Wlasnie sciagnalem BMa i podczas sluchania zebyscie mieli latwiej wrzuce na nasze ftp.
link dodany w pierwszym poscie!No wie przesluchalem od poczatku do konca. Wlaczam wlasnie drugi raz. Szczerze mowiac nie wsluchwiwalem sie w przejscia, dlatego sie nie wypowiem. Nie sluchalem seta ani na wierzy ani na sluchawkach, zeby wylapac wszystkie bledy bo to troche mija sie z celem. Sluchalem go na laptopwych glosnikach i w sumie to szczerze powiem, ze tak jak sie spodziewalem, set nie zrobil na mnie wrazenia. Nie sa to zupelnie moje klimaty. Moze to faktycznie house, ale nie taki jak lubie. Wiadomo nie mozna trafic w kazdy gust i kazdy gra jak chce. Natomiast co moge powiedziec to, ze jak dla mnie set powinien do czegos zmierzac. Tutaj odnioslem wrazenie, ze wszystkie kawalki sa na takim samym poziomie. O ile pierwszy i ostatni track mi sie podoba, to reszta to taka, oczywiscie to moje zdanie, papka i brzmi bardzo podobnie. Tak, wiec o ile pod koniec pomachalem nawet noga do muzyki to w srodku nie za bardzo juz. Klimat plumkajacy w secie niewatpliwie jest. Coz moge jeszzce powiedziec, to to, ze nie zmeczylo mnie sluchanie go, co jest niewatpliwym plusem przy tego typu muzyce

Reasumujac. Plumkanie nie takie zle jak sie zdawalo. Dobrze, ze to housy a nie typowe minimale/techno bo by mnie wgniotlo w sofe. Tak nawet mozna powiedziec, ze mozna tego posluchac jako muzyki lecacej w tle. Brakuje mi jednak jakiegos celu w secie. Jak juz pisalem, wg. mnie set powinien gdzies zmierzac, a tutaj wydaje mi sie, ze tego brakuje. Mozliwe, ze to zboczenie wynikajace ze sluchania trensu, ale sluchajac houseu, czasami tez zauwazam takie rzeczy.
Punkty nie wiem czy beda. Nie wypowadam sie na ten temat nigdy do samego konca trwania BMa. Nigdy nie wiadom czym przeciwnik zaskoczy :> Przeslucham seta jesze raz i mozliwe, ze cos jeszzce dodam.
Na koniec dodam, fajnie, ze coraz to nowsze osoby dodaja BMy a nie tylko stara gwardia. Mam nadzieje, ze i Rez wrzuci swojego

Edit: drugi numer w pewnym momencie tez nawet fajny. Colombian Soul tez daje rade chociaz wole inne remixy. Mysle, ze gdybys posiedziala dluzej nad setem to efek koncowy bylby lepszy, chocby nawet pod wzgledem klimatu, ale i tak nie jest zle. Moze jednak cos z tego bedzie podczas punktacji :>