14.11 - Viva La France @ Cień Klub, Kraków

Ceeryl, Chris Asper itd..
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

14.11 - Viva La France @ Cień Klub, Kraków

Postprzez Chris Asper 05 lis 2009, 16:10

Obrazek

Gdzie:
Cień Klub
Św. Jana 15
31-017 Kraków

VIVA LA FRANCE

grają:
CEERYL (Mix Club/FG Dj Radio/Paris)
SQN ( Sensualiztikz/Cień Klub/Krk)
LUX (Cień Klub/Krk)
AFTER SKY (Sunset People/Krk)
DEAS (Progrezo rec/ Dirty Stuff/ L8 Night/Krk)
CHRIS ASPER (Progrezo rec/ Dirty Stuff rec/Krk)
CLOUD (MaxFloRec/Cień Kub/Kraków)
BART aka Flash (Cień Klub/Kraków)

Muzyka: elektro, house, r'n'b, progressive, tech-house

Dla większości Francja kojarzy się z Paryżem i wierzą Eiffla, Napoleonem i rewolucją... elegancją i wytwornymi smakołykami oraz oryginalnym szampanem a dla niektórych nawet z francuskim sexem. Dla miłośników muzyki klubowej Francja to również franch house czyli podgatunek muzyki house z późnych lat 90. Przede wszystkim jednak to takie postacie sceny klubowej jak Sébastien Léger, Daft Punk, Cassius, Dave Armstrong, Antoine Clamaran, Bob Sinclar czy David Guetta. Tak, to właśnie Francja jest kolebką gwiazd światowego formatu muzyki klubowej!

Aby przybliżyć klubowiczom świat francuskiego clubbingu, Red Bull oraz Cień Klub zaprasza na wydarzenie VIVA LA FRANCE. Już 14stego listopada specjalnie z tej okazji na 2 poziomach i 3 danceflorach będziecie mieli okazje poczuć odrobinę francuskiego stylu i smaku. Gościem specjalnym tej imprezy będzie francuski DJ, producent, remixer młodego pokolenia CEERYL, rezydent paryskiego MIX CLUB.

CEERYL - międzynarodowy DJ, producent, remixer. Zaczynał swoją karierę w 2001 w południowej Francji jako rezydent klubu Amnesia. W 2003 roku opuścił Montpellier i przeprowadził się do Paryża gdzie można go usłyszeć w MIX Club ( wybrany najlepszym klubem we Francji oraz zajmujący 48 miejsce na świecie). Od 2005 roku jego występy są transmitowane w najbardziej znanej rozgłośni radiowej z muzyką elektroniczną - FG DJ Radio. Można go również usłyszeć w RTS FM, Radio RDM, Canal 7 czy Cluubing House Radio. Rok 2008 zaowocował takimi produkcjami jak Ceeryl & Laurent Pepper Air/Voyager dla prestiżowej wytwórni Definitive Records, założonej przez John'a Acquaviva oraz Set on the prize z Lo Fi Sugar dla wytwórni jego przyjaciela Philippe B - Twist My DJ. Od listopada 2008 do stycznia 2009 roku produkcja Ceeryla - "High Flyer" królowała na Beatporcie. Obecnie, Ceeryl jest uważany za jednego z najbardziej utalentowanych i popularnych DJ na francuskiej scenie elektronicznej. Można go usłyszeć na wielu imprezach u boku wielkich gwiazd tj. David Guetta, Erick Morillo, Steve Lawler, Benny Banassi czy Eric Prydz. Swoimi dźwiękami progressive i electro house zachwyca słuchaczy całego świata. Jego talent jest prezentowany w najważniejszych francuskich klubach o na dużych festiwalach muzyki elektronicznej, a także w najbardziej prestiżowych klubach na całym świecie.
Chris Asper

Re: 14.11 - Viva La France @ Cień Klub, Kraków

Postprzez sector 05 lis 2009, 16:31

Wiec kto sie na 100% wybiera?

Ja jestem na 101% z laska. Chrisu bedzie jakas lista czy cos? Ustawiamy sie na jakies piwko przed?

Rozmawialem z NewB i mowil ze mozne wpadnie. Pogadam z nim jeszcze w tygodniu i sie okaze na 100%. Moze Yaper by przyjechal. Tez musze mu napisac.

Syn Tuska pisal wczesniej, ze moze nas takze zaszczycic swoja obecnoscia :)

Dostalem tez wczesniej depesze z Lodzi, ze jak bedzie jakis transport to moze 'bydlo i cwaniactwo' nas zaskoczy w Krakowie. Jak tylko 'Flamingo' pozwoli :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Chris Asper 05 lis 2009, 16:37

sector napisał(a):Chrisu bedzie jakas lista czy cos?

Ogarnę to i dam znaka, ale myślę, że jak się patologia dobrze ubierze i osiągnęła wiek 21 lat, to nie będzie żadnych problemów. :D

sector napisał(a):Ustawiamy sie na jakies piwko przed?

Jakie piwko? Wódke! :P

Zapraszam w każdym razie wszystkich chętnych. Dobra biba będzie. :)
Chris Asper

Postprzez sector 05 lis 2009, 16:52

Chris Asper napisał(a):Jakie piwko? Wódke! :P

Jak najbardziej za! :- D
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 06 lis 2009, 6:18

Chris Asper napisał(a):Jakie piwko? Wódke! :P

No no, ja też jestem za :D
sector napisał(a):Rozmawialem z NewB i mowil ze mozne wpadnie. Pogadam z nim jeszcze w tygodniu i sie okaze na 100%.

Zaraz go trochę "ponapastuję" ;)

P.S.
To prawda, że wstęp na tą imprezę kosztuje 20zł? :|
drevni

Postprzez sector 06 lis 2009, 10:48

drevni napisał(a):To prawda, że wstęp na tą imprezę kosztuje 20zł? :|

:- o

Wlasnie tez sie zastanawialem nad tym ile bedzie wjazd. 20zl to troche malo mlodziezowo. Moze jednak Asper dzieki swojej liscie zalatwi cos tanie czy cos?

Swoja droga ile kosztuje tam piwo? Pewnie tez z 10?!
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 06 lis 2009, 13:20

sector napisał(a):Swoja droga ile kosztuje tam piwo? Pewnie tez z 10?!

W najlepszym razie 9zl :D

Z miłą chęcią spotkam się z Wami przed imprezą żeby wypić co nieco, ale jeżeli rzeczywiście wstęp jest za 20zł to ja tam na pewno nie pójdę. Gdybym ten klub darzyła większą sympatią to nie widziałabym problemu w tych 20zł...
drevni

Postprzez sector 06 lis 2009, 14:38

drevni napisał(a):Z miłą chęcią spotkam się z Wami przed imprezą żeby wypić co nieco, ale jeżeli rzeczywiście wstęp jest za 20zł to ja tam na pewno nie pójdę. Gdybym ten klub darzyła większą sympatią to nie widziałabym problemu w tych 20zł...

W sumie mam podobne zdanie, zwlaszcza ze na chwile obecna jestem bezrobotny :- P Jeszcze wyjdzie na to, ze wszyscy sie napijemy przed wejsciem. Chris'u pojdzie do Cienia a my gdzie indziej haha! Ale, oby tak nie bylo. Czekajmy na jakies wiesci od Chrisa! :)
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 06 lis 2009, 18:01

sector napisał(a):Czekajmy na jakies wiesci od Chrisa! :)

No to czekamy :)
drevni

Postprzez cryshis 06 lis 2009, 18:44

Chris Asper napisał(a):Bob Sinclar czy David Guetta. Tak, to właśnie Francja jest kolebką gwiazd światowego formatu muzyki klubowej!

uwielbiam takie zdania :lol: edytuj klubowej na dyskotekowej ;)
I don't understand people who satisfy with ordinary pop music .
cryshis
Administrator

Postprzez Chris Asper 07 lis 2009, 8:14

sector napisał(a):To prawda, że wstęp na tą imprezę kosztuje 20zł? :|

Prawda, sam się zdziwiłem, że aż tyle.

sector napisał(a):Swoja droga ile kosztuje tam piwo? Pewnie tez z 10?!

Z tego co pamiętam, to 9zł.

cryshis napisał(a):
Chris Asper napisał(a):Bob Sinclar czy David Guetta. Tak, to właśnie Francja jest kolebką gwiazd światowego formatu muzyki klubowej!

uwielbiam takie zdania :lol: edytuj klubowej na dyskotekowej ;)

Nie ja pisałem info. ;p Wzięte z mynight.pl :)

Z listy raczej nic nie będzie niestety, gdyż nie jest to jakaś impreza urodzinowa czy ja nie zajmuję się też jej organizacją, bo sam zostałem zaproszony, ale jeżeli macie ukończone 21 lat i jesteście skłonni wywalić te 2 dyszki na enter, to myślę, że z wejściem nie będzie najmniejszego problemu.
Chris Asper

Postprzez drevni 07 lis 2009, 16:03

Chris Asper napisał(a):jeżeli macie ukończone 21 lat i jesteście skłonni wywalić te 2 dyszki na enter, to myślę, że z wejściem nie będzie najmniejszego problemu.

My nie mamy obaw przed tym, że nas nie wpuszczą (chociaż swego czasu stała tam taka jedna niedoj*** selekcjonerka, co chyba wieczny okres miała), my po prostu nie mamy zamiaru płacić temu "clubowi" 20zł za samo wejście. W tym tkwi problem
drevni

Postprzez Sagi 08 lis 2009, 14:09

heh a w tej samej porze w czechach... http://www.psytrance.cz/pub_img/fl1623.jpg...

nie szkoda wam tracic kase i uszy na jakies lans badziewia ? :P
Sagi

Postprzez drevni 11 lis 2009, 16:03

Sagi napisał(a):heh a w tej samej porze w czechach... http://www.psytrance.cz/pub_img/fl1623.jpg...

nie szkoda wam tracic kase i uszy na jakies lans badziewia ? :P

Taki "mondry" jesteś to opłać mi ta imprezę :P
.
.
To jak się umawiamy kochani?
drevni

Postprzez Sagi 11 lis 2009, 17:49

co to jest 100 koron phi ! 8-) wiecej wydajesz na waciki :P
Sagi

Postprzez Chris Asper 11 lis 2009, 17:52

Obrazek

Jeżeli się ktoś faktycznie zdecyduje, to podbijać na GG.
Ja gram na dużej sali przez całą noc z After Sky i Deas'em. Muza, jaką będziecie tam mogli usłyszeć, to progi, electro i tech house'y.
Chris Asper

Postprzez drevni 11 lis 2009, 21:16

Sagi napisał(a):wiecej wydajesz na waciki :P

Z pewnością :D
Chris Asper napisał(a):Jeżeli się ktoś faktycznie zdecyduje, to podbijać na GG.

W sensie, że załatwisz wstęp za darmo? :)
drevni

Powrót do Imprezy