Po Sisiorze to sam diabeł mi nie straszny xD Nikt go nie może przebić

sector napisał(a):Skonczyly sie studia, zaczelo sie zycie
Qsi napisał(a):no i właśnie nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DStelmach napisał(a):Apeluję natomiast o obecność wszystkich na Flemingu w Warszawie (jak mi rozsądek podpowiada będzie to najlepszy set tego roku) oraz na Askew w grudniu (pewno znów zagra świetnie tak jak w Londynie). Uwieżcie że nie liczy się nazwa imprezy, popularność, ilość świecidełek na scenie, ale JAKOŚĆ muzyki jaką z sobą niesie. Na co mi Mayday na którym będzie 90% chały?

KaSS napisał(a):Zarazki na takich imprezach przenoszą się bardzo szybko..
Tulipan aka Nexus napisał(a):kurwa tak naprawde to po co my tam jedziemy
Alexandra napisał(a):przybywajcie licznie na Fleminga

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DStelmach napisał(a):...Uwieżcie że nie liczy się nazwa imprezy, popularność, ilość świecidełek na scenie, ale JAKOŚĆ muzyki jaką z sobą niesie...
sector napisał(a):Ludzie nie moge :- D powiedzcie mi ze to 1 kwietniaCo sie z wami dzieje? :- D hahaha
bts napisał(a):Na przykład, ostatnio zetknąłem się z czymś takim przy okazji One More Time w ex-Klatce, a w szczególności setu J. Czechowskiego.
Vidia napisał(a):To z W-wy tylko Stelmach, Nexus i ja byśmy jechali?

Sisiek napisał(a):Vidia napisał(a):
To z W-wy tylko Stelmach, Nexus i ja byśmy jechali?
Jedzie cały pociąg Mejdejowiczów wystarczy zagadać. Ja w zeszłym roku spotkałem bardzo dobrych ziomeczków zwłaszcza w hotelu Katowice. Kto był ten wie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość