Szczerze mowiac juz myslalem, ze nie uda mi sie tego nagrac z braku czasu, weny, checi i wogole wszystkich innych czynnikow atmosferycznych otaczajacych mnie na codzien. Jednak udalo sie poskladac z klockow mojego drugiego w zyciu seta na abletonie. Niestety na abletonie, poniewaz jestem oddalony od miejsca gdzie skladue swoje cenne techniczne grajace duperele, o dobre 350km. Jednak do rzeczy, bez zbednego tlumaczenia sie.
Ogolnie jestem z seta zadowolony 50-50, wogole mam mieszane uczucia. Nie mniej jednak, jak napisalem u Tomka w temacie, ze bede tak wiec jestem i wjezdzam na pelnej k. ze swoimi malymi rozkosznymi 140siatkami. Chwilami, moga byc problemy z glosnoscia, jednak staralem sie je zniwelowac przez gaina w foobarze :p Odsluchu niestety nie posiadam i wszystko bylo robione na sluchawkach. No i tak jak pisalem, jest to moj drugi set robiony na ableto-lego-tonie. Jak wyszlo to ocenicie sami. Tyle ze spraw technicznych.
Jesli chodzi o muzyczna strone mojej ciemnej mocy to sprawa wyglada nastepujaco. Na poczatku chcialem nagrac breakbeat. Jednak za cholere nie mam zielonego pojecia jak to mixowac wiec sobie odpuscilem. Pozniej mysle, dla odmiany nagram psy-trensy! Jednak nie mam znowu na tyle wyszukanych i fpyte kawalkow zeby cos sensownego nagrac. Z tej tez oto przyczyny nagralem dla odmiany ostra jazde bez trzymanki. Jednak uprzedzam, ze jest troche inaczej niz w poprzednich edycjach. O ile sie nie myle, nie ma az tylu wydawnictw z discovera. Jest za to pare wokali, breakdown na 1.5min
Jeszcze co musze wspomniec to to, ze poczatkowe kawalki sa jakos strasznie dziwnie masterowane (co moze wplynac na komfort sluchania) jednak mam nadzieje, ze udalo mi sie wykrecic z nich max przy pomocy EQ.
Sprzet: Laptop + Ableto-lego-ton + HD25
Info: 140BMP -> 38.53 min @ 192kbps -> 53.3MB
Tracklist:
o1. Gary Maguire - One Way (John Askew Remix) [DiSCOVER]
o2. Wil Atkinson - Meltdown (Liam Melly Remix) [CGi Records]
o3. Sonic Element - Paint The Blue (Deep Blue Mix) [MPFS Records]
o4. Sly One - This Late Stage (Aly & Fila Remix) [DiSCOVER]
o5. Vicky Devine - War Of Souls (Original mix) [FLUX DELUX]
o6. Gary Maguire - Standing Still (Original Mix) [DiSCOVER]
o7. Ilya Soloviev - Universal Universe (Original Mix) [TiMELiNE MUSiC]
o8. Inertia - The System (Sean Tyas & Tom Colontonio Remix) [DiSCOVER]
Download: sector - Battle Mix (November 'o9)