peterhol9 napisał(a):miałem skomentowac Wasze posty, ale doszedłem do wniosku, że mi się nie chce jednak. Nie ma sensu.. Jest tylko jedna kwestia do wyjaśnieniapiszesz to będąc naocznym świadkiem, czy wnioskując z medialnych doniesień?pressya napisał(a):Zauważyłam ,że największymi przeciwnikami aborcji (patrząc na marsze dla życia) są emeryci i mężczyźni..
KaSS napisał(a):Aborcja nigdy nie była łatwym tematem i nigdy nie będzie. Bo ciężko jest określić kiedy zaczyna się życie czy w okresie zarodkowym, czy w momencie gdy zarodek wygląda jak dziecko, czy też po urodzeniu. Moim zdaniem aborcja wczesnej ciąży powinna być dozwolona. Dlaczego? Dlatego, że lepiej aby dziewczyna która zaszła w ciążę usunęła nic nieczujący zarodek, kilkadziesiąt podzielonych komórek, niż potem katowała urodzone już dziecko, wyrzucała je do kosza na śmieci, kisiła w beczkach jak ogórki lub wyrzucała przez okno. To skrajne przypadki ale prawdziwe. Niektóre młode, nastoletnie matki potem przez całe życie obwiniają dziecko za to że to ono "zniszczyło" im życie.
i to jest sednoKaSS napisał(a):Dlatego, że lepiej aby dziewczyna która zaszła w ciążę usunęła nic nieczujący zarodek, kilkadziesiąt podzielonych komórek, niż kisiła w beczkach jak ogórki lub wyrzucała przez okno.

bAchoR napisał(a): Dziecko odczuwa bół kiedy zaczyna u niego funkcjonować układ nerwowy. Nie jestem pewny, ale to jest chyba 2 albo 3 miesiąc ciąży.

kurwa pierdoli się o tym, że matki mają ciężkie sytuacje finansowe moja mama jak mnie rodziła to nie miała domu i czego do gara włożyć ale jakoś ciąży nie usunęła.
bAchoR napisał(a):I widzisz co najlepszego zrobiła :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości