peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):mnie to wcale ten mejdej jakos jednak nie rajcuje...
Tulipan aka Nexus napisał(a):hehehe no wlasnie przyslzy mi bilety !! bania bania baniaaaaa

KaSS napisał(a):Tulipan aka Nexus napisał(a):mnie to wcale ten mejdej jakos jednak nie rajcuje...Tulipan aka Nexus napisał(a):hehehe no wlasnie przyslzy mi bilety !! bania bania baniaaaaa
Nexusie co to za zmiana nastawienia??:D Oczywiście pozytywna
![]()
Ja już się nie mogę doczekać.. Moje dni wypełnia jedna myśl: "Ile dni zostało do Mejdeja?"
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DMam nadzięję że Agnieszka nie przeraziła się naszego towarzystwa i dzielnie dołączy do nas na Mayday.
Westbam - wiadomo, klasa i już się nie moge doczekać.

Vidia napisał(a):Bardzo ciesze się na Treshera, bo ostatnio sobie słuchałam jego kawałków i myślę, że warto usłyszeć, co zaprezentuje live
No to wedle życzenia Panie Nexus Pokój:
Stelmach
Nexus
KaSS
Rado + 1

Sisiek napisał(a):-1 Sisiek,

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość