Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez rdk 14 paź 2009, 21:46

Obrazek
rdk

Postprzez bAchoR 15 paź 2009, 5:54

Ludzie są dziwni. Każy je. jeb PZPN, a co to daje. To tak jak krzyczeć na ścianę w nadziei, że się przewróci.

Nie popieram tego związku. Lato nic nie robi, a inkasuje od podatników 50 000 zł miesięcznie, a ludzie, którzy ledwo wiażą koniec z końcem, robią po 14 godzin dziennie, żeby dzieciom zrobić kanapki do szkoły.

Lato, który nie umie sklecić porządnie paru zdań. W radio był z nim wywiad i jedna z częście jego wypowiedzi brzmiała : zauważmy, że Liverpórzy i Menchesterzy grają )....(temat o ich piłce) :lol:
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez rdk 15 paź 2009, 10:29

mylisz się. Każdy jebie, protesty niby głupie, a WBK już sie wycofał ze sponsoringu... może to dużo na razie nie zmienia, ale to już jest "coś"
rdk

Postprzez yaper 15 paź 2009, 20:05

Śnieżka też ponoć rozważa zakończenia sponsoringu naszej reprezentacji. Trzeba porządnego wstrząsu, żeby nadeszły jakiekolwiek zmiany na lepsze, a kiedy na to odpowiednia pora jak nie teraz, mając ciągle na uwadze Euro 2012. Kibice to sens każdej reprezentacji, to dla nich grają piłkarze, to kibice napędzają ten sport - jeśli zaprotestujemy w odpowiedni sposób, na odpowiednią skalę to powinno to dać niektórym do myślenia. O restrukturyzację władz PZPN będzie diablo trudno, ale nie ma rzeczy niemożliwych - nie siedzę w prawie, aby móc 'pływać' w tym temacie, ale wyrażam nadzieję na taki stan rzeczy. Marzy mi się rząd technokratyczny, gdzie wyspecjalizowana kadra menadżerska przy wsparciu kompetentnych prawników mogłaby pokazać na co ją stać, nie trzymając się kurczowo przeszłości i wzajemnych 'koleżeńskich' korelacji.

Na rozluźnienie tej jakże dołującej sytuacji: gol 'grającego jak Garnek przy obiedzie' Seweryna pierwsza klasa! :)
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Kubo 15 paź 2009, 20:49

Towarszystwo ubezpieczeniowe Compensa zdecydowało, że w przyszłości nie będzie już sponsorem piłkarskiej drużyny narodowej. Co więcej - do czasu wygaśnięcia bieżącej umowy nie życzy sobie prezentowania loga spółek należących do jego grupy podczas meczów.

Kolejni :P
Kubo
The Invincibles

Postprzez yaper 15 paź 2009, 20:53

Chociaż z drugiej strony gol strzelony 'na snieżkę' może być dobrym chwytem reklamowym Śnieżki. :D
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez bAchoR 16 paź 2009, 5:36

Za PZPN stoi UEFA...
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez MarVanJush 16 paź 2009, 12:31

PZPN ma w dupie wszystkich, dobrze wiedzą że nikt ich nie może ruszyć. A sponsorzy tak do końca się nie wycofają bo za 2 lata Euro i firmy będą chciały się pokazać. Chyba tylko jakiś wewnętrzny konflikt mógłby coś zmienić. Ale co to da jeśli wybiorą innego Latę ? inna morda a reszta zostanie po staremu :/

btw: widzieliście ranking fifa ? :D
:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Postprzez sector 16 paź 2009, 13:27

56 miejsce, w dol o 20 :) i tak zaslugujemy na nizsze miejsce :-D

http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... 186&page=2
sector
the king of bongo!

Postprzez Matvel 16 paź 2009, 15:09

Gratulujemy wyprzedzenia przez Burkina Faso :D
Matvel

Postprzez Boguś 16 paź 2009, 16:16

No prosze nawet Gabon od nas lepszy :D \o/
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Matvel 24 paź 2009, 11:15

Gołota czy Adamek? Jak myślicie :D
Matvel

Postprzez Kubo 24 paź 2009, 11:54

ja mysle ze Gablota nie ma szans chyba ze wyjdzie mu jeden nokautujacy cios ;) jestem za Adamkiem
Kubo
The Invincibles

Postprzez sector 24 paź 2009, 12:00

:rescue: Tez mysle, ze nie ma szans, ale chcialbym, zeby Golota wygral! To by byla sensacja!
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 24 paź 2009, 12:15

Ja nie wiem kto wygra, stawiam na remis bo wiadomo walka 10 czy tam 12 rund, reklamy show. Wszystko ustawione pod jak największą oglądalność bo sama walka ze względu sportowego nic nie wnosi ani jednemu ani drugiemu zawodnikowi. Wiem za to.że podczas walki będę toczył swoją równoległą z kumplem z pracy i z wódką :D Ciekawe czy ją pokonamy :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez hanan 24 paź 2009, 12:47

http://www.sportfan.pl/artykul/12699/wa ... gra-glosuj
cos w tym moze byc, bo podobnie jak MDMA uwazam, ze sportowo to ta walka dla obu jest bez sensu, no chyba, ze ma wypromowac adamka w wadze ciezkiej i zapewnic czesanie grubej kasy na walce z tuzami tej wagi. Wtedy obu bokserom moglo by sie to oplacac (adamek by odpalil cos golocie, ale golota musi sie ladnie teraz podlozyc, co zreszta mu nie powinno sprawic problemu)
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez drevni 24 paź 2009, 13:59

Sisiek napisał(a):Wiem za to.że podczas walki będę toczył swoją równoległą z kumplem z pracy i z wódką :D Ciekawe czy ją pokonamy :P

Ja chyba znam odpowiedź :D
drevni

Postprzez Sisiek 24 paź 2009, 14:57

Na szczęście mam przemiłą opiekunkę więc nie będzie źle :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez TBk2000 25 paź 2009, 1:25

Jak widac, teorie spiskowe sie nie sprawdzily, ale wynik mimo wszystko byl do przewidzenia. Roznica wieku, a co za tym idzie, forma i mozliwosci techniczne graly na korzysc Adamka. Nie powiem, ze szkoda, bo tak czy tak, wygral Polak :D, ale osobiscie nie lubie Adamka. Choc takiego punktowania, gdzie praktycznie kazda petarda dochodzila do glowy Goloty, jeszcze nie widzialem :D. Zmlocil go doszczetnie, az sie dziwie, ze nie bylo KO. Nie ma tez co wieszac psow na Golocie, bo gosc jest u schylku swej kariery, i mimo kilku kontrowersyjnych histori z nim zwiazanych dla Polskiego boksu zrobil sporo i swego czasu zmiatal czarnuchow na deski. Ta walka niewatpliwie otwiera Adamkowi drzwi i daje szanse na jeszcze wieksze sukcesy. Miejmy nadzieje, ze bedzie chlopak godnie reprezentowal Polske w tym momencie jakby przejmujac stery po wygasajacym juz boksersko Golocie, i niech te pare litrow wodki, ktore pekly podczas ogladania gali, bedzie stanowilo pieczec nad otwarciem kolejnych dziejow polskiego boksu na arenie miedzynarowowej. Dziekuje, dobranoc :D.
TBk2000
Allah Akbar !

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic