Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez Boguś 20 wrz 2009, 10:36

Dobra wyspalem sie doszedlem do siebie mozna cos napisac :D Na poczatek podziekowanie dla Krzysia za mozliwosc ogarniecia sie w piatek przed impreza :) Od czego by tu zaczac hmmm moze od tego ze ledwo weszlismy do autobusu linii 154 a juz zaczely sie smiechowe akcje :D Pozniej na zachodnim pierwsza pojawila sie Agnieszka nastepnie Mrówa pozniej przy kasie byli: Nexus i jego kolega, Tinka, Replee, Stelmach, ktory fantastycznie pokazal wszystkim jak ciezko jest zakupic zwykly bilet kolei mazowieckich az chlopak stojacy za nim w kolejce zapytal sie go jaki towar bierze bo tez chcial zeby mu taki zalatwil :D :D my mielismy z tego zakupu kupe smiechu pani od biletow juz niekoniecznie :P Pozniej pojawil sie syn Tuska. Udalismy sie na peron 6 tam jeszcze dobila do nas moja kolezanka z Łowicza - Natalia :) w komplecie czekalismy na pociag do Radomia, ktory podobno mial wjechac na peron 6 :P ale tylko podobno bo wjechal na 3 i nam spierdolil :D Pozniej wszyscy po kolei obczajali z ktorego peronu bedzie jechal nastepny. Okazalo sie ze znow peron 6 :D Tym razem sie udalo :P jechalismy jak na szlachte przystalo pietrowym klimatyzowanym skladem w specjalnie przygotowanym dla nas przedziale :D Wtedy to rozpoczely sie tez rozne rozniste kabarety i smiechom nie bylo konca :D Nie chce mi sie tak szczegolowo tego wszystkiego opisywac :P aha Krzysiu dobry tonic :D ^^ W Radomiu juz czekali na nas Kuba aka Żakob aka Dżejkob :D [to taki zamerykanizowany żyd hahaha :P ] z panem Cumulusem aka Humulus, sectorem i yaperem. Pozniej pojawil sie Dżuma no i udalismy sie pod te cale hotele i akademiki :P Ci co mieli nocowac pozostawiali rzeczy my sobie na nich poczekalismy i udalismy sie gdzies po alkohol :P kazdy zakupil sobie po 200ml wodeczki bo nikt sie nie mogl zdecydowac kto jaka pije wiec kazdy mial swoja wlasna :P W autobusie tez pelno smiesznych akcji. Do klubu szybkie wejscie troszke mi zostalo tej mietowki to schowalem do kieszeni po czym mila dziewczyna w szatni mowi mi zebym lepiej ta buteleczke schowal bo ochrona mnie wyniesie :D tak tez uczynilem bo nie zauwazylem nawet kiedy wystawala mi spod koszulki hehehe :P szybko sie jednak tej flaszku pozbylem i mozna bylo powoli sie rozkrecac cos wypic i zaczynac sie bawic :P Estiva szacun za Saltwater - The Legacy (Alphazone Remix) \o/ no i moje Chicane - Poppiholla (Thrillseekers Remix). W set temple one'a sie tak nie wczuwalem bo bylem zajety kims innym z kim sie swietnie bawilem ;) Ale Joe troche sztywniak bo wzielismy go na parkiet zeby sie troche z nami pobujal to szybko spierdolil lukiem kolo baru :/
Rowniez podpisuje sie pod slowami Rafala :D Siwy mistrz jakie on teksty ciska to po prostu ze smiechu nie moglem :P Rano troche postalismy jeszcze na dworzu bo nawet Siwy nic nie wskoral u babki na portierni do akademika. Oby zdechla :P Troszku wodeczki sie jeszcze napilim i pora byla sie zwijac na pkp i tutaj dziekujemy koledze konciala za podwozke na dworzec. Myslelismy ze najblizszy pociag mamy o 7.25 a okazalo sie ze byl duzo wczesniej wiec nie zastanawiajac sie dlugo wsiedlismy do niego i pojechalismy do wawy [glownie dlatego sie na niego skusilismy bo juz bylismy bardzo zmeczeni i bylo zimno :/] Do Wawy po 8 dotarlismy a ze mielismy jeszcze sporo czasu do pociagu cala nasza trojka poszla na browara :P Pozniej powrot do Łowicza i okolo poludnia z piwkiem w reku wrocilem do domu :D Nie spalem jakies 33 godziny wiec jak padlem to jak mucha. Dzieki wszystkim za zajebista impreze na kolejnej jestem rowniez :) Milo bylo Was wszystkich zobaczyc i nie pozostaje mi nic innego napisac jak tylko to: OBY CZESCIEJ!! Konciale! zajebiscie zorganizowana impreza :) Wielki szacun i dzieki :)
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Kubo 20 wrz 2009, 10:57

Bogous twoja stara to zamerykanizowany żyd xD

Bylo saznie mocno i grubo tylko muzycznie czuje spory niedosyt. Pan Tempy zamulil ostro a estiva zagral secika imprezy :) Ogolnie T1 ma sporo minusow chocby za to ze nie zagral Things o ktore go 2 razy prosilismy z Rafałem. W koncu zobaczylem Marcina z ktorym troche sie przegadalo (dzieki za pałki Arsenalu - takie dmuchane:D). Z Rafałem sie poskakalo [dobrze lizal MArcina i calowal (mi tez sie dostalo) xD]. Bogus i Tomasz dobrze sie z Wami pije chociaz w autobusie zmulilo mnie cholernie dopiero po jakis 30 min ogarnalem sytuacje :D. Stelmi mam nadzieje ze na 2 dzien ogarnales juz ta pania :D Swietnie bylo znowu zobaczyc znajome mordecki i pobawic sie znimi tudziez wypic cus tam. Tak tak.. sivy ma mistrza za opowiadane historie i ten slynny chamburger za 10 zeta xD Humi dobrze czekasz a Natalia ma 6/6 (by bachor) haha :D Koncial gratki za impreze i after na zimnie fajnie sie gadalo :)

Haslo imprezy ? hmm.. "znowu w zyciu mi nie wyszlo" :D
Ostatnio edytowano 20 wrz 2009, 11:03 przez Kubo, łącznie edytowano 1 raz
Kubo
The Invincibles

Postprzez Vidia 20 wrz 2009, 11:02

Przypomniało mi się jeszcze, że Estiva grał: Estiva- Fading freedom (Original mix). Całkiem godny kawałeczek i w klubie się go przyjemnie słuchało. Ten basik... i te dźwięki w środku... jeden z najlepszych i najbardziej niezapomnianych momentów imprezy
Replee rozpoznał w secie Temple1 Robert Nickson - Circles (Andy Blueman remix). Gdy to leciało, wiedziałam że to znam ale nie pamiętałam co to. Po tym był jeszcze jeden znany track.
Dziękuję Siśkowi za wpuszczenie przez bramkę:P Boguś masz bardzo sympatyczną koleżankę Natalię, namów ją na rejestrację na forum:)
Chcę jeszcze napisać, że klub mi się bardzo podoba i pragnę się stawić na kolejnej edycji. Na początku w niektórych miejscach (na przykład w tych naszych lożach;) było strasznie parno i gorąco, ale potem sytuacja się poprawiła i, co bardzo ważne, na parkiecie czuć było, że klimatyzacja działa. Zupełnie nie śmierdziało dymem papierosowym, co dla mnie jest przeogromnym plusem. Na parkiet nie można było wchodzić z napojem, co uważam za wspaniałe rozwiązanie, które każdy klub powinien wprowadzić. Ogólnie Wielki szacunek i podziękowania dla organizatorów i obsługi lokalu. Jeszcze co do "loży" - poczułam się jak jakiś vip;] świetnie tam było \o/ a Stelmach od razu przyniósł dwie półlitrowe butelki wódki razem z sokiem grapefruitowym, kieliszkami i szklankami:p Rozmowom o miksowaniu, imprezach i sposobach picia nie było tam końca;)
BTS dba o nas jak ojciec najlepszy:D
zdjęcie Bachora z rozłożonymi rękami wśród tłumu rządzi. Tak należy podnosić rączki na brejkdałnie \m/
Ostatnio edytowano 20 wrz 2009, 17:25 przez Vidia, łącznie edytowano 3 razy
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Kubo 20 wrz 2009, 11:04

No to ja dodam ze Tepmy zaczal Today Bena Golda wersja wokalna. Stracilismy wtedy z Rafalem glos :D Alpahzone tez mnie niezle porobilo :)
Kubo
The Invincibles

Postprzez Boguś 20 wrz 2009, 11:18

A no i bym zapomnial na koniec jak Koncial jeszcze troche pogrywal to na sali bylismy tylko my forumowicze juz :P dzieki Koncial, ze zagrales Simon Patterson - Always \o/
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez bAchoR 20 wrz 2009, 11:25

Rączki unosiłem przy Temple One & Estiva - November Lovely !!!!!! nikt tego tjuna nie pamięta :(

http://www.youtube.com/watch?v=I8QtG3a5fO4&fmt=18

Piękne !!
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez demens 20 wrz 2009, 11:27

To hasło z brutalnym sitem genialne. Sądziłem, że nic mnie nie powstrzyma przed zobaczeniem mojego ulubionego producenta w akcji, a jednak. Ale z tego co czytam nie zachwycił? Zapodajcie więcej tytułów które zagrał, bo Today czy Circles to póki co nie najgorzej :] A może były nagrywane sety?
demens

Postprzez sector 20 wrz 2009, 12:39

"Kochani kochani yyyyyyyyyyyY" wlasnie wrzucam fotki :) Sprawa wygada tak ze w paczce jest ponad 400fotek :- D do tego specjalny pak otrzyma Vidia. Na niektorych fotkach wy tez jestescie, wiec jesli chcecie otrzymac te fotki to zapytajcie sie owej szanownej pani :) Jesli wam da linka to jestescie w domu. Jesli nie to przyjmuje lapowki powyzej 100zl :- D

Do 2 godzin wrzuce linki!
sector
the king of bongo!

Postprzez ant 20 wrz 2009, 13:11

Było godnie :D
Na początku pare słow do Konciali - świetnie to wszystko ogarneliście, na następną edycje bede namiawiał znajomych z całych sił. To co mi sie osobiście rzuciło doslownie w oczy to praca kolesia od wizualizacji i świateł, pieknie sie wkomponował w klimat.
Co do muzyki to wszyscy mi sie podobali :D Jedyne czego można załować to dość kiepskie nagłosnienie w klubie, najbardziej było to czuć w secie konciala, który zagrał cała mase świetnych kawałkow, których dynamike głośniki mimo usilnych prób nie zdołały oddać. Cała reszta wielki plus. Poczynając od miejsca do siedzenia, dobrego żarcia po atmosferze kończąc (np. jak z nexusem i tinka tanczylismy za rece :D ciekawe czy na zdjeciach bedzie). Ekipa pokazała klase, pod dj non stop była spora grupa osób, a samo zakończenie przeszło chyba wszystko - cały klub opustoszał, zostały tylko barmanki i ochroniarze a na parkiecie kilkanascie osob tanczy do upadłego :D Stelmi mówił przed imprezą że w tym klubie grają zawsze do 2 w nocy, a my przedłużyliśmy impreze podajże o godzine. Tylko gdzieś nasi "najtrwalsi zawodnicy" zagineli :D
W każdym badz razie dzieki Wam wszystkim tą noc (popoludnie i poranek), oby częsciej!
P.S. Na sam koniec imprezy juz na zachodnim spotklalismy 2 zakonnice, juz nie pamietam co im powiedzialem ale coś w stylu "jesteśmy po cieżkiej nocy" w odpowiedzi dostalem tylko "wiemy, widzimy" :D Pozdrowienia dla Agnieszki i Rafała z którymi mogłem wracać, podziwiać wschód słońca i wybiegać z pociagu na zachodnim (choć oficjalna wersja jest taka ze podobno tylko ja spałem :D)
Jednym słowem mowiąc "sobota z nieeesamowitym towarzystwem" :D
ant

Postprzez Tinusia 20 wrz 2009, 13:24

dojechałam nareszcie do domu o 7 ruszyłam z Radomia.. spałam przez cały weekend jakieś 5-6 godzin więc umieram.. było godnie!
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez lysyy31 20 wrz 2009, 14:09

IMPREZA TRWA - melduja sie głogo, sivy, gumek, i JA xD Allah Akbar - Stelmi penero łazienkowa xD
lysyy31

Postprzez sector 20 wrz 2009, 14:45

No to teraz jak obiecalem, moja kolej na przedstawienie swojego punktu widzenia! Jak to zwykle bywa, wersji jest kilka i kazdy trzyma sie swojej. U mnie to bylo tak.

