Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez peterhol9 20 wrz 2009, 17:34

a ja gapię się na te foty i żałuję że mnie nie było.. eh
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez koncial 20 wrz 2009, 19:18

Dziękuje wszystkim za przybycie, cóz moge powiedziec godzine temu wróciłem z Wawy chłopaki w samolocie kto nie był w sobote niech lekko żąłuje było grube i sążnie, sety będa już je mam i słucham naszych wypocin i rozjazdów ;)
Zapraszam następnym razem
koncial

Postprzez Juma 20 wrz 2009, 19:23

znowy w zyciu mi nie wyszlo, wiec jak mialem wyjsc na ludzi! oooOOOO!!!!!!!!!!! 11/10
Juma

Postprzez replee 20 wrz 2009, 20:25

Sectorro - tak, to byłem ja :-)

W skrócie:

1) Muzycznie - Koncial fajnie różnorodnie a to co zapadło mi w pamięć to Slow w rmxie Bobiny, T1 zamulił ale podziękowałem mu za cudowne Circles w rmxie Bluemana, a z tego co grał Estiva nie znałem nic, ale wybawiłem sie nieziemsko, zdecydowanie set wieczoru!

2) Towarzysko - zaraz po imprezie się zmyliśmy z Vidiad i Antem, ale to czego doświadczyłem z Wami mordy kochane to było najpiękniejsze i najgrubsze zbydlaczenie z jakim miałem w życiu do czynienia, i jak już ktoś wcześniej nadmienił bifor jak zwykle przewyższył samą imprezę. Śpiewom tańcom i hulankom końca nie było, a wesoła podróż wesołym pociągiem miszcz! A wogóle to żal mi trochę tych ludzi którzy musieli z nami jechać busem linii 7 spod hotelu, swołocz i bardacha :D

A wogóle to "ale to napierdala!" :D

Dozobaczenia następnym razem mordy - wajcha!
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Postprzez lava 20 wrz 2009, 20:57

Tam tez na miejscu poznalem jakze przesympatyczna, dziewczyne Artura, panne lava . Nie udziela sie ona, jak sie dowiedzialem i po powrocie nieomieszkalem sprawdzic, jednak miejmy nadzieje, ze od teraz to sie zmieni. Z tego miejsca bardzo chcialem ja pozdrowic za bardzo sympatyczna konwersacje.

:) to ja dziekuje za cieple przyjecie. Mam nadzieje, ze prezent juz kupiony! :) pozdrawiam serdecznie, a braci Konciali nie przestaje podziwiac za extra organizacje. Szacunek chłopaki.

za przesympatyczne towarzystwo dziekuje w szczególnosci: Tinusi, Macosonowi, Stelmiemu, Tulipanowi.
Za Pana Sivego (tez sympatyczny) trzymam kciuki bodajze za 8 dni! A potem znowu bedzie baaania :)
Krzysia (Siśka) wielbie za texty (twoja stara mieszka w ikei i wiele innych)

Żal wracać do rzeczywistości. Pozdrawiam raz jeszcze cala ekipe.
( : ::: Jeg har ingenting men jeg har alt nar jeg har deg ::: : )
lava

Postprzez artt 20 wrz 2009, 22:01

no taakk, teksty siska i sivego malo co mnie nie usmiercily wczoraj :lol: dolaczam sie do pozdrowien :D

na razie krotko: te 3 dni to byla miazzzga! :shock: wiecej napisze jak troche odespie :D noooo i czekamy na reszte saznej ekypy, bo pewnie 'baaania trwa naadal' :lol:

ps. stelmi, gdzies ty byl jak lecialy sazne proggi? :o :D

lava napisał(a)::) pozdrawiam serdecznie, a braci Konciali nie przestaje podziwiac za extra organizacje. Szacunek chłopaki.

duzy Szacuken! :highfive:
artt

Postprzez koncial 20 wrz 2009, 23:54

zapraszam na after afterów :D "Kochni ta bania trwa nadal!!!"
koncial

Postprzez bAchoR 21 wrz 2009, 5:22

Sivego aż chce się słuchać. To nic, że ,,kurwa'' i ,,chuj'' leci co pierwsze słowo, ale to skupienie na przekazie i ta wulgarna twarz... ehhh Mistrz, mistrz, mistrz.

Mogliśmy nagrać to co SIvy opowiadał w nocy koło Akademika. Poezja :twisted:
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Kubo 21 wrz 2009, 6:17

Haha bachory +1 :D pozdro dla sivego ktory dba o swoja stara xD
Kubo
The Invincibles

Postprzez Stelmach 21 wrz 2009, 8:03

Toż, moi drodzy kolejna świetna 3-dniówka na pelnej bani :D Wszystkim obecnym należy się wielki szacunek i zaproszenie na kolejne edycje MTH w Radomiu.

Wszystkich których ominęło spanie i baniowanie w akademikach i barierkach mają na prawdę czego żalować, bo koszt 70 zł za nocleg był niewspółmierny z tym co się tam wyprawiało. Sobota w Alibi i niedzielny poranek pobiły piatek na plecy. Jumę z Siwym i Asperem kupuję do mojego prywatnego kabaretu. Tyleż tekstów ile się przelalo w autobusach, pod domem weselnym i na beforze nad zalewem na Borkach ując się nie da.

Zakończyliśmy pijaństwo godnie wczoraj w Warszawie razem z Johnnym, Piórkiem, Siskiem i Nexusem, z którym po przebojach z policją pod Pałacem Kultury, udaliśmy się z kratą piwa nad Wisłę by dokończyć dzieła :D Przeboje w Carrefourze równie mocne co podróżowanie autobusem linii 7 :D Na panią w kasie dopiero podziałala siła pieniądza i moja wrodzona siła perswazji.

Radomiacy z kolei znów pili nad zalewem z Głogiem, Łysym i Koncialem, ktory wysyłał mi takie SMS że aż strach na forum je wklejać :D

Sector wielka relacja, Johnny wspaniale się z Tobą znów było spotkać i tu sam nadaję sobie złoty medal że wpadłem na taki pomysł, Siwy, Juma i Asper....kabarety. Bania trwa nadal! jak to powiedział Johnny w Parczewie!

artt napisał(a):ps. stelmi, gdzies ty byl jak lecialy sazne proggi?

Wybacz, ale mój stan nie pozwalał na obecność w klubie, więc ustaliłem z Jumą że lepiej mi się będzie zawijać na kwadrat. Zapodaliście gęstą bibę z tego co słyszalem i dobre numery które opowiadal mi Macoson.

PS 1. Moje równie fajne fotki wrzucę dzisiaj wieczorem.
PS 2. Temple One z którym sporo piłem, paliłem i gadałem w Alibi niestety kiepsko się zna na muzyce, co nieco mnie zaskoczyło i poza upliftami o reszcie ma mgliste zdanie. Koleś chyba w sumie nieco za spokojny jak na nasze wybryki :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez koncial 21 wrz 2009, 14:20

Kochani weekend M2H skonczył sie officjalnie o 5 rano dziś Juma i Sivy pojechali na PKP ja z gumkiem skończyłem u niego na apartamentowcu gdzie myślałem że sie "zejszczałem" jak Tulipan w Kołobrzegu ale po prostu okazało sie ze wylałem sobie piwo, niestety Gumczestemr pomylił kibel z sienią w swoim apartamentowcu i podlał Rowery xD z innych ciekawostek: bomba w G2 w niedziele i nie było biby w Czarnej nie było nikogo więc skonczyliśmy Urodziny moeje Mamy jak zwykle u chłopaka mojej siostrzyczki sącząc kolejna 07 i piwa marki Lech :D
koncial

Postprzez Stelmach 21 wrz 2009, 15:08

Proponuję zapodać trochę dobrych tekstów z wyjazdu:

"Cześć dziewczyny, pijecie z nami ?"
- "Nie"
"Palicie ?"
- "Nie"
"A ruchacie się trochę ?"
- "Hi...hi...hi... :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tinusia 21 wrz 2009, 15:59

Moja wyprawa rozpoczęła się w przedziale śmierdzącym molinom i gnijącymi ludźmi. Do Warszawy dotarłam o 14 odebrał mnie Piotruś i udaliśmy się pod parasolki gdzie odbyły się pogaduchy i oczekiwanie na resztę. Dobił do nas Piórko i udaliśmy się do kasy po bilet do Radomia gdzie ogarnęliśmy kolejną część towarzystwa. Sytuacja zakupu biletu na pociąg upewniła mnie w przekonaniu że ten wyjazd zapadnie ostro w pamięć. Po wiecznym staniu na peronie okazało się że pociąg do Radomia już dawno odjechał. I dane nam było czekać na następny, zresztą opłacało się bo był to nowy ładny pociąg. W pociągu polały się krople alkoholu, śmiechy, czekanie w kolejce do urologa, rozmowy o dźwigach itp. Dojechaliśmy dość gęstą ekipą dotarł do nas Sector i ruszyliśmy na akademiki. Dotarliśmy wreszcie do swoich pokoi, byłam wtedy zmęczona już podróżą, wzięłam leki przebrałam się i ruszyliśmy do klubu.

Jakże wspaniałym przegubowym autobusem ruszyliśmy czułam się w nim jak w filmie szybcy i wściekli.Dotarliśmy wreszcie do klubu gdzie wszyscy zastanawiali się jak wejść co to będzie itp.
Klub robi piękne wrażenie, świetnie się prezentował. Zasiedliśmy w końcu w loży robiąc masę zdjęć, powygłupialiśmy się, przelewało się morze alkoholu. Ja będąc na lekach wypiłam mało a jednak przesadziłam za co szczerze przepraszam i obiecuje poprawę, ale przy Was trudno być normalną i zachować umiar zwłaszcza gdy sisiek polewa w takim tempie.
Koncial zagrałeś świetnie, jakoś Twój set zrobił na mnie największe wrażenie. Temple One jak dla mnie też super, 100% Transowo i za co chwała. Estivy niestety nie bardzo w tym wszystkim pamiętam.. 
W hotelu byliśmy jakoś na 3 i wskoczyłam od razu do łóżka ale odwiedzili nas jeszcze Artur z przesympatyczną Lavą dla której serdeczne pozdrowienia!
Obudziłam się jakoś przed 9, czułam się paskudnie, kaszel dusił i ogólnie okropnie. Szybko się ogarnęłam i ruszyłam do sklepu po ciepłe bułeczki pasztet i dla chłopców po kefir o który wręcz błagali. Pojawił się przy śniadaniu pomysł o udanie się nad zalew. Spotkaliśmy na barierkach Jume z Sivym sączących piwko już od rana, po chwili dołączył do nas Sisiek wykrzykując z daleka ‘ey kurwa gdzie to piwo!?!?’. Udaliśmy się w końcu nad Zalew a może próbowaliśmy. Sytuacja była w autobusie ostra, Stelmi Żebrzący na tacę, zaczepianie nieznanych ludzi, kobieta która prosiła Was o spokój była hitem.
Sytuacja która mnie rzuciła na kolana:Stelmi pokazujący na mnie palcem, gdy kobieta wtrąca się w rozmowę,
-A ta Pani która tam swoi nie przyznaje się do nas a jest ona z Poznania!
-Ja Was wszystkich znam!
Juma:
-Ja Pani nie znam, nie mam Pani na NK i śledziku
Z Sivym zauważyliśmy że stelmi rozwalił się na tyłach busu i niewiarygodnie się rozgościł prawie kładąc nogi na kobietę naprzeciwko siedzącą. Po pytaniu Sivego czy czuje się jak w domu odpowiedział ‘tak, widzisz tam gdzie jest kierowca mam kuchnie na kierownicy robię jajecznice, tu mam ubikację’ nie wiem skąd ale palnęłam ‘Stelmi mieszka w Ikei’ tekst się niewiarygodnie przyjął i zapadł w ucho.
Nie wspomnę tu chyba o kanarach i o kupowanych biletach, które przywiozłam dobre do domu. Dojście nad zalew, zakupienie alkoholu i wieczna droga. Sivy nie wiem jak Ty ale ja przez Ciebie mam zmasakrowany brzuch i uśmiech, co świadczy że naprawdę mówiłeś tęgie teksty! Rozłożyliśmy się w końcu na ławeczce i zaczęły się śmiechy, niektórzy nawet się opalali. Leżeliśmy sobie na trawce po czym mówię ‘bts masz siano na piersiach’ na to Sivy „siano Ci z cycków wystaję” nie wspomnę tu o wiecznym śpiewaniu ‘znowu w życiu mi nie wyszło’ czy też mówienie że Stelmacha bluzka jest zrobiona z ceraty. W końcu jednak zmyłam się do hotelu i przejechałam się z Macosonem do Jego dziadka.
Gdy wróciłam do hotelu po 19 od razu wzięłam się za szykowaniu do Alibi, nie mogłam dobudzić kilku chłopaków ale w końcu sami się ogarnęli. Ruszyliśmy wszyscy pieszo aby każdy miał możliwość przewietrzenia się i wytrzeźwienia. W klub trochę mały ale bardzo przyjemny. Cały wieczór spędziłam z T1 a dokładnie z Joe, rozmawialiśmy wiele godzin, potańcowaliśmy i bez wątpienia był to towarzysz wieczoru. I chciałabym zaznaczyć że moja Pani Profesor z przed dwóch lat wmawiała mi że nie mam talentu do języków obcych.
W hotelu byłam sama o 3 umówiłam się z Macosonem na 7 na pociąg, cała i zdrowa dojechałam do Poznania na 14, zmęczona ale zadowolona z wyjazdu, pomijając nawet pewne smutne kwestie 
Chciałabym szczególnie podziękować kilku osobą:
Koncialowi za świetną organizację bez zarzutów
Sivemu za te wszystkie teksty, śmiechy i ogarnianie, bania bania bania!! :D
Lavie i Arturowi których miałam okazję poznać, jesteście wspaniali i mam nadzieje że do prędkiego zobaczenia!
Macosonowi który poświecił się i nie spał całą noc by mnie odwieź do Wawy za co Ci chwała ogromna!
Juma mam nadzieje że przepukliny nie masz i że wszystko ok. dziękuje Ci za te wariację pod sceną
Natalia Boguś i Tomkowi szkoda że nie zostaliście dłużej  ale i tak Wam dziękuje
Bachorowi którego miałam okazję pierwszy raz poznać
Sectorowi za te dziubki do obiektywu i za ‘yyyyy’
Stelmachowi Nexusowi antowi łysemu sisiorkowi piórkowi i wszystkim obecnymi!
Było naprawdę wspaniale zobaczyć starych i nowych znajomych, ciesze się że odważyłam się na taką
I amen -> http://www.youtube.com/watch?v=Gcf9Ky0QfgU
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez Sisiek 21 wrz 2009, 16:26

TA BANIA TRWA NADAL :D Więcej nie będę pisał :D Jak to zostało powiedziane w niedziele na afterze aftera afterów pozdro dla kumatych i kto był ten wie :D

Dla Stelmacha złoty medal za akcje w Kerfurze pod Poniatowszczakiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez piórek 21 wrz 2009, 16:39

ale ja wam bobrej opinii nie wystawie
gdzie jest wasz trener
piórek

Postprzez Sisiek 21 wrz 2009, 16:52

Jest i "przyjaciel" forum Piórek :D Tak jest dobrej opinii wam nie wystawie :D Ja widze, że tu był grany alkohol zaraz dzwonie na policje :D Gdzie jest wasz trener i co trenujecie :D Proponuje zaprosić panią portierkę do nas na forum również ma zajebiste teksty :D

Stelmach napisał(a):proponuję zapodać trochę dobrych tekstów z wyjazdu:

"Cześć dziewczyny, pijecie z nami ?"
- "Nie"
"Palicie ?"
- "Nie"
"A ruchacie się trochę ?"
- "Hi...hi...hi... :D

No jakoś mnie tak naszło żeby im pocisnąć :D Dla mnie jeden z lepszych:

- Gdzie jest Makoson ?
- Pojechał do dziadka
- ... chyba kurwa z Wermachtu :D

No i "brudny sztygar" czyli Sivy xDD
Ostatnio edytowano 21 wrz 2009, 17:13 przez Sisiek, łącznie edytowano 1 raz
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 21 wrz 2009, 17:11

Gdzie jest wasz trener i co trenujecie ?

Vódżitsu trenujemy :D
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez kiki 21 wrz 2009, 17:19

hehehe pieknie sie Wasze relacje czyta ;) fotorelacja sectora i tak najlepsza - niezle zdjecia!
a ja dziekuje za telefon - stelmi jak zwykle pamietal!! fajnie bylo z Wami 'na banii' pogadac ;)
Obrazek
kiki
z Afryki

Postprzez sector 21 wrz 2009, 17:29

dzieks ;) w sumie sam nie wiem kiedy to wszystko wypstrykalem :- D ale przy takiej ekipie nie bylo ciezko! Co chwile sie gdzies cos dzialo. A tekst 'znowu w zyciu mi nie wyszlo' sponsoruje dżejkob :- D

znowu w zyciu mi nie wyszlo ła ła ła ła ..... :lol:

btw. po tej imprezie chyba nikt nie powie, ze najlepsze sa eventy gdzie jest milion ludzi, bo to co sie dzialo w radomiu czy slynnym juz parczewie przerasta chyba wszystkie eventy razem wziete na ktorych bylem. A no i oczywiscie juz takze slynny sunrise, setlmach: 'ja ide z sectorem jeszcze na miasto' :lol: haha!
sector
the king of bongo!

Postprzez macoson 21 wrz 2009, 17:46

Powiem tyle ze zabawa przednia i ze wszyscy jestescie nienormalni, dlatego dobrej opini wam nie wystawie :D
Pierwszej nocy wracajac do akademika pani z recepcji pytala sie mnie czy bedziemy jutro grac w piłke. Wytlumaczy mi ktos o co jej chodzilo :D ?
aka Syn Tuska
macoson

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy