Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez Sisiek 13 wrz 2009, 19:17

Szybka składka na respirator dla Kubo on może tego nie przetrzymać :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Kubo 13 wrz 2009, 19:32

Swietna forma polskiej reprezentacji :) 1 set dzieli nas od zlota :) \o/
Kubo
The Invincibles

Postprzez Monisia 13 wrz 2009, 20:26

ha ha i wygraliśmy :P w końcu :P
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Kubo 13 wrz 2009, 20:29

Alez sie podniecilem :DDD o matkoo :D
Kubo
The Invincibles

Postprzez Monisia 13 wrz 2009, 20:34

no końcówka zawsze emocjonalna ;) Nie tylko TY się tak podjarałeś. W końcu się nam należy :P
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Alexandra 13 wrz 2009, 21:12

piękny, pełen emocji final i zasłużone złoto dla Polski :D

jak to powiedziała moja mama " w nodze nam nie idzie to przynajmniej w ręce idzie" :D
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez TrancEye 13 wrz 2009, 21:42

zeby jeszcze w kosza chlopaki sie postarali, bo basket najblizszy memu sercu :D
TrancEye
Uplifter

Postprzez yaper 13 wrz 2009, 22:06

żeby nasi piłkarze tak grali...

Co by nie mówić, nie wierzyłem w naszych, że dadzą radę coś ugrać w pół- i w finale. Z Bułgarią popis i mój opad szczęki, z Francją nerwowo, ale na szczęście skutecznie, czyli na plus. Szkoda, że nie trafiliśmy na ruskich, wtedy można by było ocenić wartość tego składu - ale nie gdybajmy: jest złoto, jest sukces: teraz tego nie spierdolić, jak my to mamy w zwyczaju :lol: .
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez bAchoR 14 wrz 2009, 5:38

Mi się podobała postawa ruskich - albo wszystko albo nic. Olali mecz o 3 miejsce. 8-)

Gruszka miał dzień. Wszystko mu wychodziło. 3 set myśleli, że sam się wygra i się bałem, że sprawdzi się stare siatkarskie przysłowie : kto nie wygrywa 3:0 ten przegrywa 2:3. W sumie Francuzi zdobyli więcej puntków od nas 8-) Mimo iż wynik 3:1 to tak naprawde wszystko mogło się zdarzyć.

Gratulacje \o
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez hanan 30 wrz 2009, 12:54

http://www.youtube.com/watch?v=zHDAub2lcn8&NR=1

a dzis polska rosja
ten jeden mecz dziewuchy musza wygrac \o/
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez Kubo 12 paź 2009, 12:33

Po porażce nie jest łatwo przystąpić do następnego spotkania. No, ale sytuacja w naszej grupie tak się ułożyła, że Słowacja przyjeżdża do Chorzowa grać w piłkę na poważnie, więc czeka nas mecz, w którym możemy się sprawdzić. W którym wiadomo, że rywal zagra na maksimum możliwości. Mało tego, bo Słoweńcom - walczącym o pierwszej miejsce w grupie - będzie zależało, abyśmy zagrali ze Słowacją, czyli ich głównym rywalem, na poważnie. Więc może zadzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę dla Polaków. Dla nas będzie to dodatkowy bodziec. Wcale nie uważam, że to dziwne podejście - powiedział Lewandowski.

To powiedzial kapitan polskiej reprezentacji :D az mi sie nogi ugiely xD

http://sport.onet.pl/0,1248770,2058748, ... omosc.html

Jak dla mnie ten drewniany burak powinien stad spierr i to jak najszybciej... ;]
Kubo
The Invincibles

Postprzez TrancEye 12 paź 2009, 13:11

Jak to powiedzial M.Szczesny "Juz nizej upasc nie mozemy" :D
TrancEye
Uplifter

Postprzez sector 12 paź 2009, 13:35

haha :- D powinni zlikwidowac ten caly pzpn a naszych 'reprezentantow' na jakis kabaret wystawic z taka gra.
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 12 paź 2009, 15:17

Nie wiem, czy mam się smiać, a może płakać i walić baśką w mur gdy czyta się takie żenujące wypowiedzi. Dobitnie widać, jak zepsuty jest futbol na naszym 'piekielnym' podwórku - liczy się tylko kasa i układziki. Gdzie ten prawdziwy duch sportowy, który mógłby zdziałać wiele i przysporzyć prawdziwym kibicom piłkarskim niezapomnianych wrażeń. Takimi wypowiedziami jak ta ML stał się nikim w moich oczach. Nie dość, że gra kiepsko, niczym pijany drwal w leśniczówce, to jeszcze ma czelność kalkulować, ile może dostać w łapę za dobry mecz przeciwko Słowakom... i to jeszcze od Słoweńców - jedna wielka dzicz i ośmieszenie Polski. Ciekawe co na to słoweński związek piłkarski :D Nie dziwię się, że tak słabo schodzą wejściówki na Ślunski i nie chodzi tu tylko o mizerną grę naszych. Parodia będzie jak proporcje na największym polskim obiekcie będą 50-50 jeśli chodzi o kibiców obu reprezentacji. Serce się kraje...
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Sisiek 12 paź 2009, 16:19

yaper napisał(a):Gdzie ten prawdziwy duch sportowy, który mógłby zdziałać wiele i przysporzyć prawdziwym kibicom piłkarskim niezapomnianych wrażeń.

Na lekcji WF w podstawówce :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez yaper 12 paź 2009, 16:31

Oczywiście, w społeczeństwie kalek i krętaczy, którzy podcierają sobie tyłek zwolnieniami lekarskimi z dupy wziętymi... Nie dziwi, więc fakt, iż nasze perspektywy na przyszłość są coraz bardziej tragiczne. Gdzie te czasy, kiedy chłopaki stykali się ze sobą nawet po lekcjach żeby tylko popykać sobie w nogę chociażby na łące lub innej ulicy? :D
TRANCE ENGINEERING

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 12 paź 2009, 16:38

yaper napisał(a):Oczywiście, w społeczeństwie kalek i krętaczy, którzy podcierają sobie tyłek zwolnieniami lekarskimi z dupy wziętymi... Nie dziwi, więc fakt, iż nasze perspektywy na przyszłość są coraz bardziej tragiczne. Gdzie te czasy, kiedy chłopaki stykali się ze sobą nawet po lekcjach żeby tylko popykać sobie w nogę chociażby na łące lub innej ulicy? :D

odeszly w zapomnienie razem z 'nowym' pokoleniem i ich komputerami (pes/fifa)
sector
the king of bongo!

Postprzez MarVanJush 13 paź 2009, 12:13

Najgorsze że nawet jak Polska przegra ze Słowacją to i tak pewnie zostawią Majewskiego :|
:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic