Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez Sisiek 16 wrz 2009, 19:11

Hehe nie smuć :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez koncial 16 wrz 2009, 19:40

Rozpiska:
Akademik nr 1 (pokoje 3 osobowe)
Pokój nr 1
Sivy
Piórko
Juma
Pokój nr 2
Sisiek
Macoson
Asper

Hotel Asysstencki (pokoje 2 osobowe)
Pokój nr 1
Stelmach +1
Pokój nr 2
Cj Art + 1
Pokój nr 3
Tulipan + Tinka

i teraz wyjasnienie te pokoje 3 osobowe były rezerwowane od klubu Alibi (klub studencki) dla artystów/DJ a w Hotelu asystenckim rezerwowałem ja - Akademik i Hotel stoją obok siebie więc biorąc wszystko za i przeciw wszystkie + i - tak rozmieściłem forumowiczów :)

Została jeszcze jedna 2 zarezerwowana w hotelu więc do jutra do 12 jak ktoś jeszcze się zdecydować na 2 dni zostawic mi PW
koncial

Postprzez Tinusia 16 wrz 2009, 19:45

Czy do tych pokoików będziemy mogli się udać jeszcze przed samą impreza (jeśli tak to od której)? od której jest liczona doba i do której? czy daleko jest od hotelu do samego klubu?

wiem wiem.. zadaje masę pytań i jestem paskudnie upierdliwa..
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez koncial 16 wrz 2009, 19:56

Tak Tinka nie będzie z tym problemu dziś rozmawiałem z kierowniczka i wszystko zostało ustalone wiec czy ktoś bedzie o 13 czy o 16 (nie ma typowej doby hotelowej - ale trzeba wypisać noclegi) nie bedzie problemu Akademiki znajduja sie jakies 20 minut autobusem od Klub G2/Dworca PKP z reszta prawdopodobnie was ogarne albo zrobi to ktoś zaufany ode mnie więc nie będzie problemu. Co do forumowiczów tzw "jednodnowych" ja wam proponuje wynając tą 2 tylko na jenda noc i tam zostawić wszytkie graty ew zawsze będzie te 2-3h ktoś mógł przespać jak będzie miał niedyspozycje :D
koncial

Postprzez Sisiek 17 wrz 2009, 20:05

Wszyscy gotowi ? :D Tradycyjnie jak ktoś ma sprawę proszę dzwonić bo nie chce mi się odpisywać na smsy :)
Ostatnio edytowano 17 wrz 2009, 20:09 przez Sisiek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Kubo 17 wrz 2009, 20:07

Jakby ktos byl chetny na male piwko to my po 15 z sectorami bedziemu juz na PKP w Radomiu ;)
Kubo
The Invincibles

Postprzez sector 17 wrz 2009, 20:35

tak jest! a jak! :- D
sector
the king of bongo!

Postprzez Boguś 17 wrz 2009, 22:00

Najsązniejsza ekipa zbiera sie na Zachodnim o 15.30 do zobaczenia wiec tam :D a ze wszystkimi co beda w Radomiu do zobaczenia jutro :D elo
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez bAchoR 18 wrz 2009, 5:18

ja już spakowany i patrze w zegarek kiedy wyjść :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Sisiek 18 wrz 2009, 6:32

Jeszcze tylko kilka godzin ale mam nadzieje, że nikogo nie dopadnie grypa. Jak wspominał Juma dziś imieniny obchodzą Balcer Baltazar Dobrowit Fereol Irena Józef Ryszarda Stefania Tytus Zachariasz Zachary Zofia więc składamy im najserdeczniejsze życzenia a zdrowie zostanie opite już w Radomiu :) Nie czekajcie na wizytę :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tinusia 18 wrz 2009, 7:30

Ja właśnie startuje z domu, pozostaje wierzyć że przetrwamy ten weekend bez ubytków zdrowotnych. Do zobaczenia o 15:30 na zachodnim :)
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez Chris Asper 18 wrz 2009, 7:33

Jakby ktoś się chciał ze mną skontaktować z forumowiczy (czyt. Sisiek, Stelmach) to piszcie lub dzwońcie na ten numer: 517 700 440. Ja wyruszam z Markiem z Krakowa w okolicach godziny 13-14. :D
Chris Asper

Postprzez sector 18 wrz 2009, 8:19

Chris Asper napisał(a):Jakby ktoś się chciał ze mną skontaktować z forumowiczy (czyt. Sisiek, Stelmach) to piszcie lub dzwońcie na ten numer: 517 700 440. Ja wyruszam z Markiem z Krakowa w okolicach godziny 13-14. :D

Szkoda, ze nie wszedles wczesniej, bo bysmy sie dogadali. My ruszamy z Krakowa o 12:10 !
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 18 wrz 2009, 13:25

My z Bogusiem i moim Uczniem powoli się zbieramy i ruszamy zrobić małe zamieszanie na mieście :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 19 wrz 2009, 18:09

Pięknie było zobaczyć znów te forumowe maski. Impreza jak najbardziej udana :) Może to co bylo po imprezie nie do końca było po mojej myśli, ale sam sobie moge pluć w brode, że hotelu nie wziąłem.

Obszerna relacja później. Ide spać. Mordy tam jeszcze piją w Radomiu :D
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Boguś 19 wrz 2009, 19:09

Ja tez szerzej opisze pozniej :P Z jednej strony szkoda ze nie zostalem do dzis, ale z drugiej nie wiem czy dalbym rade.. wrocilem do domu ok 12 po nieprzespaniu 32 godzin.. to byla dla mnie rzeznia lecz to nic w porownaniu z zajebista impreza i mozliwoscia zobaczenia sie z Wami wszystkimi :) Kabaretom i smiechom jak zwykle nie bylo konca nie zaluje i melduje sie na nastepnej edycji :D Przykro tylko, ze wszyscy tak rzadko sie widujemy i mamy okazje zabalowac w takim skladzie...
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez ant 19 wrz 2009, 19:16

Łydki mi zyć nie dają :D wylatałem sie jak robotnik po wypłacie, ciekawe co teraz się dzieje w Radomiu - oglądam TVN 24 cały czas :D
ant

Postprzez Vidia 19 wrz 2009, 20:31

:mrgreen:
Radom jaaadooooooooom!
Wstalam po 18.00 dzisiaj. Powrót do domu przez Warszawę to była masakra bo ciągle zasypiałam :D Ale warto było! Cudowna impreza, pomimo że Temple One słabo zagrał. Nawet najwięksi upliftowcy się pod koniec jego setu poddali;) Ant całą imprezę pięknie na parkiecie. Ja prawie cały set Estivy spędziłam na parkiecie, zaś Temple One - już nie cały.. Jak słusznie stwierdził Replee - przymulił.. IMO też coś źle wysterował jeśli chodzi o nagłośnienie - na początku były przestery, potem jakby za cicho. Wszystko się zlewało w jedną całość a dźwięki były mało wyraźne.. Za to na Estivie wszystko brzmiało ładnie:) Estiva zagrał najlepszy set imprezy! [a i jaki onprzystojny;] Gdy weszliśmy do klubu, nie wiem, kto grał, ale to co słyszałąm nie podobało mi się. Nie dla mnie, a i niektóre efekty wyszły nie za fajnie. Potem grał Koncial - osobiście średnio przypadło mi do gustu, aczkolwiek słuchałam niezbyt dużo. Następnie Estiva - set wieczoru:) Jego produkcje (słuchając w domu) podobały mi się, ale tak nie do końca... a to jakiś sampel mi nie pasował, psuł całość... a to nie pasowała mi konstrukcja utworu.. Jednak tak jak przypuszczałam - na imprezie takie kompozycje sprawdziły się świetnie! Lubię takie dźwięki. Niektóre utwory znałam, na przykład Saltwater - The Legacy (Alphazone remix) [uwielbiam to! właśnie słucham. Kompletnie mnie tym rozwalił! na tym utworze chyba najbardziej szalałam. Piękny ukłon w stronę klasyki. Na bieżąco wymienialiśmy na jego temat uwagi ze Stelmachem i Nexusem:], Dash Berlin - Man on the run (Nic Chagall remix) [IMO najlepsza wersja tego utworu. No i wokal Jaren, do którego mam słabość;]. Estiva grał trochę swoich produkcji, które poznałam, niestety nie kojarzę tytułami. Tomek zasypiał pod koniec imprezy;) Stelmachowi serdecznie dziękuję za bilet do Radomia;* Boguś ma rację: za rzadko widujemy się w tak obszernym składzie! Nie spodziewałąm się, że aż tylu użytkowników forum przybędzie. Cieszę się, że poznałam tych, których poznałam, a tych których już znałam że spotkałam znów:) Dopiero pod koniec imprezy się zorientowałam, który to Humulus xD Niektórzy już PO imprezie: "To był Sector?" ;D
Wracając w nocy na dworzec trafiliśmy na budkę z ciepłym jedzieniem i szukaliśmy tam pangi i frytki;p
Stelmach w autobusie: - Ba-chor!
starsza pani: - Nie musi pan tak krzyczeć!
Stelmach: - Ale ja tylko kolegę wołałem... (...) Widzi pani, przyjechało bydło z Warszawy..
xD
Jeszcze przed imprezą niektórzy mieli iść do BTSa na bifor, jednak ostatecznie wszyscy pojechaliśmy do klubu. Rozdawałam kanapki, pizzę i później wodę(; [co Wy byście beze mnie zrobili;] Sector przyjechał z dużym aparatem fotogr. (wyślij mi zdjęcia:P. Tylko nie wstawiaj na forum!)
Juma: - To Ty jesteś z forum? To Ty lubisz te schranze? - :D
Do Radomia przyjechał piękny nowy pociąg. Byłam w szoku jako że były wolne miejsca. Rozmowom o lingwistyce, filologii, jeżach, dźwigach nie było końca;)
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez sector 19 wrz 2009, 21:40

Ja jutro na wszystko odpowiem. Dzis juz jest za goraco i nie dam rady wszystkiego spamietac i opisac. Jedyne co chcialem powiedziec, to nie boj nic Vidia, wysle Tobie osobna paczke a troche uszczuplona na forum :- ) Przy okazji zostawie tylko zdjecia forumowiczow, bo wszystkich zdjec napstrykalem ponad 200.

Tutaj na zachete pare zdjec tego co sie dzialo na miejscu. Youtube tego nie odda! :- D

Obrazek
Dzuma sie zejszczal i zejsral na srodku chodnika!"

Obrazek
Prawdziwy odlot na breakdownie.

Obrazek
:- D chyba najlepsze zdjecie nocy!

Obrazek
Pan Ligl i zabawa pelna geba! :- DDD
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 20 wrz 2009, 9:11

Hmm dopiero teraz do mnie dochodzi jak było zajebiście ... KURWA.

Zobaczyć znowu ulubione gęby to coś wspaniałego. Usłyszeć głos Stelmacha i zobaczyć jego radość na twarzy to lepiej jak usłyszeć najlepszy breakdown Temple One'a, który nie zachwycił, ale też nie spodziewałem się fajerwerków. To producent a DJ :)

Co Tu się rozpisywać. Chciałbym, żebyśmy częściej spotykali się w tak licznym gronie. Naprawdę. Szkoda, że nie zostałem chociaż na sobotę, bo te pare godzin to za mało, żeby wszystkimi się nacieszyć. Chociaż Marcina tak oblizalem po głowie, że aż mam przetarty język i nie czuje smaku.

Brutalne sito rzeczywistości przegrało tym razem. Wygrało Tylko z Johnym, który ostatecznie nie dotarł. :)

Sivy mistrz. Rozpierdala wszystko swoimi tekstami i dialogami :D mistrz, mistrz, mistrz.

Potem dopisze jeszcze coś.

Ogromnie brawa dla Konciali 8-) Impreza naprawde wypaliła.
bAchoR
Dwight Mayweather

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy