Migration 2 Heaven "Carnival Vibes", edycja 9

kolejna edycja popeliny w moje urodziny... :D
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven "Carnival Vibes", edycja 9

Postprzez Juma 17 sty 2010, 10:40

moze i zginelo tuzin ludzi, ale na imprezach ludzie czasami umieraja i najlepsze aftery sa w Hadesie,

Liliam pozdrawia i dziekuje za gig, after & befor u Stelmacha w pokoju 316,

Bania trwa nadal.
Juma

Postprzez Stelmach 17 sty 2010, 14:14

ekipa hotelowa już wstała i w pełnej krasie zaliczyła Krokiecik, Komentant Aftera na zakupach, ogarnia wódkę i z Liamem uderzamy na pokój 313 gdzie bania trwa nadal. Chłopaki zachwyceni polską atmosferą i naszą gościnnością. Liam pocisnął najlepszego seta w historii całego Migration "Camera is ready prepare to flash"
Green Velvet - Flash (JOC remix) 10/10

I dalej....śpiewamy

"Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom
Gdzie jest ta dziewczyna co kocham ją
Znalazłem ulicę znalazłem dom
W hotelu Gromada wy***** ją"
:D

Pozdrowienia z hotelu Gromada, ulica Narutowicza, Radom.
Dobrze jest i dobrze było. Boonkers i Tieesstoo!!! rządził
Stelmach
Rave on!

Postprzez sector 17 sty 2010, 14:17

haha! Powiedzcie Liamowi zeby zrobil reworka do waszej piosenki :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez enthuser 17 sty 2010, 14:39

Stelmach napisał(a):I dalej....śpiewamy

"Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom
Gdzie jest ta dziewczyna co kocham ją
Znalazłem ulicę znalazłem dom
W hotelu Gromada wy***** ją"
:D

jebłem :larrybounce:
myspace.com/enthuser
enthuser

Postprzez koncial 17 sty 2010, 15:14

brak słów kto był ten wie...

Wracamy do gromady jak sie chwile ogarniemy :D
koncial

Postprzez Juma 17 sty 2010, 16:14

to szalenie wazne aby sie za chwile ogarnac i wrocic do gromady,

jak wyliczyl tygodnik kibica na castrolfootball.pl jest to kolejna bania zaliczona do historycznych wyczynow naszej ekipy.
Juma

Postprzez Tulipan aka Nexus 17 sty 2010, 16:41

Dobri

ale impreza muzycznie perełka mistrz i Bonkers jak jebła ściana to 12 osob zginelo :)

smiechom i kabaretom nie bylo konca hehehe swietnie sie bawilem z Ilonką ktora jest super :)

Liam i Koncial zagrali zajebiscie

dzieki z dobra banie hehe

szacunek ze podjeliscie walke
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 17 sty 2010, 21:22

Dotarłem do domu cały zdrowy i szczęśliwy :D Z tego co wiem to ekipa jeszcze pije na hotelu z Irlandczykami i jest gęsta bania. Żeby się nie rozpisywać tradycyjnie przedstawiam krótka fotorelację. Zachęcam do ściągnięcia fotek które udały się szczególnie.

Obrazek
After w hotelu Gromada rozpoczęty! Liam Melly w towarzystwie swojego kolegi

Obrazek
Nasza ekipa na beforze. "Gdzie jest ta ulica gdzie jest ten dom...." dalej już znacie :-)

Obrazek
...i tu jeszcze moja uśmiechnięta morda.

Obrazek
Gwał zbiorowy na przesympatycznej DJ Negra

Obrazek
Szable w dłoń i do walki...Oj polało się tego i owego. Tu jeszcze pamiętałem co się ze mną działo

Obrazek
Piotrunio w objęciach najpiękniejszej Radomianki

Obrazek
Organizatorzy MTH zadbali o wszystko w kazdym szczególe. Tu akurat o szczególnie ładne przedstawicielki płci pięknej.

Obrazek
Tieessstooo!!! w akcji. Świetny set z Exploration Of Space

Obrazek
Do wyboru do koloru. Wolicie tą po lewo czy po prawo? A może tego milfa pośrodku dla koneserów?

Obrazek
...wybór powiększył się o Brudnego Sztygara, na którego też możecie obstawiać :-)

Obrazek
Ku mojej wielkiej radości, znalazły się również przesympatyczne koleżanki które zamiast ze mną wolały całować się razem

Obrazek
Najlepszy dowód na to co alkohol potrafi wyczyniać z ludźmi

Obrazek
Liam in da mix. Najlepszy set jaki miał miejsce podczas wszystkich edycji MTH. "Camera is ready prepare to flash" !!! 10/10 !!! Wielkie brawa jeszcze raz!

Obrazek
Z uwagi na fakt że okacji do wypicia nie brakowało, byłem nieźle porobiony w końcówce imprezy

Całość fotek - razem 77 ostrych sztuk:
MTH Radom 16 stycznia 2010.zip
1) http://www.filefactory.com/file/a2c7fg4 ... a_2010.zip
2) http://www.megaupload.com/?d=R7DARYM0
Stelmach
Rave on!

Postprzez Amnes 17 sty 2010, 21:52

Ja tam już się do obiadku szykuje, a ci tą biedną banię męczą...

Czas na recke.

Podróż rozpoczęła się ok. godziny 18, kierowaliśmy się z Lotnikiem z dwóch różnych stron do centrum, gdzie też tradycyjnie przywitał nas Johnny uściskami i serdecznym słowem oraz jak zawsze uśmiechem. Mieliśmy ochotę na poszukiwania monopolu, ale siarczysty mróz nas zniechęcił, na co Johnny zaproponował pobyt w swojej luksusowej limuzynie. Tam też rozpoczęły się pierwsze rozmowy i podsumowania wydarzeń od naszego ostatniego spotkania. czas płynął bardzo szybko i już po krótkiej chwili do naszego grona dołączyły dwie jakże urocze kobiety, które ponoć były bliźniaczkami jednojajowymi a może nawet dwu! Obie zresztą miały bardzo misternie uołożone fryzury co skrzętnie skomplementowałem "masz fajne włosy" po czym bez owijania w bawełnę przeszedłem do "mam golfa dwójkę albo nawet trójkę" co niestety okazało się nieprawdą i równie skrzętnie zostało wykorzystane przeciwko mnie gdy pokazałem zdjęcie golfa 1 kolegi na komórce. I czym tu zaimponować? :/

Wkrótce rozpoczęła się jazda ta dosłownie i ta przenośni. Nasz szofer Johnny nonszalancko wbił r po czym 1 i od tego momentu nieustannie zbliżaliśmy się do strefy G2. Ku mojej uciesze Johnny był łaskaw włożyć do odtwarzacza CD płytę z moim najnowszym setem baniowym pod tytułem "używanie calgonitu nie zmieniłoby bitu".

W tym miejscu odechciało mi się pisać dalszej relacji, i skwituję resztę kto był ten słyszał, a niektórzy momentami coś nawet widzieli.

Szczególne podziękowania należą się organizatorom, bez ogródek mogę stwierdzić że była to najmocniejsza bania w Polsce, pierdolnięcie było szczególnie mocne tej nocy.

Johnny wielkie brawa za nie picie alkoholu! I za transport. ;)

Więcej grzechów nie pamiętam, i czekam na kolejną edycję.

Seta Liama podsumuję kilkoma zdaniami.

you're not alone
don't cross the line
tell your mummy
take me away

Czy muszę dalej się wysilać, by opisać jak mocno napierdalał ten przesympatyczny koleszko? Sufit został z tego co pamiętam pomieciony do pary ze ścianą podczas jego grania. Będzie kolejna gwiazda na poziomie Indecenta i Kerneya.

nieststy wakacje zbliżają się ku końcowi, ale bania trwa nadal!

Do pobrania typowo baniowy set "na drogę" który umilał a co poniektórym uprzykrzał podróż :D

http://www.megaupload.com/?d=FJ9YLU3S

Pozdrawiam wszystkich fanów eski i czekam na seta Liama!
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez sector 17 sty 2010, 23:36

Przegladajac zdjecia moge powiedziec
1) fhuj ludzi bylo tym razem \o/
2) biedne negra :D
3) szkoda ze mnie nie bylo :>
sector
the king of bongo!

Postprzez xymek 18 sty 2010, 11:03

Impreza udana - klub to naprawde swietne miejsce na takie eventy - rewelacyjne naglosnienie, ekrany ledowe, wizualizacje, gralo sie naprawde komfortowo...najlepsze sety zdecydowanie K3 i Koncial...Liam spoko, ale jak dla mnie troche za chaotycznie - mam inne podejscie do budowania seta i pewnie stad te wrazenia...

Srednio podobalo mi sie to, ze tak naprawde zagralem tylko 50 minut...bo set mialem obmyslany na 1,5h i w koncu wyszlo tak, ze nie zagralem tych numerow na ktorych mi najbardziej zalezalo :/ ...ale tak to czasem bywa...klubowa rzeczywistosc i zadna w tym wina Konciala i Łysego...

Reasumujac...dzieki za zaproszenie...pomoc w kazdym temacie i pelen profesjonalizm ze strony Konciala i Łysego - bardzo milo bylo mi w koncu u Was zagrac i mam nadzieje ze to nie ostatni raz ;)
Obrazek
xymek

Postprzez Alexandra 18 sty 2010, 11:19

po kilku zdjeciach widac, że mononukleoza miała raj :D
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez JohnnyKnoxville 18 sty 2010, 13:27

Ja mimo że nie piłem :P To świetnie spędziłem czas na tej bani.... dziękuje przede wszystkim Koncialowi za zorganizowanie imprezy i zaproszenie... (na prawdę zagrałeś świetnego seta \o/ dawno nie słyszałem tego covera Peter Gelderblom - Waiting 4, a mam piekne wspomnienia związane z tym wałkiem, dla tego fajnie że poleciał :P ) W następnej kolejności podziękowania idą do Amnesa i Lotnika za cierpliwość :P i za miłą podróż z dziewczynami :D (Jak dla mnie to trzeba było więcej składnika, ale i tak było git :D ) Klub tak jak ktoś napisał jest świetny na takie banie \o/ Liam z tego co opowiadaliście też spoko gość i na pewno spotkamy się z nim na bani znowu jeszcze w tym roku, tylko tym razem u mnie.... :P Co jeszcze ???? Jeżeli chodzi o muzyczną stronę bani to dziękuje przede wszystkim za te wałki:

John O'Callaghan - Striker (Ummet Ozcan Remix) <<<< ten remix jednak miażdzy na parkiecie <<<< Jestem pod głębokim wrażeniem tego wałka<<< Numer jest prosty i słuchając go w pierwszej chwili myślałem co to za klasyk, dopiero po chwili przypomniałem sobie co to, co bardzo dobrze o nim świadczy.... \o/
Axel Karakasis - Pull The Trigger (Joint Operations Centre Remix) <<<< Nastepny niszczyciel parkietu przy którym maczał palce JOC.... Tak samo jak wyżej siłę tego numeru można zrozumieć dopiero na jakiejś bani \o/ I tak samo jak wyżej numer zalicza u mnie +2 do oceny \o/
Dark Monks - Insane (Steve Murano Remix) <<<<< Kosmiczny masakrator 10/10 jak wchodzi to pierodlnięcie basu to brak słów co sie dzieje z ludźmi.... No 1 Imprezy... \o/

Te trzy numery zasługują zdecydowanie na wyróżnienie.... więcej nie chce mi się wymieniać tego co poleciało bo za dużo by tego było :P
Setem imorezy został set Amnesa z drogi na MTH \o/ takiego pierdolnięcia to aż w snach sie nie spodziewałem :D Amnes na następnej bani możesz śmiało u mnie grać :D hehehehe (później założe temat w setach :D )

Mam przekazać że dziewczynom się tez podobało i pozdrowienia od nich dla wszystkich jadących :P

Pozdrowienia i do zobaczenia :D

Aha i dzięki jeszcze za ten starszy track....

Nico Parisi Vs Erik Hubo - Metro

też przypomniały się piękne wspomnienia.... \o/
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Qsi 18 sty 2010, 15:13

gratuluje i zazdroszcze wam tych imprez tam, no i nieocenionych fotorelacji by Stelmach :]
"Do wyboru do koloru. Wolicie tą po lewo czy po prawo? A może tego milfa pośrodku dla koneserów?"
no i leże :)
Qsi

Postprzez bts 18 sty 2010, 17:22

Zacna to była bania, kogo nie było ma czego żałować. Przede wszystkim mieliśmy kolejną okazję poznać gości z wysp, którzy swoją otwartością i zamiłowaniem do trunków dorównują nam. Liam sympatyczny chłopak, z którym można pogadać o wszystkim i o niczym, a na dokładkę da ci Kearneya do telefonu żebyś mógł go pozdrowić :D Cały before oczywiście epicki, którego punktem kulminacyjnym było odśpiewanie „gdzie jest ta ulica...”.

Sama impreza oczywiście na najwyższym poziomie. Przy Exploration of Space piszczałem jak nastolatka na Tokio Hotel :D Niestety chyba gdzieś około 2:30/3:00 dopadło mnie takie zmęczenie, że jeszcze chwila i skończyło by się imprezą na btsa więc odstawiłem piwo i ewakuowałem się na chatę. W ogóle ogarnąłem się dopiero około 20 w niedzielę więc o afterze nie mogło być mowy, a szkoda. Każda godzina spędzona z Wami to jak rok w raju :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez marta_pawlak22 18 sty 2010, 23:03

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH :)

Wtrącając tu swoje 3 grosze, z dużą dozą entuzjazmu przyznaję,żę impreza była naprawdę bardzo udana :)
Pozdrawiam wszystkich jakże miłych kolegów, których miałam okazję poznać :) Bartek,Maciek,Boguś,Michał etc.
Mam nadzieję, że bedę miała możliwość udać się jeszcze nie raz na podobną imprezę...

pozdrawiam wszystkich :)
Marta.
marta_pawlak22

Postprzez marta_pawlak22 18 sty 2010, 23:11

aaa i jeszcze jedno :)

bardzo proszę szanownego kolegę Jume aby wrzucił zdjęcia,było by bardzo miło jej zobaczyć...

pozdrawiam, :)
marta_pawlak22

Postprzez Margo 18 sty 2010, 23:24

z relacji tych pisanych jak i telefonicznych żałuję bardzo, że miałam szkołę w ten weekend! po obejrzeniu jeszcze filmiku, który dodał Koncial tymbardziej:) gratuluje organizatorom udanej imprezy ! :)
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Alexandra 19 sty 2010, 14:29

żałuj Gosia, że nia miałas okazji "lizać się" z każdym z forumowiczów po kolei :D
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy