16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: 16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Postprzez Tulipan aka Nexus 12 paź 2009, 13:01

Martwi mnie to bardzo ale rozumiem bo M25 to zawsze kuszaca propozycja :) no to kto sie odwazy wybrac sluchajcie ?

czyzby tylko ja, Bartek i Rafał ? aha no i Amnes sie odezwal ze tez bedzie, no to jest juz jakis skład :) Bryan wczoraj napisał mi na facebook
Kod: Zaznacz cały
  Bryan Kearney    12 października o 00:42
Hi mate,

I am really looking forward to Friday, hope it will be great, will definately make time to have some drinks with you guys :)

See you Friday :)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Matvel 12 paź 2009, 13:15

Ja obecnie na 50% jestem. I będę raczej dośc późno w Wawie bo zajęcia mam do 16 i muszę na nich być :/
Matvel

Postprzez sector 12 paź 2009, 14:23

Chocbym sie zesral to nie dam rady :( a szkoda, akurat, ze teraz musial przyjechac hehhh... ale mam nadzieje, ze wypali ta druga super wypasiona opcja z Bryanem to wtedy juz bede na 100% :>
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 12 paź 2009, 14:24

tak ja tez mam nadzieje hehehe Matvel pisz mi na pw swoj numer jakos sie ogarniemy i znajdziemy i wypijemy po Sprajciku :P
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 12 paź 2009, 16:26

Tulipan aka Nexus napisał(a):Martwi mnie to bardzo ale rozumiem bo M25 to zawsze kuszaca propozycja :)

Nie to, że wybieram M25 zamiast Kerneja bo jakby było w normie to bym był i tu i tam ;) No ale siła wyższa. Jak coś dajcie znać o beforku ewentualnie afterku bo jak np. Matvel przyjedzie a z mordeczką już się poznaliśmy to po imprezie można coś przysmażyć :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 12 paź 2009, 20:54

BryanKearney napisał(a):This Friday :)

yes yesy yes !! cant wait to this friday :) dj Kutski says... Hardcore know the score !! Rave on !!
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Matvel 15 paź 2009, 14:55

Ok ja będę dopiero około 23 w klubie z tego co się dowiedziałem Bryan i tak przed północą nie zacznie więc nic mnie nie ominie. Co do aftera to nie wiem jak będzie bo chory ogólnie jestem i jakieś chlanie na podwórku mnie nie urządza :D Kto w ogóle będzie?

Nr wysłałem ;]
Matvel

Postprzez JohnnyKnoxville 15 paź 2009, 18:19

Widzimy się jutro panowie i panie :-) Idę już spać żeby byc wyspanym na tą banie, a nie jak zwykle :P
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez sector 15 paź 2009, 18:43

cos czuje ze dzony jutro zatanczy jak kearney mu zagra :- D
sector
the king of bongo!

Postprzez replee 15 paź 2009, 19:10

Ja się oczywiście zjawię, prawdopodobnie w towarzystwie dwojga znajomych ;-) To co, jakiś bifor jak zwykle w Forcie Wola? O której Wam pasuje? Bo ja to już od 16:00 jestem dyspozycyjny, więc dla mnie godzina obojętna.
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 paź 2009, 19:21

o 16 mam umówionego styliste oraz solarium pewnie koło 19:00 bede w stanei wyruszyc na podboj swiata :P mysle ze nie ma co kombinowac i chyba faktycznie w forcie wola tak jak ostatnio posiedziec do 22 chyba i wbic do klubu ewentualnie mozna małą wódeczke rozpracowac na stałej miejscówce za klubem :P
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 15 paź 2009, 20:35

No pany szykować wątroby. Bryan reflektuje na żubróweczkę, więc trzeba będzie się zaopatrzyć. Mordy moje ja kończe o 19 więc będziemy się zdzwaniać.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 paź 2009, 20:47

od 20 bedziemy na forcie wola sie zbierac
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 15 paź 2009, 20:52

przygotujcie jakas relacje i powiedzcie zeby Bryan wpadl opisac wrazenia na forum!
FORUMOWICZE, LICZYMY NA WAS!!!!
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 16 paź 2009, 7:48

Będziemy z Sectorem z Wami na łączach gorącej linii Londyn - Warszawa i na bieżąco postaramy się zdawać relację z naszych poczynań. Liczymy na Johnnego żeby dobrze baniował, bo ostanio trochę nam przycichł :D

Hi mate!
We're expecting Bryan a wicked set and an amazing gig in Warsaw, please describe in a few words after the party your impressions concerning party, people and all what it will be going on!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Matvel 16 paź 2009, 15:16

Wyruszam na dworzec, do zobaczyska.
Matvel

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 paź 2009, 16:15

ja tam nie wiem bo w sumie to on wychodzi dopiero o 1 w nocy a ja nie chce tam siedziec 4 godziny... w sumie to pewnie fort wola zamykaja o 22... chyba wiec moze jakis pub w centrum co myslicie ?
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Tinusia 16 paź 2009, 16:16

brutalne sito rzeczywistości dopadło mnie tym razem.. wczoraj odwołałam swój przyjazd do stolicy, proszę tam opróżnić kielicha za mnie i przetańcować całą noc!
Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day!!

Obrazek
Tinusia

Postprzez Sisiek 16 paź 2009, 16:48

Stelmach napisał(a):Będziemy z Sectorem z Wami na łączach gorącej linii Londyn - Warszawa

Na gołębie pocztowe :D

Weźcie coś rozjebcie w moim imieniu żeby nie było nudno :) Miałem ochotę się z Wami zobaczyć ale nie wyszło ;)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy