04.12.09 :: EGO DROP @ CARYCA, Kraków

powrot Psytransow w kraku ! :P
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: 04.12.09 :: EGO DROP @ CARYCA, Kraków

Postprzez drevni 05 gru 2009, 20:52

Sagi napisał(a):oj tak :) polecam zdjecie 058 mistrz ! z gosia w roli glownej 8-)

O ja pier*ole :D
drevni

Postprzez sector 05 gru 2009, 21:09

hehe, dobre zdjecia. Tak jak mowilismy na imprezie. Trzeba bedzie do tego chmurki zrobic :D
sector
the king of bongo!

Postprzez sector 06 gru 2009, 0:03

No i juz gotowe :- D

Obrazek

nie bijcie :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 06 gru 2009, 20:47

buahaha :lol:
drevni

Postprzez Sagi 07 gru 2009, 9:58

hehe dobra robota rysowniku :P

a co do bibki to ten tego:

Milo bylo poznac sie i pobalowac z ludzikami z tego forum :D nastepnym razem macie miec wieksza aktywnosc na parkiecie :P (przynajmniej Jose udalo mi sie ladnie wyciagnac na parkieta smigal az milo :D no i sectorek powoli ogarnia tuptanie :D). Drevni robi od teraz za sznurkową :D bo ma cienkie palce :P

Impreza pozytywna, bardzo dobra muzycznie i frekwencyjnie (chyba momentami ludzi bylo az za duzo:P) dekoracje tez dobre (czy mi sie wydaje czy nawet listki byly pocieniowane?), praca wlozona w organizacje na pewno nie byla zmarnowana. Brakowalo troszke chill out roomu i jedzonka wege no ale to jest w przyszlosci do zrobienia. Fajnie bylo znow spotkac starych psytransowych wyjadaczy. Minusem troszke jest wlasnie koniecznosc przechodzenia przez parkiet do miejsc siedzacych - z tym sie pewnie nie da nic zrobic...byly tez problemy z naglosnieniem ale rozumiem ze to tez jest do nadrobienia.

tak krotko o muzie co byla grana:

Meff - po prostu rewelacja, swietne wprowadzil w klimat, dobre psyprogresy (jak ja lubie isc na kogos i spodziewac sie ze zagra to czy tamto a potem to uslyszec) a potem coraz mocniej (tech house i minimal trance) (ten konkrety kawalek od martina h - liftin oj dal rade) i bardziej wkrecajaco naprawde byl niezly szal na jego wystepie aha wydaje mi sie ze zagral najdluzej z wszystkich hehe i w sumie dobrze bo cokolwiek lecialo i tak bylo dobre przy okazji bardzo fajnie technicznie no i vinylki 8-)

DeSpool - coz nie dal rady w porownaniu do gry meffa + troszke problemow z przejsciami niektorymi..ale w sumie zle nie bylo po prostu zawodnicy przed i za nim byli tamtego dnia lepsi

Salvi - ale energetki bezlitosne cisnal szczyt imprezy ludzie szaleli a on nie dawal ani chwili wytchnienia...bardzo dobrze technicznie i muzycznie.

Kace - coz malo pamietam...wtedy mialem "kryzys" ale pewnie bylo ok

Ochen - swietne zakonczenie imprezy ! morningi takie mile ze az hej chociaz nie mialem juz za dobrej formy to postawil mnie na nogi i nie pozwalal na dluzszy czas sie z parkietu oderwac

Jeszcze raz chcialem podkreslic ze od najwazniejszej strony czyli strony muzycznej bylo naprawde bardzo dobrze i dobrze rozstawieni byli grajkowie (z progowym wstepem i morningowym zakonczeniem i energetykami w srodku). Mieliscie wiec dobry pokaz tego co dobre muzycznie na takich psy bibach :D

aha btw:

mEwa napisał(a):
Może jeszcze jedno: Wiśniówka rządzi as always

hehe :twisted: dala rade jak widac na wielu frontach :D
Sagi

Postprzez Kubo 07 gru 2009, 12:11

Marcin kawalarzu Ty jeden :D dobra ekipa :)
Kubo
The Invincibles

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy