Matvel napisał(a):O matko, poza Downey'em i Emery'm to rozpacz.
Boguś napisał(a):Ale to byl wlasnie urok ten imprezy.. dla takich osob jak Kuba, Rafał i ja i mysle, ze nie tylko. Nie kazdy lubie na imprezie napierdalanke. Dla fanow mocnego grania jest RTX i szlus.. Rozczarowali mnie i tyle.. liczylem ze choc ten imprezy nam nie spaskudzą.. I pomyslec, ze w tym roku bylo tak fajnie i plywajaco..
yaper napisał(a):Indecent Noise'a, (...) czy chociażby Dave Schiemanna, albo Henshę?
indecentnoise napisał(a):Bo my z Brave jestesmy a MDT to pały

indecentnoise napisał(a):yaper napisał(a):Indecent Noise'a, (...) czy chociażby Dave Schiemanna, albo Henshę?
Bo my z Brave jestesmy a MDT to pały
mamy Cię !!JohnnyKnoxville napisał(a):yaper na pocieszenie dla Ciebie mam dobrą nowinę.... Dwóch z tych panów których wymienił Gnomus bedzie 10.01.2009 w Lublinie...ale nie powiem kto
heheheh + jeszcze ktoś równie znany i sądze że bedziecie zadowoleni
Wbijaj śmiało cena tylko 10 zł nocleg załatwiamy bez problemu.... Koniec reklamy

sector napisał(a):Popacz na RTX. Niby Trance Xplosion. I co jaka eXplozja jest w tym roku? Ze Sherry w koncu sie pojawi? A dalej co? Taka sama papka co zawsze (no prawie). Nie ma regul jak widac. Organizatorzy potrafia zjebac nawet najlepiej zapowiadajacy sie line-up. Wg. mnie wlasnie jesli chcesz sobie poplywac to i tak mozesz jechac. SvR gra przeciez plumkacze. Emery gra do trance po house przez progressive dolaczajac uplifty o dosyc mocnym pierdolnieciu. Wiadomo ze nie jest to tak jak rok temu, ale nie mozna miec wszystkiego.
Reasumujac , raczej jak widac w Polsce nie ma imprez, ktorym mozna przykleic jakas latke i mowic, popatrz "to bedzie mocne pierdolniecie" bo jak widac nawet na przykladize RTX co roku cos zmienia/spieprza. Widac ze najpierw TX padlo na leb, a teraz ET. No trudno takie czasy, jak to dobrze ze w UK imprez jest od groma i jeszcze troche
BecameOne napisał(a):Poczekajcie jeszcze na MSMowe GG, a pewni na Main zobaczycie Tiestucha jako główną gwiazdę.

JohnnyKnoxville napisał(a):heheheh + jeszcze ktoś równie znany i sądze że bedziecie zadowoleni
Sied van RielŚwięty napisał(a):Hmm czekam na listę artystówSie pomyśli, bo TX odpada (same zakochane pary będą więc nie jadę ;P)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości