Ronny K. Pres. EOYC2008 - Morning Light (EOYC2008 Anthem)

Uplifting | Afterhours End Of Year Countdown 2008

Powrót do Trance

Ronny K. Pres. EOYC2008 - Morning Light (EOYC2008 Anthem)

Postprzez Airvision 22 gru 2008, 12:09

Bez wątpienia najlepszy hymn jaki słyszałem do jakiejkolwiek imprezy. W tym wypadku mowa o Afterhours End Of Year Countdown 2008. Kawałek jest połączeniem wszystkiego najlepszego co może znaleźć się w Uplifcie (no dobra, nie ma pianinka :D), czyli niesamowita energia produkowana przez świetny pędzący beat z naprawdę wkręcającym basslinem, euforyczna melodia i wieńcząca dzieła, bardzo dobrze skonstruowana gitarka.

Niestety nic mi nie wiadomo o dacie wydania.

Lepsza jakość tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=dp7qa6ElrjY&fmt=18

To jest dopiero to co mógłbym nazwać godnym hymnem imprezy.
Obrazek
Airvision

Re: Ronny K. Pres. EOYC2008 - Morning Light (EOYC2008 Anthem)

Postprzez Kubo 25 gru 2008, 12:43

Gruby lift od Ronny K. Szybki pedzacy bassline w polaczeniu z ciekawa i chwytliwa melodia dal wlasnie taki rezultat. Z czasem pojawia sie elektryczna gitarka, kolejny element melodii :) Wrazenia bardzo pozytywne no i czekamy na pelna wersje :ugeek:
Kubo
The Invincibles

Postprzez demens 29 gru 2008, 11:23

Rzeczywiście dobry numer, ma moc jak na hymn przystało :) Początkowo bałem się, ze będzie jakiś plagiat Temple One bo wchodziły pady charakterystyczne dla niego, na szczęście okazało się, że to tylko wynik takiej a nie innej wycinki z seta ;p
demens

Postprzez cinek 29 gru 2008, 11:50

2:27 ==> to co wchodzi (mowa o tym dźwięku) zdecydowanie mnie wkurza :) Energia jest, jest kop ale nie ma dobrego mela. Dla mnie nie bardzo ta pozycja. Dużo lepszym w moim przekonaniu hymnem jest kawałek Lavkastora - Ssab na Euforia Festival.
cinek

Powrót do Trance