Zawsze, kiedy tylko spoglądam na Twoją tl, upewniam się, czy przypadkiem nie wszedłem do tematu ze swoim setem

. Zdecydowanie lubimy grać podobne klimaty... Pozwole się nie wypowiadać od strony technicznej, bo wszystko było jak należy, czyt. na swoim miejscu

. Jeśli zaś chodzi o muzyczną stronę, to było jeszcze mroczniej i wolniej, niż nas do tego przyzwyczaiłeś. Set poprostu sobie płynął i nie skupiał na sobie uwagi, co nie znaczy, że zaraz po przesłuchaniu usunąłem go w te pędy, bo nie śmiałbym tego zrobić

. Set na pewno wielu stąd (evibes) może srogo zamulić, gdyż nawet ja momentami zaczynałem nudzić się przy tym secie... Grasz bardzo równo, nie masz tendencji do zmiany klimatu, co często powoduje u słuchacza odczucie, że w secie nic się nie dzieje, pomimo tak dobornego towarzystwa w TL. Powerplay seta to zdecydowanie Murat Uncuoglu - Forever More (Alican & Soner Meets Emercan Remix) - sam chciałem go zagrać w tym BM'ie

. Jest to utwór magiczny, z niezwykłym flow, jednak za każdym razem słuchając go odnoszę wrażenie, że jest zdecydowanie przebasowiony, a na moich ciepło grających EX85, które mam wpiętę w swoje kanały słuchowe bedąc w ruchu, muszę wręcz ingerować w EQ, bo utwór wręcz obcieka basem i robi się niezwykle silne zjawisko przymulenia

. Wracając jednak do ogólnego odbioru seta, to stwierdzić musze, że czegoś mi zabrakło, efekt ten często znany jest jako tzw. "kropka nad i"iii to właśnie jej mi zabrakło

, ale punkty będą bankowo