peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D

bts napisał(a):Ale jestem pewny, że na imprezie mój odbiór takiego materiału zmieni się o 180 stopni
lysyy31 napisał(a):jeżeli ktoś chce taniej kupić alkohol np za 50% ceny czyli jakies 25 za 0.5 uderzać do mnie i najlepiej zbierać zamowienia po kilka butelek żebym nie musiał co chwila latać i po jednej brać
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości