Migration 2 Heaven "Carnival Vibes", edycja 9

kolejna edycja popeliny w moje urodziny... :D
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Carnival Vibes", edycja 9

Postprzez Boguś 08 sty 2010, 16:20

Wstepnie mozna by ustalic osoby z Warszawy i okolic o ktorej co i jak? By wspolnie uderzyc :) Natalia, Gosia Wy z nami tez uderzacie??
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez bts 08 sty 2010, 17:26

To promo Liama jakoś szczególnie mi się nie spodobało, przeleciało sobie i tyle. Ale jestem pewny, że na imprezie mój odbiór takiego materiału zmieni się o 180 stopni :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez lysyy31 09 sty 2010, 14:03

drogi BTSie mysle że jak będziesz pił "na BTSa" to nawet muzyka Ci podejdzie o ile będziesz w stanie ją słyszeć :P Zapowiada się ciekawie tymbardziej że udało mi sie dogadać z miastem odnośnie powieszenia plakatów we wszystkich autobusach w Radomiu czyli jakieś 200 sztuk :) Mam też nadzieje że od poniedziałku otrzymam zgodę na to aby plakaty wisiały również na wszystkich wiatach autobusowych .. wtedy reklama będzie jeszcze mocniejsza - no i jest to pierwsza impreza organizowana w sobotę :) niestety nie mogę się z wami napić podczas imprezy ale jeżeli ktoś chce taniej kupić alkohol np za 50% ceny czyli jakies 25 za 0.5 uderzać do mnie i najlepiej zbierać zamowienia po kilka butelek żebym nie musiał co chwila latać i po jednej brać :) mam tam otwarty rachunek więc po co przepłacać ^^ oby brutalne sito rzeczywistości was nie zatrzymało
lysyy31

Postprzez JohnnyKnoxville 09 sty 2010, 14:37

Ja moge potwierdzić teraz juz na 100% swoje przybycie z osoba towarzyszącą.... I od razu rezerwuje dla siebie jedną butelke jak by co.... Wiecej niestety nie bede mógł bo wracamy od razu po imprezie samochodem :( I tak wogóle to pewnie bede jechał samochode z Wawy do Radomia w sobote wieczorem to jak cos mam 3 wolne miejsca....
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Tulipan aka Nexus 09 sty 2010, 15:20

bierz Marcin hotel i wbijaj wczesniej :) ja nei wiem jesczze jak mam pociagi ale raczej wczesniej sie wybiore :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 09 sty 2010, 16:13

Ja mogę się Dżony z Tobą zabrać jak będę jechał też z osobą towarzysząca :) :P Na większe baniowanie się nie pisze bo wiadomo jak jest ale myślę że jakiś urodzinowy toast z Konciem po imprezie jak najbardziej wskazany :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Alexandra 09 sty 2010, 19:51

a jak jest? :D
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Stelmach 09 sty 2010, 20:59

bts napisał(a):Ale jestem pewny, że na imprezie mój odbiór takiego materiału zmieni się o 180 stopni :D

Tak, tak Bartku drogi, tymbardziej jak słodko zaśniesz sobie na stoliku w towarzystwie pięknych kobiet :D

lysyy31 napisał(a):jeżeli ktoś chce taniej kupić alkohol np za 50% ceny czyli jakies 25 za 0.5 uderzać do mnie i najlepiej zbierać zamowienia po kilka butelek żebym nie musiał co chwila latać i po jednej brać

Proszę z grubsza 3 flaszki, żeby dla nikogo nie zabrakło. Znając już dobrze miejscowe klimaty i towarzystwo okazji do wypicia nie będzie brak ;D

Jak już ustalono, ja biorę hotel gdzie jak znam życie emocji brakować nie będzie ;D Wpadam autkiem w sobotę, być może nawet przez Wa-wę skąd muszę odebrać kumpla z lotniska, więc Warszawiakom dam znać co i jak z transportem.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 09 sty 2010, 21:26

bajecznie ja rozmawialem z koncialem i co do hotelu jutro dam znac, czy bede sam czy z kims wiec albo wezme pokoj "jedynke albo dwojke :) jesli Lukaszu bedziesz w wawie to chetnie sie podlacze pod twojj samochod :)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez kujo 09 sty 2010, 22:08

kujo plus może jeden zawita w Radomiu w dniu potańcówki, liczę na przechwyt ze strony "tubylców".
kujo

Postprzez Margo 10 sty 2010, 1:27

Widzę szykuję się dobra bania :D ja niestety mam szkołę i kolokwia w tym terminie. Więc brutalne sito rzeczywistości i mnie dopadło, żałuje strasznie ale mam nadzieję, że odrobimy przy najbliższej okazji. Życzę Wam wszystkim udanej imprezy i picie "na Bts'a" :D
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 sty 2010, 1:39

takei najblizsze okazje sa co dwa tygodnie :P wiec uwazaj co mówisz :P a jak tam kolędnicy z innej czesci Polski ?? halo halo Poznań ?? halo halo Wrocław ?
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Boguś 11 sty 2010, 19:26

Jesli ktos z jadacych przez stolice mialby jeszcze aktualne wolne jedno miejsce to ja jak najbardziej bylbym chetny
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez koncial 13 sty 2010, 2:56

To teraz pare swieżych newsów :D

ESKA pierdoli od rana do wieczora o imprezie, Przystanki zaplakatowane (Format B1 - taki oczojebny), do tego we wszystkich autobusach plakaciki, nie wspomianm o NK gronach i innych wynalazkach :D, generalnie wsio idzie pełna parą :D

Jak wspominał minister ds elektro... wróc finansów M2H moj brat sa dla forumowiczów pewne znizki , radze to wsyztko potraktwać serio :D bo jak mówi staroposlkie przysłowie "skoro nie widać różnicy to po co przepłacac" :D

Z innych ważnych logistycznych informacji biała loza "ta po prawo" przy barze już czeka, podobno najlepsza zeby do baru nie było za daleko :D

zasad walki na tym melanzu napisze tylko tyle "Uprzejmie proszę co niektórych forumowiczów aby nie przesadzili z beforem - bo mogą przez zieloną granice nie przejść :D po to są zniżki na barze aby np nie próbować wchodzic z własnym piwem ;) lub o 4 nogach :D "

after prawdopodnie u Stelmacha w pokoju :D

jak wszystko pojdzie dobrze to melanz będzie epicki :D

komendantem melanzu rozeznanym w logistyce Radomia proponuje zeby został Łuskasz S. ps Stelmach aka Żółta Woda z Lidla :D więc do niego w sobote wszelkie telfony itp pierdoły :D

Pozdro

PS
Pamietajcie LICZY SIE PIERDOLNIECIE :D
koncial

Postprzez Stelmach 13 sty 2010, 8:16

Drogi kierowniku, a czy toaleta na parterze przy szatni została również zarezerwowana i prawidłowo przygotowana? :D Ponieważ ja lubię odpocząć w trakcie imprezy w jakimś przytulnym miejscu ;-)

Na hotelowy after i before wszystkich gorąco zapraszam :-) Emocji i wrażeń nie zabraknie z pewnością. Oj, będzie się działo....

W sprawie transportu z Warszawy będę się z Wami jeszcze kontaktował w piątek bo muszę domówić temat z moim koleżką. Dzwonić i pytać jakby co.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 sty 2010, 9:17

kurwa ja dzwonie do ciebie i nie mozesz gadac a posty na forum z pracy piszesz :P

no ja znowu pijany :/ trenuje przed migration smoku nie poszedl do pracy a piórek zgubil nereczkę Lacoste :P melanz zbyt epicki ale liczy sie pierdolniecie :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Juma 13 sty 2010, 9:29

Bedzie niezly Bonkers az sie LiLiam przerazi,

Ze sztygarem planujemy ofensywe od strony slaska.
Juma

Postprzez Stelmach 14 sty 2010, 8:31

Proponuję żeby zajechać w okolicach południa na Radom aby dokładnie przygotować się na wieczór. Ja jeśli nie wpadnę z ranka do stolicy, to w Radomiu melduję się ok. 12-13 i zaczynam się smarować xD Tym samym ogłaszam uroczyste rozpoczęcie befora :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 sty 2010, 12:38

noooo kochani jak tam wyglada sytuacja ?? kto o której bedzie ?? a kogo dopadlo bolesne brutalne sito rzeczywistosci ?? :)

z tego co sie dowiedzialem Stelmi bedzie w okolicach poludnia, ja i Bts wyjezdzamy w porannych godzinach z Wawy wiec pewnie bede okolo 11 w Radomiu :) Johnny i jego dziewczyna oraz Alex, Lotnik i Amnes bede pod wieczor (dawajcie wczesniej !!) a jak tam wyglada plan natarcia od strony Śląska ??
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez xymek 15 sty 2010, 13:08

Ja z Młodym i jego dziewczyna bedziemy dopiero wieczorem pewnie kolo 19tej. Materiał już wstępnie obmyślony i osłuchany...spodziewajcie sie mocnego pierdolniecia ;)
Obrazek
xymek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy