Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez koncial 15 wrz 2009, 18:16

Nieukrywam że pierszeństwo to maja ci co zostaja na 2 dni, jutro dokłądnie będe wiedział ile będe miał miejsc jak bedzie wiecej to no problemo Sector i coś ci skołuje tymbardziej ze kubo i humulus na 1 noc z bachorem zostaja więc jezeli bedzie miejsce to na 100 jutro wam na jedna noc zarezwuje tylko do Sisika odpowiednia petycja że na jedna noc, Sector podejrzewam ze jak ktoś wpadnie na jedna noc (i nawet nie będzie miał noclegu) to jak pisałem wczesniej kolo 4 w akademiku, potem jak znam zycie after i pierwsze pociagu są od 7-8 do Krk wiec Pandzio po chuj tu nocleg ;)

A teraz Rafałku odpowiem na pytanie tak ciebie nurtujące cytując Łukasza K. aka Gumek aka Marian, którego poznasz w Radomiu: "koło chuja mi to lata" - po to daje czas na zastonowienie żeby kazdy sie zdecydował, zdecydowana częśc zawodników zostaje na cały weekend, niektórzy nie mogą i piszą o tym wcześniej proste, dlatego prosiłem wczesniej, jak pisałem wczesniej w środe dead line i jak napiszesz mi ze zostajesz na 1 dzien a potem bedzie chciał 2 i nie będzie miejsca to radze ci weź śpiwór bo kartony w radomiu twarde i nie ma piasku jak u ciebie w Gdyniu (bardzo wygodny zreszta ten piasek) i mozesz wierzyć lub nie będe miał 1 000 innych spraw na głowie niz martwić sie czy ty masz nocleg bo musze ogarnąć 2 imprezy w weekend i opiekować sie T1 i E i jak znam zycie i Prawa Murphiego pare innych spraw wyskoczy
koncial

Postprzez koncial 15 wrz 2009, 18:18

PS jak ktoś będzie wczesniej to tez nie powinno byc większego problemu żeby sie ogarnąć i rozpakować
koncial

Postprzez Sisiek 15 wrz 2009, 18:45

Od siebie dodam że dzisiaj wtorek wieczór. Jutro środa :) Na liście mam następujące osoby. Reszta niech nie myśli, że jestem jasnowidzem i że znam wszystkie imiona i nazwiska forumowiczów 8-) Oto lista zgłoszeń które do mnie dotarły:

Mr Ant
Sector
Bachor
Vidia
Kubo +1 ( ta jedna osoba to nie wiem czy z forum :P )
Lotnik +1
Uczen_Sisiora
Tulipan + Darek + Piórek
Tinka
Reeple

+ BTS, Stelmi, Makoson, Juma, Sivy...
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Uczen_Sisior_a 15 wrz 2009, 18:51

oOoo Świątek piątek czy niedziela jakas "naspawana" tam karuzela :D Majster a moje SURNAME znasz ??:>
"co...Pedaly"
Uczen_Sisior_a

Postprzez Sisiek 15 wrz 2009, 18:52

Twoje Kochanie potrafię wyrecytować zbudzony w nocy :D Nic się mój padawanie nie stresuj :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 15 wrz 2009, 19:04

No i o to mi chodzilo. Mi nie potrzeba noclegu. Zostane napic sie z wami w nocce a pociagi mam non stop wiec nie bedzie problemu. Ew bede spal na stojaco w przerwach na breakdownach. W koncu set 60min = min 6 kawalkow gdzie kazdy breakdown po 3min to daje min 20min. Setow tej nocy bedzie pewnie z 4-5 wiec moge pokimanc nawet z godzine. Potem do pociagu i odespie reszte :) Bardziej sie boje o Rafala :lol: :D

Sisiek, Kuba jedzie z Humulusem :) ale ja jego danych osobowych nie znam.
sector
the king of bongo!

Postprzez Kubo 15 wrz 2009, 19:42

Sisiek wczoraj Ci podawalem jego dane :D No w sumie ja tez z noclegu rezygnuje bede hardcorem. Zostawi sie u kogos rzeczy i tyle bedzie. Nie ma czasu na spanie :D Bania bedzie trwac nadal ;)
Kubo
The Invincibles

Postprzez Sisiek 15 wrz 2009, 21:23

Spoko wszystko dograne :D Niech się chłopak nie martwi :D Ale, że będzie pierwszy raz to wpisowe go nie ominie :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 wrz 2009, 22:05

bAchoR napisał(a):A jak będe taki pijany, że będe musiał zostać do niedzieli (całkiem możliwe) to mogę spać u kogoś w nogach albo na podłodze :) ?

Planowo uciekam w sobote, ale pewnie żal mi będzie was opuszczać i zmienie decyzje. Co wtedy ?]

Marcin, pijemy po 1/3 z kubo, co by tam nie plywało - musimy ! :D

moj ziomek znany kilku forumowiczom jako Piórek bedzi emial prawdopodobnie sam pokoj wiec ktos do niego moze dolaczyc i w tym wypadku mozesz to byc Ty :) on lubi wypic wiec sie na pewno dogadacie :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 15 wrz 2009, 22:08

Radzę Wam jeszcze zdążyć zaszczepić się na grypę, bo szczepionki już w aptekach a sam prezydent RP wieści epidemię tego roku i apeluje o rozsądek! Znając gęste sito rzeczywistości, większość z Was zachoruje ciężko w piątek a w sobote nie przyjedzie.

Sisiek napisał(a):Tulipan + Darek + Piórek

To będzie Hardcore Pokój lepiej niż na setach Kutskiego :D Co tam się będzie działo..... :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 wrz 2009, 22:30

wlasnie kurwa z darkiem to nie wiadomo napisalem mu ze ma mi dac odpowiedz czy jedzie jutro do 10 bo on cos kreci, ja pokoj biore z Florentyną a Piórek wstepnie ma odzielnie i najwyzej u niego ktos bedzie spal bo jesli nie pojedzie dariusz to i tak piorek bierze pokoj za 140 zl za dwa dni i wtedy ewentualnie jak ktos zostanie na niedziele to bedzie u niego spal i sie rozliczycie

hue hue juz sie nei moge doczekac tej balangi :) Rave On!!
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 16 wrz 2009, 7:07

Stelmach napisał(a):Co tam się będzie działo..... :D

Wole nie myśleć ... :mrgreen: Ale jak to powiedział Koncial: "każdy odpowiada za swoje zniszczenia" :D Ciekawe czy brał pod uwagę zniszczenia wątroby i zwojów mózgowych :mrgreen:

Widzę Piórek atakuje konkretnie inni powinni brać z niego przykład :) Ostatnio omydlał trochę piwami (urodziny Smoka) więc teraz weźmiemy go na pełen warsztat :D a możliwości pewnie ma spore .. :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 wrz 2009, 9:28

dobra wiec tak Sisior darek nie jedzie bo woli jakies domki nad zalewem wiec ok zostawiam to bez komentarza jade ja Piórek i Tina, ja i Tina poprosimy jeden pokoj a dla Piórka jeden cały i najwyzej sie kogos do niego dolaczy bo sadze ze tam na miejscu sie i tak wszytsko pozmienia hehehe, prosze zatem o wykreslenie z listy darka i sory za zamieszanie ja juz czekam tylko na radom jak sie pierdykne w hotelu do góry palnikiem i wypije duzego tyskacza to wtedy poczuje ze zyje hehe
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez demens 16 wrz 2009, 10:15

Cholera jednak nie udało mi się nikogo namówić i muszę jechać sam :/ No chyba, że jest ktoś kto jedzie PKSem z Piotrkowa Tryb. to niech się odezwie haha :mrgreen: Mam nadzieję, że z odnalezieniem forumowej ekipy w klubie nie będzie problemów, bo sam to ja się bawić nie chcę ;p
demens

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 wrz 2009, 10:17

tam ziomus wszyscy beda znajomi hehehe poznasz nas po zarzyganych koszulkach i obsranych gaciach <lol2> <hahaha>
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Tinusia 16 wrz 2009, 10:26

Jadę całkiem sama z Poznania jakby ktoś się skusił to o 10:26 ruszam TLK. Widzimy się o 15:30 na zachodnim chociaż my z Piotrkiem wstępnie będziemy już od 15. Jadę trochę chora bo na obecną chwilę mam okropny kaszel ale w 80% się wykurowałam. Pozostaje tylko wierzyć że przeżyjemy ten weekend. Piotruś przeraziłeś mnie ostatnim postem!
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez bAchoR 16 wrz 2009, 10:55

Tinusia napisał(a):Jadę całkiem sama z Poznania jakby ktoś się skusił to o 10:26 ruszam TLK. Widzimy się o 15:30 na zachodnim chociaż my z Piotrkiem wstępnie będziemy już od 15. Jadę trochę chora bo na obecną chwilę mam okropny kaszel ale w 80% się wykurowałam. Pozostaje tylko wierzyć że przeżyjemy ten weekend. Piotruś przeraziłeś mnie ostatnim postem!

No jo... zaczyna się epidemia grypy :/ o które wspomniał Stelmach. :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Kubo 16 wrz 2009, 14:23

Demens jak zoabczysz ludzi ktorzy rozkladaja raczki (nie mylic z nogami :D) na breakdowanie to znaczy ze to my :) :D tak gdzie zoo tam i my ;D
Kubo
The Invincibles

Postprzez koncial 16 wrz 2009, 18:59

Brutalne Sito rzeczywistości zostało zmakniete jutro podam rozpiske kto jak i z kim w pokoju :D

Istnieje możliwoś jedengo pokoju 3 osobowego zamiast 2 osobowego więc jak ktos ma jakieś ktoś chce i reflektuje pisac
koncial

Postprzez koncial 16 wrz 2009, 19:06

kto w końcu na 2 dni bo logistyk mi tylko przesłał liste nazwisk i nicków :D
koncial

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy