16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: 16.10.2009 Bryan Kearney @ Magnetic / Warszawa

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 paź 2009, 16:53

ok ale uprzedzam ze ja w klubie jak rozmawiam przez telefon to nic nie slysze i moze byc ciezko pogadamy w sobote jak odespie :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 17 paź 2009, 3:37

Sytuacja zmusiła mnie do użycia poważnych, słownych środków... Bryan rozjebał ten lodowaty Magnetic w kosmos. Nie jestem jakimś wielkim fanem setów Kearneya ale przy jego dzisiejszym występie, te wszelkie określenia: latać jak pająki po ścianach, nabierają rzeczywistego znaczenia :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez replee 17 paź 2009, 16:21

Przeważnie jest tak, że to bifor przewyższa samą imprezę, ale tym razem zdecydowanie tak nie było. Frekwencja tragiczna czego można się było spodziewać, ale TEN dla którego tam przybyliśmy rozpierdolił Magnetic w 150% czym zawstydził TurboDymoMana \o/ Od pewnego momentu poprostu nie ogarniełm tego co muzycznie wyczyniał ten facet - wyrywające z butów No One On Earth do którego darliśmy mordy, przez co ja dziś ledwo mówię, i wiele wiele inych przepysznych numerów. Bodaj BTS pokazał mi w pewnej chwili zegarek, zobaczyłem że dopiero 1:30 i byłem w szoku, bo zmęczony byłem jak po ponad godzinie... Od startu do końca niesamowita energia, a do tego sam Bryan przesympatyczny facet, podnieść mnie próbował ale nie dał rady do końca x-D Ujemna temperatura w klubie poszła w zapomnienie podczas tego genialnego seta.

I oczywiście pozdro dla tych, którzy podołali wyzwaniu już w samym klubie!

Bryan, Bryan, BRYAN FUCKIN KEARNEY!!! :-D

Wajcha!
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Postprzez Amnes 18 paź 2009, 10:33

Ktoś wie jak ja się bawiłem? Bo z imprezy nic nie pamiętam... Dzięki za ogarnięcie mnie i wsadzenie do autobusu Gnomusowi i Nexusowi. Bryan Kearney a ja nie pamiętam nic :(
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 18 paź 2009, 11:55

Amnes napisał(a):Ktoś wie jak ja się bawiłem?

Tańczyłeś przy kolumnach w kapeluszu z Sanrajsa :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 18 paź 2009, 13:32

To byłoby jeszcze do przeżycia. Obawiam się czegoś gorszego.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Alexandra 18 paź 2009, 13:45

Ty sie chłopcze nie nadajesz na imprezy :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 18 paź 2009, 13:54

Alexandra napisał(a):Ty sie chłopcze nie nadajesz na imprezy :)

Dobrze, że był Alex Dobry DJ bo inaczej z Amnesem mogło być ciężko :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 18 paź 2009, 14:00

Tak to jest jak się pół roku z domu nie wychodziło :( Obiecuję poprawę.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Boguś 18 paź 2009, 15:09

No ostatni raz byl przeciez w Lublinie i skul sie piwami to mu lejce puscily :D Amnes zeby sie nie okazalo ze trzaskales paly bogatym niemieckim zagranicznym turystom :D
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Amnes 18 paź 2009, 15:17

szkoda gadać. Na przyszłość będę pić soczki bo alkohol mi nie służy.
czas na zmiany
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez BryanKearney 18 paź 2009, 15:37

What an amazing night and it was great to be back in Poland.

Thank you to everyone who was there and i look forward to coming back, soon i hope :)
BryanKearney

Postprzez sector 18 paź 2009, 22:34

Amnes napisał(a):Tak to jest jak się pół roku z domu nie wychodziło :( Obiecuję poprawę.

Tak to jest jak sie nie umie pic :| Jak widac nie dla wszystkich jest alkohol.

Panowie jakies fotki. Nexus ogarnij cos!! 'Oddaje glos do studia' bo sie na mnie ludzie patrza jak sie dre!
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 18 paź 2009, 22:49

karwa Amnes bylo niezle grunt ze zyjesz :P jutro bedzie recka i fotki ale ja narazie nie mam czasu bo tu sie patrza wszyscy i ja ciagle cos musze zalatwiac
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 18 paź 2009, 22:55

sector napisał(a):Tak to jest jak sie nie umie pic Jak widac nie dla wszystkich jest alkohol.

Podpisuję się obiema ręcyma. Niestety dojście do takiego wniosku bywa długotrwałe i wycieńczające.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 18 paź 2009, 22:57

Amnes napisał(a):
sector napisał(a):Tak to jest jak sie nie umie pic Jak widac nie dla wszystkich jest alkohol.

Podpisuję się obiema ręcyma. Niestety dojście do takiego wniosku bywa długotrwałe i wycieńczające.

trening trening i jesczz eraz trening, nabierz masy pij tygodniami i rob sobie 2-3 dniowe przerwy po pol roku zarcia niezdrowego jedzenia chlania na banich bedziesz mogl z nami stratowac na kazda banie <lol2>
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 18 paź 2009, 23:07

hehe co innego jak po 5 piwach nagle wpadniesz na pomysł wypić 150ml żubrówki. I za 15 minut dead end.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Matvel 18 paź 2009, 23:09

Ja się dopiero ogarniam, trochę mi gardło nie wyrobiło i wróciłem w sobotę odpuszczając Dettman'a. Ogólnie było bardzo przyjemnie. Miło było Was wszystkich poznać, Bryan'a również. Choć ma on dużego minusa bo o Warriors Dance prosiłem dwa razy i się nie doczekałem :D Najlepsza akcja to i tak moje wejście do klubu: godzina jakoś koło północy wchodzę do środka a tam z 30 osób. Sam set naszej gwiazdy jak dla mnie trochę za bardzo wokalny (zwłaszcza Callaghan'owe popy), liczyłem na trochę więcej technicznego materiału. Choć i tak było naprawdę bardzo dobrze i śmiało mogę powiedzieć, że o ile jak Wy to mówicie nie dopadnie mnie brutalne sito rzeczywistości kolejnej wizyty Bryan'a w Polsce nie odpuszczę.
Matvel

Postprzez hanan 19 paź 2009, 13:46

30 osob :oooo

shame on you, warsaw... shame on you, hanan
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez Vidia 19 paź 2009, 13:58

Mnie nie było na imprezie bo nie lubię Kearneya :D ale na biforek dotarłam. Ant czemu Cię nie było? Najpierw byliśmy w centrum, ale jak to zwykle bywa w piąTekk wieczorem w tamtych okolicach, nie było nigdzie miejsc. Padła więc idea by pojechać 111 na Muranów. Moje dawne okolice, nie byłam tam kilka lat:P Trafiliśmy do jakiegoś pubu, gdzie każdy coś wypił, pogadaliśmy o Maydayu, Ferrym Corstenie, Feliksie Kroecherze (nie pie***oli się w tańcu;). Przewijał się też temat niezapomnianej radomskiej imprezy z Temple One i Estivą. Następnie zrobiliśmy zakupy U Sąsiada, po czym jedni chcieli iść w plener, inni - do BTSa, więc się podzieliliśmy. Było zimno na dworze toteż poszłam do BTSa. ładne mieszkanie. już teraz wiem, gdzie powstają te wszystkie posty na forum;] Ekipa Magnetikowa zmierzała na przystanek krzycząc na ulicy "Bryan, Bryan, Bryan f***in' Kearney!", ja zaś - w dobrym humorze - poszłam na tramwaj.
Cieszę się moi drodzy, że udało mi się Was spotkać i że z tego co czytam impreza się udała. Zawsze jest miło Was zobaczyć! Dziękuję. Do zobaczenia w przyszłym miesiącu <buziaki>
Vidia
Die Sehnsucht.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy