Michael & Levan Feat. Stiven Rivic - Invisible Children (method99 Mix)

Dział poświęcony promocji swoich utworów.

Powrót do Single

Michael & Levan Feat. Stiven Rivic - Invisible Children (method99 Mix)

Postprzez method99 14 sty 2010, 14:35

CZESC. postanowilem zrobic remix, tego kawalka. Generalnie jezeli chodzi o produkcje, to raczej w innym kierunku tworze, ale sample mi sie spodobaly wiec sobie zrobilem ten remix. Klimat progres house, moze dark house? z jakims tam tribalem w tle hehe.

http://www.myspace.com/darekmethod99

track jeszcze nie jest do konca dopracowany, ale mniej wiecej takie cos bedzie.

Pozdro
Obrazek
method99

Re: Michael & Levan Feat. Stiven Rivic - Invisible Children (method99 Mix)

Postprzez Transi 14 sty 2010, 15:19

Hehe, czyli moje info jednak na kogoś podziałało :P Jako maniak Mistiquemusic sprawdzę sobie Twoją propozycję :> Będę bezlitosny :P ;)
Transi
Keep It Dark

Postprzez Transi 15 sty 2010, 12:51

Fajne, nawet bardzo! Wielu możne uznać ten remix za długą, monotonną podróż. Dla mnie jednak Twoja interpretacja brzmi bardzo ciekawie! Bardzo przyjemnie mi się jej słuchało :) Całość bardzo przyjemnie płynie do przodu. Gęsty bassline, na prawdę dobry :> Oby tak dalej gościu!
Transi
Keep It Dark

Postprzez TrancEye 16 sty 2010, 19:48

Miejscami podobalo mi sie bardzo (te wstawki z wokalem i padem - szkoda, ze takie krotkie)
Ale byly tez momenty za bardzo dla mnie monotonne i nieciekawe
7/10 z mojej strony ;)
TrancEye
Uplifter

Postprzez method99 16 sty 2010, 20:30

Dzieki chlopaki, jest mi naprawde milo ze koledzy od trancu docenili to co stworzylem :) to jest dla mnie chyba krok do przodu. Pozniej wrzuce na myspace bardziej dopracowana wersje tego remixu, ktora wsumie koncze juz :)

btw. generalnie preferuje taka bardziej monotonna muzyke, bo siedze na codzien wlasnie w takich rytmach. Nie chcialem robic czegos pod publike.... mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi :) Pozdro!
Obrazek
method99

Postprzez cinek 18 sty 2010, 14:45

Dobry track. Generalnie tak na uszy rzecz biorąc raczej minimalistycznie podszedłeś do numeru nie bawiąc się w wiele ścieżek. Nie mniej jednak całość brzmi nader solidnie i klimatycznie. Końcówka najlepsza. 5:07- apogeum. No i jest "twój uśmiech na twarzy" :D Dobra robota.
cinek

Powrót do Single