waszej zabawy !! wypijcie moje zdrowie i ps. na nastepnej rozjebundzie jestem i *uj!!
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez koncial 15 wrz 2009, 17:15

Po 1 Primo jutro bede sie widział z kierowniczką i ustale wszystko do końca, w sumie niebedzie tego dużo :D brutalne sito rzeczywistości zamykam jutro czyli w środe powiedzmy o 18 no o 19 to teraz lista osób które będa na 100% i na CAŁE 2 dni:
Cj Art+1
Asper
Stelmach
Sisek
Macoson
Sivy
Juma
Nexus+Piórko :D
Tinka
Sector+?? (sam czy z dziołcha;))
Xymek (napisz czy z dziewczyna i czy brachola zabierasz?? i czy na 2 dni)

Jeżeli kogoś pominąłem na podwójny nocleg to niech po prostu sie dopisze na razie mam zarezerwowane 5 pokojów bo podejrzewałem że brutalne sito rzeczywistości zrobi przesiew, jak bedzie potrzeba więcej to na jutro jestem umówiony z kierowniczka i zobaczy jak tam ze stanem miejscówek w akademiku, a w czwartek dogrywam temat do końca. Jeszcze raz prosze prześlijcie Imona i Nazwiska Siskowi powód jest bardzo prosty Pani Zapora musi jak to w akadamiku wypisać tzw. noclegi kto w jakim pokoju bedzie mieszkał (jak ktoś ma jakieś zyczenia z kim chce ten piękny weekend spędzic też no problemo ;)) więc prosze się decydować :D

Dla osób co na M2H wpadaja (1 dzien), ja proponuje zostawić rzeczy w pokoju u któregoś z forumowiczów, impreza skonczy sie 3/4 a potem jak znam nas wylądujemy na afterze w akademiku i raczej nikt przed 6 nie pojdzie spac ;) a nawet jak pociąg powrotny jest o 8 czy 10 podłoga w stanie zapijaczonym to wygodnie miejsce i na pewno lepsze niz dworzec i karton :D

i przypominam cena za 2 - osobowy apratament bez jacuzzil ;) to 70 za dobe czyli 140 za 2 doby czyli 35 za dobe od osoby pod warunkiem ze są 2 to wtedy jest i tak 70 jak jest jedna to tez 70 :d

Pozdro
koncial

Postprzez sector 15 wrz 2009, 17:33

No to gitara. Powiedz tylko koncial kiedy cala popelina sie zaczyna. My juz ogarnelismy wstepie pociagi i mozesz zamowic policje na PKP/PKS ok godziny 15 po nas :)

Wita tak ja z KRK wyjezdzam o 12:10 chyba i bede na miejscu 15:18, tam sie spotkam z Kubkiem i Omnibusem, znanym jako Humulus. Nie wiem tylko czy Yaperowi to pasuje. Musze jeszcze z nim dogadac. Bachor wezme to piwo co ma 2 lata w plecy :)

Koncial, ja jestem na 99,9% (0,1% wypadki losowe). Bede sam. Mam nadzieje, ze Sisiek potwierdzi, ze ma mnie na liscie. Ilosc nocy, ktore bede to sztuk 1. W sobote musze wracac, niestety.
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 15 wrz 2009, 17:38

A jak będe taki pijany, że będe musiał zostać do niedzieli (całkiem możliwe) to mogę spać u kogoś w nogach albo na podłodze :) ?

Planowo uciekam w sobote, ale pewnie żal mi będzie was opuszczać i zmienie decyzje. Co wtedy ?]

Marcin, pijemy po 1/3 z kubo, co by tam nie plywało - musimy ! :D
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 15 wrz 2009, 17:47

bAchoR napisał(a):Marcin, pijemy po 1/3 z kubo, co by tam nie plywało - musimy ! :D

wtedy zostajemy kazdy +1 tydzien, na stype!
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy