16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Postprzez replee 07 wrz 2009, 22:47

Poza wymienionym powyżej jegomościem miesiąc wcześniej będą też Sean Tyas i Simon Patterson których to jednak, z całym szacunkiem, pomijam (Tyas chyba nie tylko mi juz dawno się przejadł), a miesiąc później będzie też Halliwel, ale na niego jeszcze przyjdzie pora ;-)

Myślę, że zdecydowanie warto się wybrać i tak cos czuję, że spora część z Was również się wybierze, a kto wie, może frekwencja ze względu na osobę Kearneya będzie niemal tak godna jak jeszcze niedawno temu w Parku Szczęśliwickim :-D

Wajcha!
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Re: 16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Postprzez Matvel 07 wrz 2009, 23:00

Zrobię wszystko żeby się pojawić, choć cierpię na bardzo znaną chorobą która się nazywa brak kasy :D
Matvel

Postprzez Vidia 08 wrz 2009, 7:23

ja dokładnie tak samo. Kearneya pewnie odpuszczę... choć poszukam jeszcze jego setów i wyrobię sobie jakieś zdanie.. Jak na razie jestem najbliższa pojechania na Tyasa i Pattersona.. zwłaszcza że 2 dni wcześniej jestem w W-wie. tyle że to już niedługo:/ Jeszcze zobaczymy, bo tanio na pewno nie będzie. Eddie - może? ale specjalnie na niego raczej nie będę jechać 280 km..
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez sector 08 wrz 2009, 19:46

to kiedy dokladnie ma byc ten halliwell oraz patterson z tyasem bo jakos zagmatwane zdanie na poczatku wyszlo :| na Kearneyu mnie nie bedzie NIESTETY gdyz bede w UK :(
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 15:47

sector napisał(a):na Kearneyu mnie nie bedzie NIESTETY gdyz bede w UK :(

Nie pisz tak bo Kernej się obrazi :mrgreen:

Ja zobaczę po ile będą bilety ale raczej na wszystkich tych imprezach można się mnie spodziewać. Po prostu nudzi mi się w domu ;)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 09 wrz 2009, 17:58

moze na halliwella wpadne gdyz 29 listopada mam urodziny, to bylby przedsmak najwiekszej bani w PL :- ))
sector
the king of bongo!

Postprzez Amnes 09 wrz 2009, 20:38

ja postaram się być na wszystkich ale eddiego i kearneya planuję nie przepuścić. patterson też spoko może chłopcy aka Johnny i aka Indecent będą mieli jakieś evibes vip pass dla forumowiczów? :D :D

:D

Tak jestem egocentryczną pijawką.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Stelmach 10 wrz 2009, 7:45

Niestety z wielkim żalem, bólem serca i wyrzutami sumienia zawiadamiam, że mnie również na Kearnay'u zabrakie gdyż tego samego dnia lecimy z Technikiem i Sectorem na Hard House Academy do Londynu gdzie czeka nas równie solidna bania :D Wszystkich obecnych proszę o pilne notowanie tracklisty, machanie rękami na breakach i zdanie relacji co się wyprawiało.

Co do Tyasa to również pechowy termin, bo pokrywa się z łódzkimi hard house'ami w OIOM.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Amnes 10 wrz 2009, 20:10

No a ja cofam to co napisałem. Raczej na żadnej bani się koleżanki i koledzy prędko nie spotkamy.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tinusia 28 wrz 2009, 15:28

witam, jeśli nie pojadę do Czech 16 to wpadam do stolicy, wraz z moją dobrą koleżanką. Szukamy kogoś kto nas przygarnie na jedną noc przed i po imprezie w celu ogarnięcia się.
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez Amnes 28 wrz 2009, 21:50

Po głębszym zastanowieniu zrobię wszystko żeby wpaść, ale sito jest ubłagane, i nie postawiło mi zjazdu na drodze. skurrrrrr kowane. Może się uda.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 29 wrz 2009, 5:37

Wyjście na imprezę przeżywacie jak wspinaczkę na Mount Everest :D Podpowiem że robi się to tak: wcześniej kupuje się bilet, ubiera się, wychodzi z domu, after i wchodzi się do klubu. Nic prostszego :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez JohnnyKnoxville 29 wrz 2009, 16:57

Będe na 99%... Wie ktoś po ile bilety ???
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Sisiek 29 wrz 2009, 17:32

Pewnie 30-35 zł :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 29 wrz 2009, 18:12

JohnnyKnoxville napisał(a):Będe na 99%... Wie ktoś po ile bilety ???

czyli na banie do uk nie jedziesz?
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 29 wrz 2009, 20:58

Johnny naginaj z nami do UK !!!!!!!!! Będzie dobre, mocne hardcorowe granie od Whitby, Reynoldsa i Kutskiego oraz ogólnie rasowe wyspiarskie klimaty które mogę opisać 10/10 ;-) Rez już też się szykuje a tydzień po Londynie planujemy kolejne forumowe spotkanie w Gent na 'I Love Techno'
Stelmach
Rave on!

Postprzez bts 11 paź 2009, 17:07

Ponieważ na Tyasie i Pattersonie odwiedziliśmy Magnetic w licznym evibesowym gronie pytam czy tym razem będzie podobnie? :P
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Tulipan aka Nexus 11 paź 2009, 17:16

co tam sie bedzi edziało !!!!!!!!!!!!!!!!! ja wpadam na pełnej koncze prace juz o 14 jade do domu sie ogarniac, raczej nei bede pil bo chce jak najwiecej pamietac z tej bani, Bryan to moj ulubieniec i mam nadzieje ze uda mi sie z nim zmaienic slowko na zywo :) puscilem informacje po piórkach dareczkach smokach i innych bandziorach ale kto bedzie to juz ich problem nie moj
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 12 paź 2009, 5:57

Tulipan aka Nexus napisał(a):puscilem informacje po piórkach dareczkach smokach i innych bandziorach ale kto bedzie to juz ich problem nie moj

Do mnie nie dotarło :P ;) Ale na 99 % będę ... nieobecny ;) Kolejny raz dopada mnie brutalne sito rzeczywistości chociaż w sumie to nie jest takie brutalne :mrgreen: Jak coś może wpadnę na befora jakby coś się kroiło dajcie znać :) Już tak poza tematem to zdecydowanie wole 4 urodziny M25 na które można kogoś zaprosić ;)

bts napisał(a):Ponieważ na Tyasie i Pattersonie odwiedziliśmy Magnetic w licznym evibesowym gronie pytam czy tym razem będzie podobnie? :P

Po co ruszałeś temat teraz forumowicze ze względu na bardzo wysoką frekwencje nie zmieszczą się w klubie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Następna strona

Powrót do Imprezy