Kasper napisał(a):"Trance Classics"
Matvel napisał(a):W sumie ciekawym rozwiązaniem byłoby narzucenie z góry gatunku, może nie zawsze ale co jakiś czas.

Sisiek napisał(a):W czasie seta obowiązkowe kawałki na życzenie i pozdrowienia dla forumowiczów

Nob3L napisał(a):Vibez napisał(a):Kasper napisał(a):"Trance Classics"
Ileż można nagrywać tego typu mixów.
+1. Nuuuuudaaaaaa...
A może przy drugiej edycji zrobić by jeden mix extra pod tytułem "Extreme Harsh Noise Classics", za którego byłyby dodatkowe punkty, coś w ten deseń. Nie każdy musiałby go nagrać, ale ocenić już każdy. Zwycięzca takiego dodatkowego rankingu dostałby dodatkowo 2 lub 3 punkty reszta nic.
FME, a nie FMT
Nob3L napisał(a):+1. Nuuuuudaaaaaa...
Nob3L napisał(a):Kiedy powstawało to forum miałem głęboką nadzieję że każdy fan muzyki elektronicznej znajdzie tu coś dla siebie

Nob3L napisał(a):Kasper napisał(a):FME to nie FMT, ale poszedłeś uszczypliwością rodem z revola, spuść z tonu panie Admin, by Ci zbyt władza w głowie nie poprzestawiała.
Co tu ma władza do całej sytuacji? Przestań tak pisać bo cię zbanuję![]()
Kiedy powstawało to forum miałem głęboką nadzieję że każdy fan muzyki elektronicznej znajdzie tu coś dla siebie i drażni mnie to że tak się nie stało. Zalewa nas głównie trance i house z minimalem i techno oraz przebłyskami na jakieś breaki, chille czy drum & bass, a to naprawdę marny procent tego co muzyka elektroniczna ma nam do zaoferowania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość