http://www.youtube.com/watch?v=eU5Dn-WaElI
Padłem!
Bachorze mimo wszystko takich rzecz nie powinno się kraść. To jest historyczna "pamiątka" okupiona śmiercią wielu osób. Zresztą podobno na złomie niewiele by za to dostali, więc zapewne nie jest to kradzione aby sprzedać w najbliższym złomie, zresztą któr złomiarz przyjąłby napis z Oświęcimia? Przecież każdy wie jak on wygląda...
Ukradł to pewnie ktoś na zlecenie jakiegoś nazisty. I ktoś zapłacił pewnie za to kupe kasy, więcej niż wartość "złomowa".
sector napisał(a):Inna sprawa, ze pewnie to i tak ukradli jakies lepsze cwaniaki, bo to raczej malo mozliwe, ze ukradl to jakis menel/lump, zwlaszcza, ze podobno wszedzie byly kamery czy tez obiekt jest monitorowany.

bachor wybacz ale ostatnio ciężko mi się czyta to co piszesz.. bo wypisujesz takie głupoty że przechodzi ludzkie pojęcie.
Tj historia, zabytek .. a jeśli nie wiesz to uświadamiam Cię że to jest pod ochroną.. tak samo by było jakby ukradli oryginalny obraz da Vinci.. , Oświęcim mimo brutalnej historii.. to jednak jeden z ważniejszych tak to nazwę zabytków w PL. Napis, napisem ale wiele znaczył, wisząc nad tą bramą.
bAchoR napisał(a):Za tydzień już nikt o tym nie będzie mówił. A afere robią jak na nadejście armagedonu. To mnie w tym temacie najbardziej drażni.
bAchoR napisał(a):Ta... dla niektórych ten napis jest ważniejszy nawet niż historia tego miejsca.
bAchoR napisał(a):Oświecim zabytek ? To jest miejsce rzezi i mogiła wielkich cierpień i upadku człowieczeństwa, a nie żaden zabytek, bynajmniej dla mnie.
bAchoR napisał(a):Np. musiałem wyeliminować całkowicie mięso pochodzenia zwierzęcego. Jak wiadomo to mięso, w dodatku często przetworzone (kiełbasy, szynki) to sama chemia i zawierają sporo chemii kancerogennej. Nawet surowe jest do dupy.
sector napisał(a):Ile jest osob na forum, ktore pija oliwe z oliwek? Raczej nie wydaje mi sie, zeby ktos to robil.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości