26.09 INSTYTUTE OF HOUSE MUSIC PATHOLOGY*vol 3 @ OiOM / Łódź

uk hard house, hard trance, hard dance, freeform, acid techno !!
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

26.09 INSTYTUTE OF HOUSE MUSIC PATHOLOGY*vol 3 @ OiOM / Łódź

Postprzez Technik303 31 sie 2009, 8:11

Obrazek

26.09.2009 sobota INSTYTUTE OF HOUSE MUSIC PATHOLOGY*vol 3 !!!
OIOM ŁÓDŻ PL.KOMUNY PARYSKIEJ 6
START>22
TAX>10

DJS>

FILON Soundfobia Wwa
DOOM Soundfobia Wwa
SPANKI Hyperdjs Wwa
WOJTI Autonoma Instytute Of House Music Pathology Wrocław/Ldz

muza>hard house,hard trance,hard dance,freeform

info>
http://www.soundfobia.org
http://www.myspace.com/oiomlodzpl
http://www.hyperdjs.com
http://www.teknonight.net
http://www.myspace.com/djwojti
Ostatnio edytowano 21 wrz 2009, 18:06 przez Technik303, łącznie edytowano 1 raz
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Re: 26.09 INSTYTUTE OF HOUSE MUSIC PATHOLOGY*vol 3 @ OiOM / Łódź

Postprzez Stelmach 05 wrz 2009, 20:51

W Łodzi na imprezie w klubie chyba z rok czasu nie byłem - ostatnio to właśnie z Antem w Oiom i Gosią z Radwańskiej 8-) bo na codzień jedyne co leci to tylko techno, house, aktualne dziwactwa i nawet kultowe łódzkie drumy przycichły. W końcu człowiek może poslucha jakiejś porządnej muzyki:D Kiedyś była świetna edycja History Of The Hardcore w Cube, ale to okres jakiś 5 lat temu, a sam klub zamknięto.

Zrobimy więc przyjemny wstęp Technik przed Hard House Academy. Może i Pan Ant by się skusił?

Chętnych oczywiście zapraszam do siebie na gęsty i suto zakrapiany before i after do słynnego gabinetu psychologicznego :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 06 wrz 2009, 2:12

bede !! z Wojtim sie nei napic to grzech :P powspowminamy sobei czasy gdy gregg zogg gral w apartamentach :p
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 06 wrz 2009, 11:13

No to pięknie moi mili, podzwonię jeszcze po ludziach to może by zjechało się więcej imprezowiczów :D Natalia mi coś mówiła że może zajechać do Łodzi? Proszę Panie Wojtku o soczystą porcję UK freeformu bo ostatnio sporo bujam w takowych klimatach. Rave on!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 06 wrz 2009, 11:39

bedzie tez widze czlonek warszawskiej acidowo-NRGowej patologii czyli spanki ktory cisnie grube i srogie sety :) to naprawde swietny lajnap w polsce raczej ciezko o tego typu wiekksze imprezy z ta muzyka ale te ktore sa i tak daja rade bo maja w sobie duzo klimatu i przychodza na nie naprawde kumaci baniowicze
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Technik303 13 wrz 2009, 4:34

No myśle, że po naszej bibie we Wro ogarnę się i przybędę :D
Deep in Progress
Technik303

Postprzez ant 13 wrz 2009, 10:47

Ja odpadam, w tym czasie bede zapiłał weselna i bawił sie przy oldschoolowych pieśniach biesiadnych :D
ant

Postprzez Tinusia 15 wrz 2009, 18:14

Tak sobie myślę że można by było się skusić, ja robię takie turne po Polsce w ostatnim czasie to i do Ciebie Stelmi bym zajechała z panną Natalią o ile nie masz nic przeciwko bo to zdecydowanie moje klimaty muzyczne.
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez Stelmach 15 wrz 2009, 22:02

Zapraszam serdecznie ;) Pani Natalia juz została poinformowana i zrobi wszystko żeby być.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Technik303 21 wrz 2009, 18:13

update o flyer/plakat ;)
Kombinuje z transportem, mam nadzieje, że dojadę ;) Szkoda, opuścić taką imprezę. Grubo było na stateczku i oficjalnym after party w Carycy w Krakowie :P
Deep in Progress
Technik303

Postprzez Stelmach 24 wrz 2009, 8:27

Super Wojtuś, popijemy i narobimy trochę boruty :D Dobry before przed banią w Londynie która już za 3 tygodnie. Liczę że Nexus tez ostatecznie zawita więc pobujamy przy rasowych wyspiarskich rytmach.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 26 wrz 2009, 15:24

no niestety bolesne sito i mnie dopadło w końcu :/ naprawde szkoda bo impreza zacna ale nie wszystko zawsze da sie ogarnac :/ choc na pierwszy rzut oka prace mam lekka latwa i przyjemna to jednak i ja mam pewne obowiazki i wyjezdzam jutro do włocławka poprawadzic szereg szkolen dla nowego narybku haemowców :P raczej niezle wyjme za to wiec bede mogl Was lepiej ugościc na kearneyu :P tymczasem bawta sie dobrze bo BANIA TRWA NADAL !!
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Technik303 27 wrz 2009, 16:55

Kombinowałem, ale nie dałem rady :/ No cóż, będą jeszcze następne edycje ;)
Deep in Progress
Technik303

Postprzez pressya 28 wrz 2009, 9:02

może krótka relacja rozjaśni co się działo w Łodzi (głowa mała)
Po długiej 5-cio godzinnej podróży do łodzi , Stelmi przywitał mnie tak jak nakazuje polska gościnność :) piwem i wódką :D
po krótkiej wycieczce po łódzkich uliczkach , przeplatanej rozmowami na temat architektury i sztuki udaliśmy się do parku gdzie po krótkich rozkminach stwierdziliśmy ,że czas na posiłek . No i po posiłku udaliśmy się na sesje do gabinetu psychologicznego :D Telefony do połowy forumowej wiary (ludzi z poznańska) rozbawiały z każdym nastepnym. I tak Stelmi obdzwaniał Tinkę,Bachora,Nexusa,Łysego i Johnego aka "nie moge teraz rozmawiać , jade po samochód do Elbląga".. :D śmiechom i chichom nie było końca. Sama impreza zapowiadała się ciekawie ale po niecalej godzinie sluchania psy dźwięków z Mp3 udalismy sie do gabinetu dokończyć czytanie książki z procentem :D

generalnie co sie dzialo dalej to juz lepiej nie opisywać, śmiechy chichy podśmiechujki :D
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Margo 28 wrz 2009, 16:51

te słynne telefony Wasze hehe :P
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Technik303 28 wrz 2009, 17:50

A recka samej imprezy ? :P
Deep in Progress
Technik303

Postprzez Stelmach 28 wrz 2009, 19:10

Wielkie podziękowania dla przemiłej Natalii za odwiedziny w Łodzi, niekończące sie rozmowy na temat sztuki, architektury, języka holenderskiego, wycieczki po łódzkich parkach i Piotrkowskiej, degustacje wspomnianych alkoholi :-) Przyjeżdżaj z powrotem jak najszybciej! My oczywiście z całą ekipą zapowiadamy najazd na Poznań w grudniu z okazji imprezki z John'em Askew.

Co do imprezy, to szczerze tym razem było mizernie, mały klub, garstka ludzi, a sam Wojti musi znacznie poprawić mixing bo przejściami rządził przypadek a konie szalały jak na amerykańskich westernach :D
Klimaty w stylu acid techno i techniczny hard house, ogólnie jednak dość monotonne i jakoś mało dla nas pociągająco. Cóż muszę skonstatować to przykrym stwierdzeniem, że imprezek w Łodzi brak na lekarstwo i niezmiernie rzadko trafia się jakaś udana bania. Gdyby pocisnął coś bardziej hardcorowo na pewno byłoby lepiej.

Jak Natalia pozwoli to mogę upublicznić SMS od Nexusa, który w bardzo poetycki sposób wyraził jej piekno :-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Technik303 29 wrz 2009, 0:09

Może znów upili Wojtasa ;) bo generalnie to Wojtas mixuje na dobrym poziomie :)
A Spanki ? z tego co pamietam to dużo Nukleuz, Tidy Trax miał w playliście ;) z pól roku temu ;) dawno go nie słyszałem ;/
Filon i Doom to pewnie ciężej pociskali... Może Wojtas zagrał bardziej hard i acid techno ;) :?: Wojtas u nas częściej pogrywa Hard House i Hard NRG :)
Deep in Progress
Technik303

Postprzez Stelmach 29 wrz 2009, 21:00

Owszem Wojti rozpoczął imprezę od kilku głębszych bo siedział i pił w klubie jako pierwszy przed naszym przyjściem :D Pewno gramofony nawaliły bo widziałem, że z pitchem majstrował jak zawodowy elektryk śrubokrętem. Spankiego już omineliśmy; w sumie mam straszne ciśnienie na Londyn i ta imprezka jakoś poszła mi bokiem.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Technik303 03 paź 2009, 10:41

znalazłem foty ;)
http://picasaweb.google.com/DjBeatex/IN ... LOGYOIOM03

Tylko tam jakoś Was nie widać ;) widocznie kiepski fotograf ;) lub słaby "lans" ;)

Chyba faktycznie ta edycja jakaś słaba była :?: ;) Jak w line-up był Bartech i Mungo to pewnie było grubo :!: :D
Deep in Progress
Technik303

Powrót do Imprezy