przez Vidia 08 gru 2009, 21:22
też cały czas teraz tego słucham. Sporo grubych numerów, ale są i gnioty (przynajmniej w moim odczuciu). Sama wybierając top 5 2009 miałam pewien problem, bo trochę wydawnictw tegorocznych, głównie oscylujących wokół trance'u, przesłuchałam, ale dobrych wyszło tyle, co kot napłakał; tak więc wybrać Top 5 '09 takich, których bym się naprawdę nie powstydziła (co nie znaczy, że wstydzę się tych, które podałam) i nie miała wątpliwości, było trudno - nie było zbytnio w czym wybierać - super-kawałków wyszło mniej niż 5; nie było takich pięciu, co by mną wstrząsneły, były lepsze i gorsze po prostu. Trance jest teraz w kiepskim jeśli nie opłakanym stanie|: m.in. dlatego zaczęłam wychodzić 'poza' trance [to miało miejsce oczywiście już wczesniej, zawsze, ale teraz tym bardziej i jakby więcej].
Mam lekkie obawy, czy wyrobię się z przesłuchiwaniem a co za tym idzie głosowaniem do końca czwartku,.. W dodatku niektóre fragmenty utworów sa tak krótkie, iż nie sposób ocenić produkcji..
Ostatnio słuchałąm występu O'Callaghana na ASOT 400, ale po połowie wyłaczyłam, bo w ogóle mi się nie spodobało.
Ostatnio edytowano 09 gru 2009, 11:17 przez
Vidia, łącznie edytowano 1 raz