Witam,
Dlugo mi to zajelo, ale to przez zdrowie, ktore ostatnio mi nie dopisuje, wiec z malym opoznieniem, ale jeszcze w granicach regulaminu ;-p. Freakfencja jeszcze slaba widze, ale mam nadzieje, ze chociaz 5-ciu nas bedzie w tej edycji
Co ode mnie ? Naprawde mialem ciezki problem z wybraniem stylu w jakim mialem nagrac ten mix. Raz chcialem Ambienty, raz same Progi, raz Techno. Koniec koncow, zdecydowalem sie na mala mieszanke wszystkiego po troche.. no moze poza Techno, na ktore juz mi zabraklo czasu i pozycji na liscie ;-p. Set jednak nagralem z takim doborem utworow, ze pewnie po tej regulaminowej godzince polecialyby juz konkretne Techno pociski
Dziwi pewnie obecnosc kawalkow Trance w moim Top.10 utworow na ubiegly rok, no bo ciagle tylko krytykuje i narzekam na ta muzyke ;]. Prawda jest taka, ze Top.10 nie dalo sie wybrac, a nawet jesli jakims cudem zdolalbym powylawiac jakies urzekajace mnie produkcje, to byloby to wlasnie to o czym pisalem powyzej - od Ambientu, przez Progi po Techno -, a tego to bym juz na pewno nie poskladal w calosc ;]. Zdecydowalem wiec, ze wybiore produkcje, ktore byly/sa jednymi z tych, ktore lecialy u mnie przez ostatni rok najczesciej. Stad wlasnie Trance, ktory w malych ilosciach bo malych, ale znalazl sie na mojej playliscie.
Info:
Title: Battle Mix 06
aRTIST: TBk2000
Genre: Progressive House/Trance, Uplift, UK Trance
Quality: 192kbit/s / 44100Hz Joint Stereo
Total Time: 59:04 min.
Total Size: 81.1 MB
Tracklist:
01. Enrique Echd - Something About You (Elfsong and Aeron Aether and Something More Mix) [Toes in The Sand]
02. Oleg Zubkov - New Parallels (Atrium Sun Remix) [MistiqueMusic]
03. Bakke & Joni - Envision (Original Mix) [Enhanced Progressive]
04. Lolo - Pop The Cats Adventure [Camouflage]
05. Savannah - Body Lotion (Jorn van Deynhoven Remix) [Magic Island Records]
06. Roger Shah and Signum - Healesville Sanctuary (Signum Mix) [Magic Island Records]
07. Tiddey - Forgiven Lies [A State of Trance]
08. Matt Hardwick vs. Gulf - Impossible (John O'Callaghan Remix) [Kill The Lights]
09. Thr3shold - The Beginning (Original Mix) [Vision Control]
10. Simon Patterson - Thump (Original Mix) [Reset Records]
Download:
=> TBk2000 - Battle Mix 06 - Special Edition - Styczeń 2010 (4shared.com)
=> TBk2000 - Battle Mix 06 - Special Edition - Styczeń 2010 (Rapidshare.com)