Sagi napisał(a):hehe troszke mialbym obiekcji czy pan 00 to tworca full onu..ale mniejsza z tym.. (faktem jest ze w swiatku sceny psytrans swiatej jak i polskiej 00 nie znaczy za duzo...z reszta to widac po relacjach z imprezy na psytrans.pl tam raczej nikt sie nie podniecil jego wystepem..nie wiem ile w tym racji a ile nie..ciezko mi osadzic..chyba raczej wyszla niechec do typowych "zwyklych" imprez w klubie a nie organizowanych przez jakas ekipe psytransowa..)
Co by nie mówić jako jeden z pierwszych zaczął trzaskać "full on" na świetnym poziomie, wiele wspaniałemgo materiału zaprezentował na "Heaven & Hell" (nie będę zagłębiał się w temat i utwory, których mam sporo, bo nie do tego służy wątek....). Do forum psytrans.pl raczej jestem uprzedzony, bo zamiast pisać i interesować się nowościami, klasyką gatunku, producentami to forum służy promocji polskich mniej lub bardziej znanaych DJ i na pewno nie jest wiarygodnym materiałem światopoglądowym na psy trance. Stąd z pewnością setu Fleminga chwalić nie będą (ot...przyjechał do Wa-wy konkurent), a na forum brak nawet wzmianek o top-owych aktualnych produkcjach psy, a szczytem bezczelności porównywanie jest "full'onów do wixy" (bez komentarza).
Dla mnie internetowym wyznacznikiem jakości w psy jest portal http://www.psyshop.com/ polecam każdemu, kto chciałby poznać i zagłębić się w tą muzykę. Masa świetnego i co ważne zróżnicowanego stuff'u
Co do setu J00F rozpoznałem następujące produkcje:
00db - Magna
Sasha & Junkie XL - Beauty Never Fades (00db remix)
Freq - Sidetracked (miodny psy progressive z Frequent Itinerant compiled by John 00 Fleming)
Quantize - Calvin Klien (z Frequent Itinerant)
Underwold - Born Slippy (00db remix)
John 00 Fleming & Digital Blonde - Nervous Breakdown
John 00 Fleming & Wizzy Noise - Endelxia (Digital Blonde Mix)
Wizzy Noise - Eyes Wide Open (kapitalne, latałem jak świr na tym numerze)
John 00 Fleming - Jawa
Digital Blonde - Trina
Mad Maxx & GMS - At The End Of A Rainbow (genialna melodia)
00 db - Ark (z albumu 00db - Heaven & Hell)
Link do fotek z Piekarni: http://rapidshare.com/files/307462322/J ... _.zip.html
Zobaczcie bo na prawdę warto