Juz przed sama impreza, dowiedzialem sie, ze na cale szczescie nie bede jechal w pociagu sam, poniewaz dotrzymac towarzystwa chcial mi slynny juz pan yaper-dole :) Tak jak to pisali wszyscy, widujemy sie bardzo zadko, wiec razem z Dżejkobem postanowilismy sie zgrac w czasie i posiedziec razem troche dluzej. Dlatego tez wlasnie nasza Radomska tulaczka zaczela sie troche wczesniej bo o godzinie 15. Oni mieli czekac na nas, a koniec koncow wyszlo na to, ze to my z yaperdole czekalismy na nich.
Na miejscu wiadomo, mniejsze lub wieksze pieszczoty i ruszylismy na podboj miasta. W miejscowym, jakze drogim spolem zaopatrzylismy sie w wode swiecona w puszkach, jakis suchy chleb dla konia + piersi kurczaka i udalismy sie w zaciszne miejsce w, chyba, centrum miast obok fontanny, gdzie yaper mogl sie oddac ocenianiu radomskiej plci pieknej.
Obrazek
Gdy ognista woda sie skonczyla a wszystkie Randomianki uciekly udalismy sie na dworzec glowny gdzie oczekiwalismy na reszte bydla (oczywiscie pomijajac forumowiczki), ktore to mialo niebawem nadjechac z Warszawy. Nie minelo 10min jak wszyscy sie pojawili i znowu jak to bylo wczesniej, obsciskiwania, dyskusje o napierdalajacej muzyce, grozne miny i pare szybkich strzalow na tle dworca radomskiego.
Obrazek
Nie mozna takze pominac bardzo dobrege, tresciwiego i jakze na rzeczy smsa od pana johna knoxvila!
Obrazek
Swoja droga szkoda Johnny ze nie dotarles do nas, ale co robic. Sito i tak oszczedzilo wiekszosc ludzi. Takze ogolnie rzecz biorac moglo byc gorzej!

Po wyjsciu z dworca ogarnal wszystkim Juma, znany takze pod pseudonimem 'ten gruby pan' czy tez w gronie przyjaciol jako 'dżuma'. Wyszlo tak, ze juz mielismy jechac na akademiki, w sumie sam nie wiem po co, gdy nagle pojawil sie Bachor i zaczal wszystkich lizac po glowach! A moze to tylko byla atrakcja dla mnie i Dżejkoba? Tego chyba nie dowiemy sie szybko. Nie mniej jednak, mial wejscie na pelnej kurwie, nasz baniowicz z gdyni, ktory to lubi dzwonic do mnie o 6 ran zebym przypadkiem nie zapomnial aparatu \o/

W akademikach, co bylo jednym z minusow, ale w sumie sami jestesmy sobie w pewnym sensie winnni (Ci ktorzy nie mieli pokoikow) czekali na tych, ktorzy mieli pokoiki, pod calym budynkiem. Ogolnie bylo by mega nudno gdyby nie jakze przesympatyczna i bardzo mila pani portierka. To chyba zboczenie zawodowe. Tak jak nauczyciele i policjanci, po paru latach pracy, dostaja kosmicznego pierdolca. Jednak nie o to nie o to!

Gdy juz wszyscy sie wykapali, zesrali i zdolali wyjsc z ubikacji. Tak jest, ktos zamknal Bogumiła w kiblu :- D poszlismy na sklepika na male co nie co. Niestety nie bylo powtorki z CF i Bachor nie sprzedal nam ani jednej bulki. Tak samo z vodka. Nikt sie nie mogl zdecydowac i koniec koncow wszyscy pili piersiowki na poczekaniu pod sklepem. Mnie i żakobowi udalo sie wytargac jakies sympatyczne kubeczki dzieki czemu mielismy czym popijac.
Obrazek

Kabarety i kompresja w autobusie i drodze do klubu to juz oddzielna historia, ktora pomine. Nie wspomne takze o koncie fikcyjnym dzwig, ktore w gronie swoich znajomych posiada Nexus :- D bo i po co? Przejde od razu do czesci imprezowej.

Z wejsciem do klubu jakos nie bylo problemu. Jednak z tego co bylo widac, nie dla wszystkich. Podczas gdy mi sie udalo wejsc i wyjsc 2x inni nie mogi wejsc nawet raz :- D Z tego co slyszalem to Stelmach mial juz nie wchodzic, jednak cale szczescie mu sie udalo. W srodku przez jakis czas nawet porucznik Sisiorro stal na bramce.

W chwili gdy juz wszyscy znalezli sie w srodku, Rafal nie wytrzymal i zaczal odstawiac bredgenca, czyli taniec na glowie. Jednak w jego przypadku z glowa mialo to malo wspolnego. Po sali krazyly takze plotki, ze nie mogl juz chodzic i chcial sie pobawic na lezaco.
Obrazek

Pare minut pozniej spotkalem BTS'a, ktory snie niezmiernie ucieszyl na nasz widok!, lysego oraz konciala. Pan Prezes koncial zorganizowal dla calego bydla loze gdzie praktycznie zajelismy krolewskie miejsca do samego konca imprezy.
Szczerze mowiac nie wiem nawet kiedy jak i gdzie, Ale vodka zaczela sie lac strumieniami. Gdzie nie podchodzilem to pilem vodke. Teksty typu 'z administratorem sie nie napijesz' mnie rozwalily :- D Jednak dzieki mojemu zmyslowi orientacji w pore zdarzylem uciec i porobic pare zdjec. Jak sie pozniej okazalo jakies dziewczyny nawet w lozy obok nas mialy urodziny i nawet my z dżejkobem zaspiewalismy gromkie wy..., wróc! 100 lat!.

Nie tak dlugo trwalo jak zjawil sie 'ten Chris Asper', ktory takze niezle dawal ognia. Nie wiadomo skad, byl tam tez pan bramkarz Sisiek i razem z nami polewal sie woda ognista.
Obrazek
Obrazek

Tam tez na miejscu poznalem jakze przesympatyczna, dziewczyne Artura, panne lava :). Nie udziela sie ona, jak sie dowiedzialem i po powrocie nieomieszkalem :D sprawdzic, jednak miejmy nadzieje, ze od teraz to sie zmieni. Z tego miejsca bardzo chcialem ja pozdrowic za bardzo sympatyczna konwersacje. Oczywiscie sam stolik byl nie mniej sympatyczny. Bardzo doborowe towarzystwo. A tekstu 'ten chris asper' dlugo nie zapomne haha.

Nadmienic takze nalezy, ze sam Stelmach doczekal sie swoich ulubionych radomskich kolezanek. Z reszta nie ma sie dziwic czemu, az tak ich oczekiwal haha! Z reszta Nexus mysle, ze mial podobne zdanie na ten temat co sam zainteresowany! :lol:
Obrazek
Obrazek

Co tam dalej sie dzialo nie wiem, poniewaz musialem uciekac sie troche przewietrzyc i potancowac oraz porobic troche zdjec, ktore jak juz pewnie czesc osob zauwazyla czy jak nawet pisalem wczesniej dobily grubo ponad numer 400.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jakos pozniej, zeby odpoczac poszedlem na backstage gdzie o dziwo nikogo nie bylo. CHwile pozniej dolaczyli, lewitujacy Stelmach, Sisiek i Ten Chris Asper oraz Estiva. To co tam sie dzialo to glowa mala. Tego nie opisza slowa, zdjecia tez oddadza jedynie czastego calej popeliny. Podczas gdy ja tam siedzialem i odpoczywalem dla niektorych trwal istny horror :D Jednak chyba wszystko sie dobrze skonczylo (tak mysle).

Koncowka imprezy wyglada tak, ze faktycznie zostali chyba tylko forumowicze. Niestety T1 gral tak, ze mi sie spac juz chcialo. Mozna powiedziec ze mialem odlot :D Dlatego tez, dalismy sie z yaperem, Antem, Vidia i Repleem (tak? :D) na pkp gdzie okazalo sie, ze nasz pociag nie istnieje. Jednak nie wszyscy mieli takiego pecha jak ja i Yaper bo Warszawiacy mieli pociag doslownie chwie pozniej. Oni sie zainstalowali w pociag i odjechali a my ulozylismy sie na parapecie i probowalismy spac :D Po 3h godzinach kiedy to juz trzeba bylo sie zbierac na pociag dostrzeglem na dole bachora, humulusa i dżejkoba, z ktorymi chwile jeszcze poogladalismy zdjecia i porozmyslalismy o calosci burdelu, ktorego swiadkami bylismy. Reszta jest juz nie istotna gdyz odjechalismy w pociagu z yapkiem w sina dal.

Ogolnie podsumowujac bylo naprawde swietnie. Chyba nie bedzie zdziwieniem, jak to zawsze bywa, ze impreze jak zwykle z reszta, przebil sam b4 oraz rozmowy z ludzmi, ktorzy w koncu sie pojawili w jakze duzym gronie. Muzycznie w sumie nie wiem co tam sie dzialo. Pamietam, ze Estiva faktycznie zagral fajnie i z tego co z nim rozmawialem naprawde mu sie podobalo. O dziwo (wrecz przeciwnie do tego co pisal Ant) podobal mu sie naglosnienie i caly klub. Nie wiem czy nie zmienil wersji po Sobotniej imprezie, ale watpie, bo z tego co wiadomo nie od dzis wszyscy przyjezdni sa zachwyceni imprezami z naszym/waszym udzialem. Po sali krazyly plotki, ze ten pan z duzym brzuchem, jak sie chwile pozniej okazalo 'dżuma' zagral najlepszego seta imprezy! :- D

Zajebiste bylo to, ze wszedzie panowala milosc :D Wszyscy sie calowali. Buziaki, obsciskiwania i inne tego typu rzeczy trwaly doslownie co chwile. Najlepsze jest to, ze nie chodzi jedynie o stosunki damsko meskie :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tak czy inaczej. Zachecam do sciagania zdjec, ktore przynajmniej w czesci oddadza to co sie dzialo na imprezie. Ja serdecznie wszystkich pozdrawiam gromkim 'yyyyyyyy' i czekam na dalsze relacje. Mam nadzieje, ze czesc ludzi, ktorzy nie sa zarejestrowani na forum a byli na imprezie sie zarejestruja a Ci co za zarejestroani i byli na imprezie w sobote odezwa sie i napisze jak bylo. Dzieki za wszystko. Do zobaczenia nastepnym razem, nikt nie wie gdzie i kiedy.

Swoja droga kto BTS'owi rozwalil okolary? Bachor to nie Ty?

Zdjecia: http://download.enhanced-perception.com ... sector.rar
sector
the king of bongo!

Postprzez Humulus 20 wrz 2009, 15:29

Sector - szacuneczek za foty ale ta jest najlepsza:
Obrazek
Obrazek
Humulus

Postprzez Boguś 20 wrz 2009, 15:31

A co to za ośmiornica Ci siedzi na głowie? :D Kalmar ochocki ? :D
Boguś

Postprzez sector 20 wrz 2009, 15:34

haha, a za wszytko jest winny 'ten chris asper' :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Rez 20 wrz 2009, 16:27

opowiesc Secotrka jak zawsze pierwsza klasa :D az sie boje pomyslec, ze czesc tej swoloczy przyjezdza do mnie za miesiac:P
Rez

Postprzez Vidia 20 wrz 2009, 16:45

sector napisał(a):Zdjecia: http://download.enhanced-perception.com ... sector.rar

ale miało mnie nie być na fotkach a jestem:|

Urwał mi się pasek od torebki, więc był dobry balet:p Szkoda że swojego aparatu nie miałam
Ostatnio edytowano 20 wrz 2009, 17:25 przez Vidia, łącznie edytowano 1 raz
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Humulus 20 wrz 2009, 16:53

Zdecydowanie za mało Vidii na fotach.
Obrazek
Humulus

Postprzez Boguś 20 wrz 2009, 16:55

hahaha co sie z Tomaszem usmialismy ze zdjec :D grube foty :D dzieki za fotorelacje i teraz prosba do Konciala o szybka powtorke M2H :D
Boguś

Postprzez sector 20 wrz 2009, 17:13

Vidia napisał(a): sector napisał(a):Zdjecia: http://download.enhanced-perception.com ... sector.rar
ale miało mnie nie być na fotkach a jestem:P

na ilu? Przegladalem 2x i myslalem, ze wszystkie zlikwidowalem :S jesli nie to sorry \o/
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy