Ja mimo że nie piłem

To świetnie spędziłem czas na tej bani.... dziękuje przede wszystkim Koncialowi za zorganizowanie imprezy i zaproszenie... (na prawdę zagrałeś świetnego seta \o/ dawno nie słyszałem tego covera Peter Gelderblom - Waiting 4, a mam piekne wspomnienia związane z tym wałkiem, dla tego fajnie że poleciał

) W następnej kolejności podziękowania idą do Amnesa i Lotnika za cierpliwość

i za miłą podróż z dziewczynami

(Jak dla mnie to trzeba było więcej składnika, ale i tak było git

) Klub tak jak ktoś napisał jest świetny na takie banie \o/ Liam z tego co opowiadaliście też spoko gość i na pewno spotkamy się z nim na bani znowu jeszcze w tym roku, tylko tym razem u mnie....

Co jeszcze ???? Jeżeli chodzi o muzyczną stronę bani to dziękuje przede wszystkim za te wałki:
John O'Callaghan - Striker (Ummet Ozcan Remix) <<<< ten remix jednak miażdzy na parkiecie <<<< Jestem pod głębokim wrażeniem tego wałka<<< Numer jest prosty i słuchając go w pierwszej chwili myślałem co to za klasyk, dopiero po chwili przypomniałem sobie co to, co bardzo dobrze o nim świadczy.... \o/
Axel Karakasis - Pull The Trigger (Joint Operations Centre Remix) <<<< Nastepny niszczyciel parkietu przy którym maczał palce JOC.... Tak samo jak wyżej siłę tego numeru można zrozumieć dopiero na jakiejś bani \o/ I tak samo jak wyżej numer zalicza u mnie +2 do oceny \o/
Dark Monks - Insane (Steve Murano Remix) <<<<< Kosmiczny masakrator 10/10 jak wchodzi to pierodlnięcie basu to brak słów co sie dzieje z ludźmi.... No 1 Imprezy... \o/
Te trzy numery zasługują zdecydowanie na wyróżnienie.... więcej nie chce mi się wymieniać tego co poleciało bo za dużo by tego było

Setem imorezy został set Amnesa z drogi na MTH \o/ takiego pierdolnięcia to aż w snach sie nie spodziewałem

Amnes na następnej bani możesz śmiało u mnie grać

hehehehe (później założe temat w setach

)
Mam przekazać że dziewczynom się tez podobało i pozdrowienia od nich dla wszystkich jadących

Pozdrowienia i do zobaczenia

Aha i dzięki jeszcze za ten starszy track....
Nico Parisi Vs Erik Hubo - Metro
też przypomniały się piękne wspomnienia.... \o/