One More Time! @ ex-Klatka

Warszawa - 30.10.2009
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

One More Time! @ ex-Klatka

Postprzez hanan 23 paź 2009, 20:06

Miało być One More Time, ale nikt nie mówił, że będzie Only One More Time! Po raz drugi od czasu zamknięcia słynnego klubu Klatka wracamy na ulicę Chłodną 35/37, by w gronie znajomych delektować się doskonałą muzyką klubową.

Chociaż może „delektowanie“ nie jest tu najlepszym słowem, bo to miejsce ma niezwykłą zdolność wyzwalania w ludziach najbardziej szalonych imprezowych instynktów. Delektujmy się więc myślą, że już 30 października spotkamy się w doborowym składzie dobrze znanych twarzy, a podczas imprezy dajmy z siebie wszystko na cześć i chwałę minionych dni.

Tej nocy zagrają bohaterowe Klatki, którzy przez lata współtworzyli klimat tego miejsca. Leon współodpowiedzialny za sprowadzanie na Chłodną największych gwiazd elektroniki, Matush i Easy, którzy z Klatką byli od samego początku, przyjaciele klubu, czyli Diana D’Rouze reprezentująca swoje White Satin Nights, Jarek Czechowski, oranizujący tam niegdyś Sentence Progressive Nights oraz Glasse odpowiedzialny za cykl Dirty Cage. Do tego Kuba z Luiphobi, dzięki któremu bawiliśmy się m.in. na Deep Sensation, a także Mikobene z Pod Proggów Niebios.

Oni i my – bywalcy. Wszyscy w jednym miejscu. Teraz na Chłodnej mieści się Herezja, czyli miejsce o wnętrzu zgola innym od tego, do którego przywykliśmy, ale to ludzie tworzą klimat, więc nie pozostaje nic innego, jak stawić w dawnej Klatce na seans wywoływania duchów. One nam niestraszne!

Leon
Matush
Jarek Czechowski
Diana D`Rouze
Glasse
Easy
Kuba
Mikobene

Start 21:00
Wjazd 20zł
Miejsce: ex-Klub Klatka (obecnie restauracja/galeria Herezja)
ul.Chłodna 35/37

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
copy/paste za Gadka Szmatka

Pamietam jak sisior mowil, ze wedlug niego byl to najlepszy klub w wawie. Moze wiec kogos zainteresuje to info.
hanan
kłejk 2 umarł

Re: One More Time! @ ex-Klatka

Postprzez Sisiek 24 paź 2009, 9:10

Miałem zakładać temat. W Klatce spędziłem wiele długich weekendów co kosztowało mnie sporo zdrowia ale za to zyskałem wiele wrażeń muzycznych i nie tylko :D O imprezie oczywiście wiemy z Makosonem i na pewno na niej będę/będziemy. Mimo, że to już nie to samo to powinno być stylowo i wesoło :) Dodatkowym atutem może być nowy wystrój tego wnętrza. Tak więc jak ktoś chętny np. BTS ? to można zebrać ekipę operatywnych forumowiczów.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez hanan 24 paź 2009, 12:52

ja bede wtedy na pewno w poznaniu, wiec szkoda, bo po mojej nieobecnosci na Kerneyu mam mega niedosyt i wkurzenie
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez Sisiek 24 paź 2009, 13:55

Szkoda bo dawno się nie widzieliśmy mordeczko :) W ogóle odezwij sie na priv co tam słychać.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 24 paź 2009, 19:31

Mogę iść, Co prawda poprzednią edycję zapamiętałem głównie z... ujmę to tak: ogólnego burdelu organizacyjnego ale mogę dać im drugą szansę :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Sisiek 28 paź 2009, 6:27

Tym razem kto inny organizuje samą imprezę jak i Klatka zupełnie inaczej wygląda. Powinno być dobrze. Ustawiamy się jakoś Bartuś ? :>
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 30 paź 2009, 23:25

Dobra, my właśnie wychodzimy, czyli skromny autor tego wpisu, Krzysztof, Sisikiem zwany oraz Maciek w kręgach politycznych synem Tuska nazywany. Pozdro dla Was!
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Sisiek 31 paź 2009, 11:16

Dobra impreza. Więcej szczegółów zachowam dla siebie :D :D :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Powrót do Imprezy