Trance Energy 2010 - Utrecht Jaarbeurs NL

03.04.2010.
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Postprzez Stelmach 20 lis 2009, 21:49

Obrazek

Moi mili, mam dla Was pierwsze dobre wieści 8-) Pierwszą ważna informacją jest rozpoczęcie przedsprzedaży biletów na przyszłoroczną edycję Trance Energy 2010 w holenderskim Utrecht. Poniżej krótka instrukcja:

"To all of our loyal Trance Energy fans: we're giving you the opportunity to buy your ticket in advance, as early as 21 November - a week before the official start of ticket sales!

How does this work? Go to http://www.Trance-Energy.nl and register by filling out your name and email address. Once you've done this you will receive a unique code in your mailbox. On 21 November you will receive another email, containing a link to the website where you can enter your code. This offer is available from Saturday 21 to Thursday 26 November. Tickets cost € 47.50 ex fee."

Cena przedsprzedaży niestety wyższa o równe 15 EUR w porównaniu z ubiegłym rokiem (32,50 EUR rok temu), mimo to uważam że impreza ta, wyjazd, zwiedzanie pięknej Holandii jest warte tej.. o ile nie większej kasy 8-) a cena jest minimalnie wyższa od polskich eventów o katastrofalnym poziomie organizacyjno-muzycznym.

Grupa najbardziej operatywnych forumowiczów podobnie jak rok temu organizuje gruby wyjazd na tą banię o czym poinformujemy Was w nadchodzących miesiącach. Do imprezy sporo czasu, warto więc już zakupić bilet, zaklepać urlop w pracy i zacząć czynić oszczędności.
Impreza wypada w okresie Świąt więc zamiast zamulać się przy stole zapraszam wszystkich na wyjazd i odwiedziny kwitnącej tulipanowo-storczykowej Holandii w kwietniu :D
Ostatnio edytowano 21 lis 2009, 22:31 przez Stelmach, łącznie edytowano 1 raz
Stelmach
Rave on!

Re: Trance Energy 2010 - Utrecht Jaarbeurs NL

Postprzez pressya 21 lis 2009, 19:28

melduje sie na wyjazd do pieknego kraju i na piekna impreze ;) Odezwij sie do Mnie Stelmi na gadu lub zadzwon w sprawie biletu :))
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Sisiek 22 lis 2009, 9:33

Stelmach napisał(a):Grupa najbardziej operatywnych forumowiczów podobnie jak rok temu organizuje gruby wyjazd na tą banię

Jak będzie jak rok temu melduje się obowiązkowo :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez lysyy31 23 lis 2009, 0:07

oczywiscie ja jestem za, wstępnie we wtorek się Stelmi widzimy więc szczegóły obgadamy osobiście :) Sisiek Ty tez zapodajesz ?? Znowu gorzale w aucie będziemy robić :)
lysyy31

Postprzez koncial 28 lis 2009, 20:18

http://www.youtube.com/watch?v=-wkWBsIFrvA

Przedsmak tego co się działo na ADE, więc TE jak nabardziej :D
koncial

Postprzez Juma 29 lis 2009, 13:38

Jezeli pojade, a tego nie wie nikt, to jak najbardziej powtarzamy akcje zaslubin Polski z morzem Polnocnym ;].
Juma

Postprzez bts 29 lis 2009, 16:04

Oglądając takie akcję od razu przypomina mi się cytat z Drużyny A: widzę, że z ZOO wypuścili dziś wcześniej :P
Swoją drogą pamiętam jak zaliczałem Ocean Atlantycki tak gdzieś na początku marca :D

A żeby było choć trochę na temat to napiszę, że bilet kupiony.
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 29 lis 2009, 19:35

Z tego co widzę na http://webshop.ticketonline.nl/ i http://webshop.ticketonline.nl/Shows/Show.aspx?sh=RANC bilety są ciągle dostępne pomimo faktu że przedsprzedaż się miała skończyć 26 listopada jak podano na stronie TE. Dodam tylko że Ticketonline pobiera 2,50 EURO kosztów operacyjnych więc bilet trzeszczy równe 50 EURO. Zachęcam oczywiście do udanych zakupów ;)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Enters 09 gru 2009, 23:30

Future Stage:
* Arnej
* Super8 & Tab
* W&W
* Daniel Kandi
* Ferry Tayle
* Daniel Wanrooij
* Dash Berlin
http://www.globaltrance.pl/Czytaj,Szczegoly,5,1694,0.html
aka kaziemierz | GT FTW!
Enters

Postprzez replee 22 gru 2009, 0:07

widzę, że temat troszkę umarł...

pojawił się pełny line-up:

MAIN STAGE
Above & Beyond
Markus Schulz
Sander van Doorn
Gareth Emery
Simon Patterson & Sean Tyas
BT
Nic Chagall

HIGH CONTRAST INVITES IN CHARGE RECORDS
Marco V
Special guest: Cosmic Gate
Andy Moor
Richard Durand
Sied van Riel
Jochen Miller
Cliff Coenraad

HARD STAGE
Scot Project
Kamui
Proteus
Dave 202
Artento Divini & Fausto
Ernesto vs Bastian
Mark Sherry
Alex Kidd

FUTURE STAGE HOSTED BY TRANCE.NU
W&W
Dash Berlin
Daniel Wanrooy
Super8 & Tab
Ferry Tayle
Daniel Kandi
Arnej

Aż mnie korci żeby pojechać... bilety z tego co patrzyłem jeszcze są.
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Postprzez sector 22 gru 2009, 0:41

Szczerze mowiac, jak dla mnie to LU nie robi az takiego wrazenia jak rok temu. W prawdzie jakbym pojechal to juz bym znalazl cos dla siebie. Ciekawi mnie za to czemu np. nie zaprosza Askew na ta impreze? W Australi cisnal ostatnio mega seta a tutaj nic.
sector
the king of bongo!

Postprzez TBk2000 22 gru 2009, 1:20

Ale czerstwy line-up ;o. W ogole gdzie Gielen i classic stage ? nie wspomne, ze brak armin'a, pvd, albo tiesto na main to jest jakas kpina ;].
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez Stelmach 22 gru 2009, 8:11

Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i już ciśnienie mi skoczyło na tą imprezę :D Patterson z Tyasem na dobry początek, a następnie Scot Project, Kamui, Mark Sherry i jak dla mnie największa gwaizda Alex Kidd, twórca czołowego labelu z UK Kiddfectious i hymnu Kiddstock 2009 ;-) Pamiętam jak latałem na Disarray na HHA kiedy młócił to Kutski.
Nie mogę się doczekać i Was również zapraszam na ten wyjazd! Rave on!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 22 gru 2009, 12:36

TBk2000 napisał(a):to jest jakas kpina

to jest kpina... bieda bieda bieda... oprocz hard stage to lajnapy jak z imprez msm, tylko ze to trance energy wiec tu te nazwiska i ksywy sie podobaja ale jak dojezdzaja na godskitchen czy sunrise to od razu jest narzekanie ze abołvy ze sied van riel ze sander ze marco v ze durand a tu mamy wlasnie czolowke swiatowego djingu w takim razie bo przeciez TE reprezentuje poziom najwyzszy, zarowno pod wzgledem organizacyjnym jak i muzycznym. Ten line up to policzek w twarz który bardzo boli...
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 22 gru 2009, 14:51

Z jednej strony masz racje Nexus, ale takie 'gwiazdy' tez musza byc, ale wez zauwaz jednak, ze tak naprawde jesli lineup bedzie wlasnie w takiej kolejnosci to mozesz wybrac cos dla siebie a nie sluchac zamulaczy i popowych dji. Dlatego i ja szczerze mowiac napisalem, ze tez bym dla siebie cos wyczail, jednak LU nie robi na mnie wrazenia.

Chetnie jednak bym posluchal
replee napisał(a):Gareth Emery
Simon Patterson & Sean Tyas
replee napisał(a):Andy Moor
replee napisał(a):Dave 202
replee napisał(a):Mark Sherry

Jednak to tylko tyle jesli chodzi o moje gusta. Dlatego tez wlasnie nie ma jakiegos wow za ten lineup. CIekawi mnie jak zagra Tyas z Pattersonem. Oby tylko nie tak jak brzmi ten ich wspolny track, bo bedzie troszke kiszka.

Tulipan aka Nexus napisał(a):to trance energy wiec tu te nazwiska i ksywy sie podobaja ale jak dojezdzaja na godskitchen czy sunrise to od razu jest narzekanie ze abołvy ze sied van riel ze sander ze marco v ze durand

Janie nazekam bo mam to w d. Nie jade wiec nie ma co robic zametu :- ))

Tulipan aka Nexus napisał(a):Ten line up to policzek w twarz który bardzo boli...

Znikniecie tych parowek to policzek w twarz dla calej ekipy filmujacej :!: :!:
sector
the king of bongo!

Postprzez bts 22 gru 2009, 18:19

Hmm... Zajrzę na Schulza z czystej sympatii i sentymentu. Z ciekawości na Moora i Chagalla (jakby pocisnął WYN (NC's In Love With Prog Mix) to do Polski wróciłbym na kolanach :D), a tak to raczej HARD STAGE. Generalnie patrząc na LU wytrzeszczu gał nie dostałem.
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 22 gru 2009, 22:16

Słucham właśnie numerów Alexa i jak tylko zapoda takie kosy jak La Roux - In For The Kill (Alex Kidd's In For The Kidd Bootleg), Nu Religion z Lisą, Klonez - Attack Of The Klonez czy Ales Kidd & Kidd Kaos — Music Is My Weapon to polatam sobie wysoko ;-) Jak dla mnie wystarczy jeden dobry DJ ("didżej" :D ) żeby imprezę udać za udaną. A tu widzę że w line up'ie jest nawet kilku ;)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 23 gru 2009, 6:52

bts napisał(a):Generalnie patrząc na LU wytrzeszczu gał nie dostałem.

Cytuje BTSa ale ogółem do wszystkich. Przeraża mnie wasza światowość. Wszystko już widzieliście każdy line up chujowy i ograny. Każdy kto jedzie na taką imprezę cieszy się jak dziecko a wy tylko narzekacie. Piękne lasery, wzorowe nagłośnienie w końcu zajebisty obiekt Jaarbeurs do tego masa kabaretów podczas podróży i zwiedzania samej Holandii. Wiem, że już wszystko widzieliście na Youtube a mimo wszystko zajebiście warto się wybrać :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 23 gru 2009, 9:20

Oj Krzysiu, przecież ja cieszę się jak dziecko na samą myśl jaka kolejna piękna podróż i impreza przed nami. Poza tym czy gdziekolwiek napisałem, że LU chujowy? Inna sprawa, że jak widzę w LU Duranda czy A&B to dostaję wysypki, na szczęście to jest TE i jest jeszcze mnóstwo innych artystów :D
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Sisiek 23 gru 2009, 17:16

Dlatego Bartku napisałem że Ciebie tylko cytuje :P <buziak>
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Następna strona

Powrót do Imprezy