To małe podsumowanie ode mnie
Cieszę się bardzo że podobało się wszystkim, którzy byli

, bo z tego co widze to najwięcej uwag mają co do M2H ci co na nim nie byli

. Z samej organizacji, niestety nie było relki live na ah.fm mam nadzieje, że na następnej będzie

z podziękowań:
Jumie i Sivemu - za ogólnie ogarnięce paru tematów o których ci co maja wiedzieć to wiedzą i za after który skonczył sie wczoraj po 1 w nocy

Stelmachowi - za to że został komendatem melanżu, to zaprawde szalanie ważny wynosic butelki z befora nie w koszu ( bo za mały ) a specjalnym wózkiem

BTS - że zawsze sie stara pić na BTSa

Lotnikowi - który był "... pomimo ze nie zagrlai ci Holendrzy... " i mało było dla niego 3 minutowych brakdownów

Amnesowi - że pił za takiego ukrycia jakiegoś

Johnemu K. - że przyjechał posłuchać pierdolnięcia, razem z tymi dupeczkami w loczki

(pozdrów gorąco

)
Gnomowi - za pomioc i to wie jaką

Nexowi - nie daruje ci qrwo że uciekłeś w niedziele tak rano x) + za hotelowe słuchanie Bad Romance Lady Knagi xD
Xymkowi - za to pierdolnięce na samym końcu
+ wszystkich tym którzy byli i zapominiałem pozdrowić
generalnie tak na powaznie mówić podobno prawie każdemu sie podobało i więc ja jestem zadowolony, ja się bez bicia przyznam ze setu "liliajna" i Xymka troche nie ogarniałem - poniewaz juza na DJ zaczeło się świętowanie moich urodzin i za dj'ka i jak szłem do lozy to akurat przy barze stało paru znjaomków i nikt nie pozwolił odejść bez przysłowiowego maluszka :d następna edycja 10/17 kwietnia prawdopodobnie
pamiętajcie co złego to nie ja

Pzdr