po raz kolejny widzę "popełniony" upliftingowiec

To dobrze, bo lubię uplifty, niekoniecznie te wychodzące pod nazwą UK uplift, ale ogólnie lubię. Pierwsze dźwięki (nieznanego mi z TL) numeru 01 zwiastują, że będzie staro ( i będzie patrząc na inne pozycje tracklistingu), szybko i być może klimatycznie. A to..ja miałem miec stary set w tej edycji BM!!!!!!!!!!!!!

01 - genialny wałek. Przejście dobre, ale na początku wydawało się, że jakby frazę omijało. Ale chyba..mój błąd

02 - klasa sama w sobie. Tyle. A co z przejściem? Ano dobre

03 - wolę oryginał, ale ta wersja również się dobrze trzyma

Jedyne czego w niej nie lubię to te wokalne wstawki, jakie istnieją w wielu numerach wliczając chociażby Blank & Jones - Zero gravity. Przejście ..hmm.. nienajgorsze

!!
04 - bardzo lubię ten numer..jeden z niewielu, gdzie w nazwie obecny jest Activa.. Przejście na 05..zgadnij jakie?

05 - kolejne cudo.. Przejście: mógłbym się przyczepic, ale wiem, że wałki sa jakie są a Tobie przechodzenie wyszło najlepiej z możliwych opcji, więc- jest bdb

06 - akurat za tym wałkiem nie przepadam. Wolę Crystal dawn. Niemniej dobrze jest

07 - na zakończenie w sam raz. Szybki, zwiewny, niczego sobie

Ogólnie ---> +
Minusy ---> może trochę w klimatem całego seta nie jest tak jakbym oczekiwał. Jednak nagromadzenie sław trensu w całości prezentuje się tak jak skład Brazylii złożony z Cristiano Ronaldo - sztuk 11. Ale to tylko takie moje czepianie się pod koniec dnia.
Punkty powinny być