No to spróbuje się odwdzięczyć oceniając Twój set jako pierwszy

. Zaczynamy bardzo klimatyczną minutą, po czym track rozwija się bardzo fajnie, ale wokal zawsze wydawał mi się tutaj niepotrzebny.. "do wyjebania", next...

Tak całkiem poważnie, to utwór jest oczywiście wszystkim bardzo dobrze znany i bardzo ceniony jak domniemam, jednakże grał dla mnie zbyt długo i ciut mnie zmęczył. Bardzo ładne, innowacyjne przejście na kolejny stuff, w którym breakdown zawsze cholernie mi się podobał i chwytał za serce i za to +. Bajecznie przeszedłeś na Estivę i szczerze, to nie wiem co Transi tutaj znalazł, widocznie ma bystrzejsze ucho ;P, dla mnie naprawdę przejście było klasowe

. Estiva to bardzo ceniony przeze mnie producent, jednak z tej EP'ki Fading Freedom zjada utwór grany przez Ciebie w moim odczuciu - tam się po prostu dzieje więcej, jest też więcej mistycyzmu

, ale to nie znaczy, ze ten jest zły, o nieee - jest bardzo dobry. Tak szczerze, to nie przypominam sobie, żeby Estiva wydała coś gównianego ever

. Po Les Fleurs faktycznie coś dudni i jak do tej pory to przejście wypada najgorzej, jak i sam track, który również nie przypadł mi do gustu, a trzeba zaznaczyć, że spora część dyskografii Boliera obciąża mi twardziela i śmiem stwierdzić, że pod aliasem Subsphere zdarzyło mu się stworzyć kilka arcydzieł

. Przechodzimy bardzo gwałtownie i może ciut za cicho, a może i nie (chyba taka charakterystyka tego utworu) na utwór od Phynn, którego także cenię

i kawałek - tak mi się teraz przypomniało, że też

, a więc jest ok. Tym sposobem znajdujemy się na ostatnim utworze, który zawsze wg. mnie miał coś w sobie, choć tego typu produkcje mają zwyczaj mnie strasznie denerwować, to w przypadku tego utworu tak się nie dzieje, ale nie wyjaśnię Ci teraz dlaczego tak się dzieje

. Reasumując set mnie nie powalił, ale nie mogę na pewno powiedzieć, że był kiepski, bo nie był. Technicznie chyba Twój najlepszy set imo i musiałbym być bardzo czepialski, żeby Ci wypominać coś więcej, niż przejście z Estivy. Co by tu jeszcze napisać... Chyba nie do końca moje klimaty jednak i to zaważyło na tym, że jako całość set nie powala na kolana, ale jakościowo jest naprawdę dobry

. GL