enTrance - Hala Łucznika / Bydgoszcz - 7.03.09

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: enTrance 2009

Postprzez peterhol9 24 gru 2008, 15:31

to co, lista obecności? :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Amnes 24 gru 2008, 15:38

1. peterhol9 100%
2. amnes 60% - zależnie od reszty ananasów

Z każdym następnym ananasem na liście prawdopodobieństwo wzrasta o 8%, max to 100%
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez sector 24 gru 2008, 16:20

Matvel napisał(a):O matko, poza Downey'em i Emery'm to rozpacz.

Dokladnie, tak samo mysle! Nic specjalnego. Chetnie bym uslyszal Emerego bo naprawde dobrze cisnie, ze o Downeyu nie wspomne bo chlopak gra taki trance jaki lubie. Jednak jechac na taka impreze specjalnie z UK to jeden wielki zart. Dziekuje nie, nie bedzie mnie :rain:

Boguś napisał(a):Ale to byl wlasnie urok ten imprezy.. dla takich osob jak Kuba, Rafał i ja i mysle, ze nie tylko. Nie kazdy lubie na imprezie napierdalanke. Dla fanow mocnego grania jest RTX i szlus.. Rozczarowali mnie i tyle.. liczylem ze choc ten imprezy nam nie spaskudzą.. I pomyslec, ze w tym roku bylo tak fajnie i plywajaco..

Bzdura Bogus. Tak chyba tylko Ci sie zdaje. Popacz na RTX. Niby Trance Xplosion. I co jaka eXplozja jest w tym roku? Ze Sherry w koncu sie pojawi? A dalej co? Taka sama papka co zawsze (no prawie). Nie ma regul jak widac. Organizatorzy potrafia zjebac nawet najlepiej zapowiadajacy sie line-up. Wg. mnie wlasnie jesli chcesz sobie poplywac to i tak mozesz jechac. SvR gra przeciez plumkacze. Emery gra do trance po house przez progressive dolaczajac uplifty o dosyc mocnym pierdolnieciu. Wiadomo ze nie jest to tak jak rok temu, ale nie mozna miec wszystkiego.
Reasumujac , raczej jak widac w Polsce nie ma imprez, ktorym mozna przykleic jakas latke i mowic, popatrz "to bedzie mocne pierdolniecie" bo jak widac nawet na przykladize RTX co roku cos zmienia/spieprza. Widac ze najpierw TX padlo na leb, a teraz ET. No trudno takie czasy, jak to dobrze ze w UK imprez jest od groma i jeszcze troche :P
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 24 gru 2008, 16:24

Fuck! Zła wiadomość, że tylko Downey i Emery zachęcają mnie w line-upie. Jak można było tak skopać tą z założenia transową imprezę? Z tym Rielem i Albertami to nieźle przegięli - nie moja liga. Polskie akcenty też z ulicy wzięte. Czemu nie zaprosili chociażby Indecent Noise'a, Anguilla Project, Nitrous Oxide, czy chociażby Dave Schiemanna, albo Henshę? Zawiodłem się, z jednej strony kusi mnie Greg, z drugiej zniechęca reszta paki plus dystans do Bydgoszczy... Zastanowię się mocno w takim razie, bo cena jest wspaniała jak na polskie realia.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez indecentnoise 24 gru 2008, 16:25

yaper napisał(a):Indecent Noise'a, (...) czy chociażby Dave Schiemanna, albo Henshę?

Bo my z Brave jestesmy a MDT to pały :D
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Postprzez sector 24 gru 2008, 16:47

indecentnoise napisał(a):Bo my z Brave jestesmy a MDT to pały :D

chyba "do" ... :dicksuck:
sector
the king of bongo!

Postprzez JohnnyKnoxville 24 gru 2008, 21:21

indecentnoise napisał(a):
yaper napisał(a):Indecent Noise'a, (...) czy chociażby Dave Schiemanna, albo Henshę?

Bo my z Brave jestesmy a MDT to pały :D

yaper na pocieszenie dla Ciebie mam dobrą nowinę.... Dwóch z tych panów których wymienił Gnomus bedzie 10.01.2009 w Lublinie... :P ale nie powiem kto :D heheheh + jeszcze ktoś równie znany i sądze że bedziecie zadowoleni :P Wbijaj śmiało cena tylko 10 zł nocleg załatwiamy bez problemu.... Koniec reklamy :D
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Feles 24 gru 2008, 22:13

Liczyłem, że może zaproszą Breakfasta albo Boyera, ale widac nie bardzo chce im się ściagac ludzi zaa oceanu. Na Sied van Riel'a czekałem już kupę czasu i się doczekałem. Rok temu byłem i się nie zawiodłem więc jak będzie czas to zjawię się i w tym roku.
Feles

Postprzez peterhol9 24 gru 2008, 22:14

JohnnyKnoxville napisał(a):yaper na pocieszenie dla Ciebie mam dobrą nowinę.... Dwóch z tych panów których wymienił Gnomus bedzie 10.01.2009 w Lublinie... :P ale nie powiem kto :D heheheh + jeszcze ktoś równie znany i sądze że bedziecie zadowoleni :P Wbijaj śmiało cena tylko 10 zł nocleg załatwiamy bez problemu.... Koniec reklamy :D
mamy Cię !! :) czekamy na kolejne info :)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez BecameOne 27 gru 2008, 14:32

sector napisał(a):Popacz na RTX. Niby Trance Xplosion. I co jaka eXplozja jest w tym roku? Ze Sherry w koncu sie pojawi? A dalej co? Taka sama papka co zawsze (no prawie). Nie ma regul jak widac. Organizatorzy potrafia zjebac nawet najlepiej zapowiadajacy sie line-up. Wg. mnie wlasnie jesli chcesz sobie poplywac to i tak mozesz jechac. SvR gra przeciez plumkacze. Emery gra do trance po house przez progressive dolaczajac uplifty o dosyc mocnym pierdolnieciu. Wiadomo ze nie jest to tak jak rok temu, ale nie mozna miec wszystkiego.
Reasumujac , raczej jak widac w Polsce nie ma imprez, ktorym mozna przykleic jakas latke i mowic, popatrz "to bedzie mocne pierdolniecie" bo jak widac nawet na przykladize RTX co roku cos zmienia/spieprza. Widac ze najpierw TX padlo na leb, a teraz ET. No trudno takie czasy, jak to dobrze ze w UK imprez jest od groma i jeszcze troche :P

Nie ma tak, bo nie ma aż tylu osób które by jeździły na takie LU. Ludzie czegoś innego oczekują a MSM cwaniaki boją się zaryzykować żeby sprawdzić jak się to przyjmnie. Zobaczą dobre komentarze po secie Sherrego, to można się spodziewać zmiany. Będą złe opinie to odpada już taka opcja ze strony tejże agencji. Realnie patrząc oni teraz zyski liczą, bo mają wiele imprez do postawienia i wielu artystów do zabookowania i spłacenia chociażby 50% sumy za granie.
Chcesz mieć mocne kopnięcie to musisz sam to zrobić, bo w PL w większości agencji pały siedzą i myślą że robią fajnie ściągając te same kotlety co roku, robiąc tylko roszady w LU pomiędzy eventami.
Poczekajcie jeszcze na MSMowe GG, a pewni na Main zobaczycie Tiestucha jako główną gwiazdę.
BecameOne

Postprzez sector 27 gru 2008, 15:57

BecameOne napisał(a):Poczekajcie jeszcze na MSMowe GG, a pewni na Main zobaczycie Tiestucha jako główną gwiazdę.

lub lepiej, Menno :stupidme:
sector
the king of bongo!

Postprzez BecameOne 27 gru 2008, 17:31

Tyle że ja to na serio pisałem :D
Dostałem info iż w tym roku przedstawicielem Trance na Main będzie Tiesto. Także nie wiem czy opłaca sie liczyć na dobry LU trancowy na GG.
Już bardziej stawiałbym na Gotham Events czy Sound Trade.
BecameOne

Postprzez ant 29 gru 2008, 18:08

Bilety zamówione, mozna mnie dopisac do listy :D
Obrazek
Afterforest
ant

Postprzez peterhol9 29 gru 2008, 19:11

to ja też zamówiłem, więc innymi słowy.. będę stuprocentowo :) :)

1. peterhol9 100 %
2. ant 100 %
3. Matvel 100 %
3. amnes 76% - zależnie od reszty ananasów :)
Ostatnio edytowano 29 gru 2008, 19:22 przez peterhol9, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Matvel 29 gru 2008, 19:13

Ja nie zamówiłem, ale dostałem info że już mam zamówiony więc też będę.
Matvel

Postprzez Amnes 30 gru 2008, 19:55

Ja się wykreślam z listy. Zapoznałem się z materiałem prezentowanym przez djów i przyznam, że jak dla mnie to ssie lu porządnie.

amnes 10% -> dormowe wejściówki :P
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez peterhol9 30 gru 2008, 20:11

eh, to mało nas będzie :(

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Stelmach 31 gru 2008, 13:19

JohnnyKnoxville napisał(a):heheheh + jeszcze ktoś równie znany i sądze że bedziecie zadowoleni

No wlaśnie już nie wybrzydzajcie, będzie Kearney :-)

PS. Ekipa już się szykuje na poprawiny Sylwestra więc wieżdżamy Johnny na suty gościniec do Lublina.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Święty 03 sty 2009, 11:49

Hmm czekam na listę artystów :) Sie pomyśli, bo TX odpada (same zakochane pary będą więc nie jadę ;P)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
Święty

Postprzez peterhol9 03 sty 2009, 12:21

Święty napisał(a):Hmm czekam na listę artystów :) Sie pomyśli, bo TX odpada (same zakochane pary będą więc nie jadę ;P)
Sied van Riel
Steve Mulder
Gareth Emery
Kyau & Albert
Greg Downey
Jay Bae
Sound Players
Fafaq

Obrazek
peterhol9
yoma