Kolejna, choć dopiero czwarta (może i dobrze) odsłona z tej serii. Po raz trzeci zmixowana w klubie Amneisa na Ibizie, 11 sierpnia. Armin grał wtedy 8 godzinnego seta, podczas, którego nagrana została ta kompilacja. Dla niektórych naocznych świadków wydarzenia zabił flow jaki stworzył początkiem swojego seta, ale na to jak wyszło przyjdzie poczekać. Narazie znanych jest 10 utworów, które wejdą w skład tego jednopłytowego wydawnictwa, z czego dwa, które oznaczyłem - * - pozostają w domyśle.
01. BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix)
02. Nic Chagall feat. Jonathan Mendelsohn - This Moment (Prog Mix)
03. Julian Vincent feat. Cathy Burton - Here For Me (Mark Otten Re-Dub)
04. Espen Gulbrandsen vs. DJ Julian Vincent feat. Maria Nayler - Perfect Sky
05. Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin You (Armin van Buuren Remix)
06. Daniel Kandi - Venice Beach
07. Gaia - Tuvan (Gareth Emery Remix)
08. Lange & Andy Moor - Stadium Four
09. Activa vs. Chris & Matt Kidd - U.R. (Stoneface & Terminal Remix)
10. Roger Shah & Signum - Healsville Sanctuary (Roger Shah Mix) (Armin van Buuren Edit)
11. RAM - RAMsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
12. Ian Betts - False Gods
13. tyDi & Dennis Sheperd feat. Marcie - Somehow (Sebastian Brandt Dub Remix)
14. Dakota - Sin City (Rex Mundi Remix)
Zawarte tracki te które są znane budzą moje zadowolenie a szczególnie naszpikowana klasycznym brzmieniem, nowa produkcja Shaha i Signum. Ciekaw jestem remixu dla BT, który Armin kończył od maja a także produkcji z Jaren. Prawdopodobnie będzie to produkcja jaką wymieniłem, ponieważ Jaren wspominała coś, że robi jakiś track z Arminem. Ciekawy również jestem jak Gareth "man of the moment" Emery zremixował genialne Tuvan. Data wydania podobno 11 września, u nas 14 września choć Armada mówi coś o 28, ale akurat ta data wydaje się być pomyłką. Czas pokaże.