Mayday Polska 2009: Massive Moments - 10.11.2009

Spodek, Katowice
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Mayday Polska 2009: Massive Moments - 10.11.2009

Postprzez Sisiek 26 paź 2009, 21:17

Stwierdzam że za mały rozpierdol :D MoM i Westbam po Rushu to lekkie nieporozumienie :D Trzymajcie za mnie kciuki żebym dojechał :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 28 paź 2009, 11:48

hehehe no wlasnie przyslzy mi bilety !! bania bania baniaaaaa
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez KaSS 28 paź 2009, 12:06

Tulipan aka Nexus napisał(a):mnie to wcale ten mejdej jakos jednak nie rajcuje...

Tulipan aka Nexus napisał(a):hehehe no wlasnie przyslzy mi bilety !! bania bania baniaaaaa

Nexusie co to za zmiana nastawienia?? :D:D Oczywiście pozytywna :D
Ja już się nie mogę doczekać.. Moje dni wypełnia jedna myśl: "Ile dni zostało do Mejdeja?" :happywave:
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez Sisiek 28 paź 2009, 17:19

Nie jadę, za kiepski line up, nie mam pieniędzy i 11.11 idę do roboty.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 29 paź 2009, 0:14

KaSS napisał(a):
Tulipan aka Nexus napisał(a):mnie to wcale ten mejdej jakos jednak nie rajcuje...

Tulipan aka Nexus napisał(a):hehehe no wlasnie przyslzy mi bilety !! bania bania baniaaaaa

Nexusie co to za zmiana nastawienia?? :D:D Oczywiście pozytywna :D
Ja już się nie mogę doczekać.. Moje dni wypełnia jedna myśl: "Ile dni zostało do Mejdeja?" :happywave:

to jest wlasnie idea bani,wcale nie rajcuje mnie ten lajnap bo nie oszukujmy sie jest bardzo biedny jak na 10 edycje... czemu nie ma tu chociazby Beyer'a, Marco Remusa czy Bailey'a, po za tym nie moge pozwolic by ten pokoik który Stelmach zarezerwowal sie zmaronowal :) choc wolalbym zebyscie zaczeli sie powoli bookować kto bedzie itp bo jak tylko ja i Stelmi bedziemy w pokoju to raczej ten biznes nie ma sensu :P bedzie to moja ostatnia impreza wyjazdowa w tym roku wiec postanowilem pojechac gdyz rok temu strasznie mi sie podobalo i choc nie jest to impreza najwyzszych lotów to jednak milo bedzie znow spotkac sie w znajomym gronie :)

Prezesie Pan serio prawi ?
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Rado 29 paź 2009, 9:04

No to wedle życzenia Panie Nexus Pokój:
Stelmach
Nexus
KaSS
Rado + 1
Obrazek
Rado

Postprzez Vidia 29 paź 2009, 13:06

Mam nadzięję że Agnieszka nie przeraziła się naszego towarzystwa i dzielnie dołączy do nas na Mayday.

Jak drogi kolega Stelmach napisał, tak i będzie. Poza tym dostałam takie zaproszenie na piśmie na tegoroczną edycje Mayday, że nie może mnie wręcz nie być :P
Nexus ma rację. rok temu już się przygotowywałam, żeby jechaĆ, ale w ostatniej niemalże chwili nie wypaliło:( a szkoda, bo był dużo lepszy zestaw grajków. jak na Dziesiątą edycję tej znamienitej imprezy w naszym pięknym kraju, mogli się bardziej postarac z line upem (i plakat jest brzydki;p). Paradoksalnie, wolałabym od Lutzenkirchena usłyszeć nie liveact, ale set. Bardzo ciesze się na Treshera, bo ostatnio sobie słuchałam jego kawałków i myślę, że warto usłyszeć, co zaprezentuje live. Westbam - wiadomo, klasa i już się nie moge doczekać. Mam tylko nadzieję, że zagra tym razem nieco inaczej stylowo i troche innych kawałków niż w tym roku na niemieckim Mayday oraz w Warszawie. Szkoda, że Tomcrafta nie będzie:( Pragne być na Tillmanie oraz MUSZE być na Kroecherze. Nie wiem, jak ja to zrobię, gdyż od 18.00 do 9.00 czy chociaż do 8.00 to troche długo... nie wiem, czy dam rade. Najwyżej zrezygnuje z Uhrmahera (którego też na pewno warto posłuchać). Felixa posłuchac muszę. Po Tillmanie gra Hardy Hard, którego też chciałabym posłuchac. Jak tak patrze na TT, to jest kiepski... a większości warto posłuchać:p będę musiała niestety zrezygnować z niektórych pozycji. Do obowiązków należą sety Tobiasa, Corstena, Westbama, Kroechera, Vatha (nie wybaczyłabym sobie, choć na Time Warp w ogóle mi się nie podobało jak i co zagrał, zupełnie nie mój gust). ogólnie takie imprezy chyba nie są dla mnie, bo prawie wszystkich z Mainfloor chciałabym posłuchać, a tak się nie da xP
Ktoś zostaje oprócz mnie do Kroechera?
Co do hotelu, to ja niestety się nie piszę..
6.11 wyjeżdżam już z domu i nie będę mieć netu od tego dnia.. ktoś proponuje jakiś pociąg? Naczelny Logistyk FME może ;> Myślę, że dziesiątego z rana (10.oo?) można by wyjechać. I kupić bilety wczesniej, bo nie tylko my przecież uderzamy na Mayday
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez KaSS 29 paź 2009, 13:40

Westbam - wiadomo, klasa i już się nie moge doczekać.

No fakt Dziadzio Wes reprezentuje klasę xD

Radeczku : Rado+1? Kochanka? No nieee :cry:

KaSS+1 :)
Obrazek
KaSS

Postprzez Matvel 29 paź 2009, 14:54

Vidia napisał(a):Bardzo ciesze się na Treshera, bo ostatnio sobie słuchałam jego kawałków i myślę, że warto usłyszeć, co zaprezentuje live

Tylko to będzie live gdzie promowany będzie ostatni album, który jest biedny w porównaniu do Thousand Nights.
Matvel

Postprzez Sisiek 29 paź 2009, 17:16

Matvel chyba żartujesz jak album kiepski :) W ogóle nie chciałbym urazić niczyich uczuć ale pierdolicie głupoty :D Jebać jakiś Hardy Hardów, MoM i inne wynalazki ;) Mayday to lodowisko + Rush + Vath + Krocher + Curly.

No to wedle życzenia Panie Nexus Pokój:
Stelmach
Nexus
KaSS
Rado + 1

-1 Sisiek,
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Matvel 29 paź 2009, 17:43

W porównaniu do poprzedniego, oto mi chodziło. Kiepskim bym go nie nazwał, ale wybitnym również.
Matvel

Postprzez KaSS 29 paź 2009, 18:42

Sisiek napisał(a):-1 Sisiek,

Sisiek, ale Ciebie liczy się podwójnie xD czyli -1+2=1 czyli i tak wychodzi na to że będziesz :P
Obrazek
KaSS

Postprzez Rado 01 lis 2009, 18:46

Może by tak jakieś ustalenia logistyczne powoli zacząć :?: My zapewne dosiądziemy się do ekipy Warszawskiej w Zawierciu.
Obrazek
Rado

Postprzez RomuS 01 lis 2009, 19:47

Ja z pewnością bd oczekiwać Waszego przybycia na dworcu pod zegarem ;] z ziomem techno-maniakiem. Jakiś bi4? :D
Czekam na jakieś wieści ;) Pozdro
RomuS

Postprzez KaSS 01 lis 2009, 20:16

Bi4 w Hotelu Katowice, Panowie z Forum już zarezerwowali apartament :) A ja znowu się cieszę że poznam kolejnych forumowych siewców popeliny :D
Obrazek
KaSS

Postprzez sector 01 lis 2009, 20:43

Zobaczymy jak sie bedziesz cieszyc jak juz ich poznasz :lol: :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 01 lis 2009, 21:42

Mnie już zna gorzej być nie może :D Chyba że Stelmańczyk się rozkręci :D Mam nadzieje że wrzucicie jakieś fotki na naszą klasę żebym mógł pooglądać co się działo.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Matvel 01 lis 2009, 21:57

Ma ktoś może 2 bilety do sprzedania?
Matvel

Postprzez Tulipan aka Nexus 01 lis 2009, 21:58

to dawaj jedz z nami Preziesie nie lubie nikogo namawiac ale moglbys pojechac... to najparwdopodobniej moj ostatni mejdej w zyciu bo te imprezy juz na psy schodza... lajnap taki sam od kilku lat a na dzisiata edycje chyba najgorszy :/
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Juma 01 lis 2009, 21:59

Bilety zakupione wiec jestem. W hotelu mam nadzieje ze chociaz na chwilke tez sie pojawie.
Juma

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy