niestety nie wiem o jaki kawałek chodzi ...
Ja do Hali dotarłem z Karoliną ok. 22:00 najpierw stalismy kupe czasu do baraku z fmt bo bilet, potem w kolejce do srodka, chociaz i tak nie było źle, przypominając sobie to co było na tiesto to ciezko nawet mówić o kolejce

Co mnie zaskoczyło juz na samym początku, to fakt że w imprezie brali udział ludzie w wieku moich rodziców. Pierwszy raz sie z tym spotkałem, zeby obok mnie na płycie bujał sie koles przed 50. Ciekawe

Co do muzyki. Gwiazda wieczoru Sander, nigdy dla mnie nie świeciła zbyt jasno. Nie trafia do mnie koleś. Leciał kawałek Out of space , to find another race...

Bawi mnie jego remix do kawałka apologize ... troche smutne są takie produkcje

Nastepny ziomal zagrał lepiej, bardziej melodyjnie mimo iz pierwszy raz się z Gelderenenem na żywo widze i wczesniej mało co go w ogóle słyszałem.
Dla mnie błędem było ustawienie lineupu. Na impreze przyciągła mnie obecność Aly & Fila, którzy grali dopiero o 3:30 ... Poskakałem wiec na ich secie tylko 40 minut , bo już myslałem że umre ze zmeczenia. Egipcjanie zagrali hmmm fajnie, bez fajerwerków, ale bardzo przyjemnie.
O sztaniach szkoda w ogóle sobie przypominać. Stałem pół godziny , po czym ochroniarz mnie wypchnął i powiedział , że jak mi sie nie podoba to mam iść gdzie indziej , do innej szatni. Kuwa zawsze mam pecha na cwaniaków z ochrony. Powiedziałem mu zeby uwazał co gada bo jest tu w pracy, wiec niech nie szefuje. To sie obrócił plecami blokując mi kolejke , tak ze poszlismy do innej stajni kutrek ... Nienawidze pajaców!!!!!!!!!!!!!!!
(Ja za szatnie nic nie musiałem płacić, mimo iz wisiało na kartce opłata 2 zł )
Niestety telefon mi padł, takze nie dało rady zadzwonic do dżonego i sie tez ustawic, a szkoda, moze by event lepiej wypdał.
Ogólnie .. impreza w skali 1-10 dostaje 5. Słabą piątke... Chyba wyrastam z tego typu masowych eventów. Nie wiem czy jest to kwestia abstynencji alkoholowej, czy zmęczenia po pracy, ale na takiego sylwestra juz się raczej nie wybiore.
kilka fotek : (na ostatnim zdjeciu kobieta obok fajnie ubrana

), wrzuciłbym jakies filmiki, ale mój aparat nie nagrywa głosu...

Do Siego !!!