Twilight Party with John 00 Fleming

13 listopad 2009, klub Piekarnia, Warszawa
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Twilight Party with John 00 Fleming

Postprzez kujo 14 lis 2009, 13:07

haaa, ołjejo było grubo :D
Tulipan aka Nexus napisał(a):co to za kawalek ktory jako ostatni gral John ??

Mariush Ci powie na setke.
kujo

Postprzez Sisiek 14 lis 2009, 14:49

Wyśmienita bania dawno nie byłem z baniowiczami więc odwykłem ale impreza pierwsza klasa. JOOF sowicie dopierdolił :D Oby więcej takiego grania, takich beforów i takich afterów :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez MarVanJush 14 lis 2009, 17:12

kujo napisał(a):haaa, ołjejo było grubo :D
Tulipan aka Nexus napisał(a):co to za kawalek ktory jako ostatni gral John ??

Mariush Ci powie na setke.

hehe cały wieczór czekałem na ten kawałek :headbang:
Infected Mushroom - becoming insane

:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Postprzez koncial 14 lis 2009, 17:29

Impreza muzycznie przednia - after z młotkiem (takim półtora kilowym xD) u Bartosza też niczego sobie, łacznie z szybkim i konkretnym wypicem pół litrowej mazowszanki przez Sisa Mariuszka i Mnie. Rozmowy czy lepszy Dragon czy Husarz kiedy w europie będa 1 a nie 4 systemy i kiedy przeltówki będa na 160 z BTS i Kujo nadawały kolorytu :D

Minusy
Bo ta kreska dla stelmiego okazała się że jest z cukru xD
JOOF nie zgarał A. P. Mahaveda w jego remixie i chyba o ile sie nie myle Oxygen też nie leciało (ale to taka mała ryska na całości)
mało ludzi jak na piekarnie
w tym klubie jest moim zdaniem to nagłośnienie co najmniej chujowe

Pozdr
koncial

Postprzez Alexandra 14 lis 2009, 19:55

dziekuje wszystkim za przybycie i ciesze sie, ze wam sie podobalo :)

John byl zachwycony!

fotki na dniach wrzuce i kazdy sobie powybiera jakie tam chce :]
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sagi 14 lis 2009, 20:55

a ja dalej czekam na relacje...muzyczna co jaki dj zagral w jakim stylu jak technicznie (no dobra to nie musi byc w dobie laptopow)...o klubie o ludziach..nie wiem wystroj itd cokolwiek.. ja wiem ze bania fajna jest ale ktos cos chyba pamieta wiecej ? :P
Sagi

Postprzez Alexandra 14 lis 2009, 21:25

wszyscy pamietaja, ale myslisz ze jak sie wraca po dobrej nocy dzwiekow, pierwsze co robisz, to lecisz do kompa zeby to opisac? jest weekend, trzeba odpoczac i zebrac mysli :)

ja czekam na relacje dwoch najwiekszych pisarzy :D tymczasem odpoczywamy dalej, bo jeszcze weekend :D

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sagi 14 lis 2009, 21:39

spoko po prostu znudzilo mi sie juz czytanie ze dobra bania bo to juz kazdy napisal :D teraz czekam na wspomniany konkret ;) np na innym forum pytaja jak zagral questman :P a mnie ciekawi tez jak filip...bo sam joony to mniej wiecej wiadomka jak..
Sagi

Postprzez Alexandra 14 lis 2009, 22:26

questman prawie ze nie zagral bo jak sie rozlozyl i rozkrecal to kazali mu konczyc, ze niby zamykaja klub :|
filip zagral swietnie! twardo i progresywnie, byly tez starsze utwory w nowszych wersjach, jesli filmiki wyjda dobrze jakosciowo to je tutaj zamieszcze :)
joof rozniosl cały klub, dla mnie momentami za mocno, chlopaki tam czujnie rozpoznawali kolejne utwory to pewnie sie wiecej rozpisza :) ja nie bardzo siedze w tych klimatach, wiec za duzo nie powiem :P wiem tylko ze zagral swietna wersje Born Slippy i Hey Boy Hey Girl (swoja droga niezła polewka potem była z tego remixu :P) no i na koniec Infected Mushroom :)

Obrazek
Alexandra

Postprzez peterhol9 14 lis 2009, 23:17

zamiast gadać to dajcie foty i tyle :)
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Sagi 14 lis 2009, 23:28

a wlasnie ze maja gadac ! przynajmniej wiadomo co sie stracilo lub nie... dzieki alex za relacje :) kujo mi na gg pisal ze filip ladnie klasykami cisnal...to cieszy :) pozdro
Sagi

Postprzez peterhol9 14 lis 2009, 23:34

Sagi z cipką na avatarze, ja wolę żywe fakty w postaci fot :D one mi bliżej przedstawia wizję klimatu zaprezentowanego przez JOOFa :P

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Sagi 14 lis 2009, 23:46

ze tak powiem na podstawie czego ? jego min przy graniu ? pewnie jasne jakis tam obraz to moze dac...w sensie czy bylo duzo czy malo ludzi i jacy to ludzie byli w klubie...ale tak czy siak mi chodzi o muzyke jej opis...a jak na podstawie zdjec sie czegos o tym dowiedziec ? :P z reszta no kazdy ma swoje wizje co i jak wiec luzik
Sagi

Postprzez kujo 15 lis 2009, 0:18

tsss, co to się robi?
kujo

Postprzez MarVanJush 15 lis 2009, 2:07

Imprezę zaliczam do bardzo udanych. Muzycznie rewelacja, jak wbiliśmy do klubu to Filip grał fajne progresivy, niedługo potem pojawił się Johny, od samego początku z uśmiechem na twarzy zaczął mocno i dość techowo myślałem że zagra bardziej psy trancowo ale też nie było źle. Nie podam tytułów bo moja czasoprzestrzeń w tym czasie była mocno zakrzywiona :D Zagrał mało swoich kawałków o ile wogóle jakieś zagrał ale najważniejsze że poleciał na koniec becoming insane kawałek na który czekałem przy którym Cię roznosi. Najbardziej żałuje setu Questmana, świetne energetyczne dźwięki jak za czasów energymix coś pięknego. Niestety zrobiło się dość pusto na parkiecie ja i Kujo się już chyba starzejemy bo mieliśmy już dość więc wyruszylismy w drogę powrotną z afterem na dworcu centralnym gdzie mocno zmarzliśmy. Impreza z akcentem kolejowym w tle czyli problemy z biletami, wskakiwanie pod pociąg, oraz rozmowy na temat lokomotyw przez kółko miłośników kolei. Jak będzie wam się kiedyś spóźniał pociąg to dzwoncie do Kujo on wam wytłumaczy każdą minute spóźnienia :D
Jak pijecie z Sisiorem to nie dajcie mu polewać. Wielkie dzięki dla Moniki za to że mogliśmy posłuchać Johnego, ta dziewczyna jest niesamowita :)
Ostatnio edytowano 15 lis 2009, 18:06 przez MarVanJush, łącznie edytowano 1 raz
:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Postprzez peterhol9 15 lis 2009, 10:50

Sagi napisał(a):.a jak na podstawie zdjec sie czegos o tym dowiedziec ? :P
ja wnioskuję na podstawie liczby roześmianych mord :D :D
Ostatnio edytowano 15 lis 2009, 12:03 przez peterhol9, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez bts 15 lis 2009, 12:00

Właśnie wylądowałem, J00F swoim graniem wystrzelił mnie na orbitę okołoziemską i długo szukałem drogi z powrotem :D Druga impreza z rzędu z muzyczną ucztą, która powoduje u mnie stan, w którym nie zwracam uwagi na otoczenie (szczególnie mam tu na myśli ładne dziewczyny tańczące obok ;) ) bo skupiam się na dźwiękach.

Co do Piekarni to powiem szczerze, że jak na tak głośne nazwiska jakie tam grają to klub raczej przeciętny. Ludzi mało, chyba obawiali się tego piątku 13ego.

Before oczywiście przedni, rozmowy jak zwykle na poziomie, a Koncial zostaje młotkowym od wyrywania chwastów :P

Ps. Sisiek oddaj szklankę i kieliszek!! :P
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 15 lis 2009, 16:45

bts napisał(a):Ps. Sisiek oddaj szklankę i kieliszek!! :P

Ciekawe do której pili wódkę z Ejsim pod blokiem, bo zaczęli o 5 rano :D

Fleming zagrał fenomenalnie, to wielki DJ i producent, absolutny mistrz, twórca przełomowego stylu 'full on', którym masakrował nas przez 3 godziny, a już od '98 roku wydaje świetne produkcje. Set kapitalny, pierwsza godzina pompującego mrocznego progressive, dalsze dwie to rozpędzony do ponaddźwiękowych prędkości psychedelic z gatunków tych lżejszych oraz tych piłowato-mechanicznych dźwięków. Latałem z przerwą na piwo równo przez 3 godziny pod sceną co zdarzyło mi się w tym roku tylko na Askew w Londynie i setach Andego Withby na HHA - Nexus: "Jak Stelmach zaczyna tańczyć to znaczy że muzyka jest dobra" :-)

Mam wielkie problemy żeby wrócić do rzeczywistości i się ogarnąć, bo Fleming przeniósł mnie w inną czasoprzestrzeń....
Ola - stokrotne dzięki. Zaserwowałaś nam wielką muzyczną ucztę :D Ci co nie byli niech załują. Takiego wydarzenia długo nie będzie.

Fotki i szerszą relację napiszę wieczorem bo mam w cholerę rzeczy na głowie. Sisiek ma piękne zdjęcia portretowe :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Margo 15 lis 2009, 17:11

witam:) ja również dopiero teraz jestem w stanie coś napisać. Wczoraj w Toruniu byłam dopiero po 16 - mega zmęczona, bo od 10.30 moja mama jeszcze przeciągneła mnie po Złotych Tarasach.. przechodząc do rzeczy..
Dziękuje Łukaszowi (Stelmiemu) za imprezę, bo gdyby nie on nie zjawiłabym się w piątek w Warszawie i nie usłyszała setu Fleminga :) Moja przygoda z nocą z Flemingiem zaczęła się o 19.30 na dworcu centralnym w Warszawie, gdzie na peronie czekał już pan Stelmach, krótkie rozmowy o życiu, i dołączyli do nas Nexus, Koncial, Kujo i Mariusz. Ruszyliśmy na before party do BTS'a, przed którym jeszcze wzbogaciliśmy osiedlowego chińczyka, pani kelnerka była w szoku że Koncial dał rade zjeść przed 21 :D Na beforze, rozmowy o wszystkim i o niczym , i ruszyliśmy do Piekarni :) set Fleminga - omg.. dawno się tak nie wytańczyłam , pięknie muzycznie itp, niestety nie byłam w stanie zapamiętać wszystkiego co zagrał bo przez 3.30h było tego dużo. Pan Fleming - bardzo sympatyczna osoba, i ani minuty bez uśmiechu za konsoletą:) Dziękuje wszystkim za spotkanie w Warszawie i na imprezie :)
Buziaki dla Alexandry - siostra wkońcu się zobaczyłyśmy po 2 latach! pozdrów Szwagra i wpadajcie do Torunia na dłużej!:)) Stelmiego - "bo my ogólnie tokochamy spacery o 4 w nocy", Nexusa - podbijemy świat w YouCanDance, BTS'a - zamiły before ,jak i gościne w Warszawie :) minus- za brak suszarki hehe, Sisiora - słodko spałeś:P jak smakowała wódka o 5 rano?? minus za nie przyprowadzenie synowej :P , Johnnego , Konciala, Mariusza, Kujo ,Gnomusa itd :)
Do następnej imprezy! :)
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Sagi 15 lis 2009, 18:39

hehe troszke mialbym obiekcji czy pan 00 to tworca full onu..ale mniejsza z tym.. (faktem jest ze w swiatku sceny psytrans swiatej jak i polskiej 00 nie znaczy za duzo...z reszta to widac po relacjach z imprezy na psytrans.pl tam raczej nikt sie nie podniecil jego wystepem..nie wiem ile w tym racji a ile nie..ciezko mi osadzic..chyba raczej wyszla niechec do typowych "zwyklych" imprez w klubie a nie organizowanych przez jakas ekipe psytransowa..)

co do tego ze niby okazji nie bedzie duzo..znow pomylka..nie rozumiem troche tego w tym roku na imprezach psytrans w polsce wystapily roznorakie mega gwiazdy...w styczniu bedzie kolejna..jeszcze nie wiadomo kto ale bankowo ktos dobry..niedawno byl tez wystep The Delta (czyli czesc ludzi z X-Dream) itd...zawsze sie cos dzieje w swiatku psytrans..z taka muzyka wlasnie.. po prostu trzeba na nie chodzic :P
Sagi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy