Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Marco V, Lucca, Tomcraft, Angelo Mike, Poziom X, Nitrous Oxide
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Postprzez dj3500 14 sty 2010, 21:03

Pół opisu to kanapki dekoracyjne, "klementynka lub mandarynka" i śmietanka porcjowa. Nieźle :mrgreen:
dj3500
Administrator

Postprzez kamishi 14 sty 2010, 21:19

Przez żołądek do serca.
kamishi

Postprzez Rado 14 sty 2010, 22:08

Time-Table całkiem dobry, na 21 można spokojnie wchodzić, gdyby ktoś był chętny na jakiś meeting to dajcie tutaj znać ;)
Obrazek
Rado

Postprzez Sagi 14 sty 2010, 22:44

Widze ze pewne 2 osoby zignorowaly pewne sprawy hehe ok moze to i jednak lepiej ;) zycze udanej imprezy i kanapek tez ! pozdro
Sagi

Postprzez kamishi 14 sty 2010, 22:56

http://sounddefinition.pl/dzieje-sie.php - pierwsze zdjęcia z przygotowań do imprezy. Montaż sceny i świateł.
Ostatnio edytowano 25 sty 2010, 18:43 przez kamishi, łącznie edytowano 1 raz
kamishi

Postprzez kamishi 22 sty 2010, 22:32

http://sounddefinition.pl/dzieje-sie.php - pierwsze zdjęcia z przygotowań do imprezy. Montaż sceny i świateł.
kamishi

Postprzez Rado 23 sty 2010, 17:10

Nas jednak brutalne sito rzeczywistości tym razem nie dopadło i jedziemy przekonać się jak bardzo tam będzie źle :) Szersza relacja jutro i podstawowa zasada: LICZY SIĘ PIERDOLNIĘCIE :twisted:
Obrazek
Rado

Postprzez demens 25 sty 2010, 13:17

Piszcie jak było, czy bardzo źle czy tylko trochę gorzej.
demens

Postprzez sector 25 sty 2010, 13:25

Czemu myslisz negatywnie demes? Masz jakies informacje z drugiej reki na temat imprezy?
sector
the king of bongo!

Postprzez demens 25 sty 2010, 13:39

Ironia ;) Przecież sam miałem jechać, ale Sagi odradzał więc zrezygnowałem.

A tak już zupełnie serio :mrgreen:, to jutro zaczynają się egzaminy i musiałem trochę zakuć. Więc chciałbym się dowiedzieć czy mam czego żałować.
demens

Postprzez Sagi 25 sty 2010, 13:43

opinie sa na forum organizatora..wiec szybko idzie przeczytac co i jak
Sagi

Postprzez kamishi 25 sty 2010, 13:46

Zainteresowanych mogę zaproponować fotorelację, mi.in przygotowaną przez GlobalTrance:
http://www.globaltrance.pl/Czytaj,Szcze ... 817,0.html
kamishi

Postprzez sector 25 sty 2010, 13:55

Kamishi widac ze bylo troche malo ludzi (ale moze sie myle)?! Jestescie ogolnie zadowoleni z imprezy? Bedzie kolejna edycja?

Patrzcie kogo znalazlem :)
Obrazek
sector
the king of bongo!

Postprzez Margo 25 sty 2010, 14:01

z tego co czytałam na forum organizatora, to mimo małej ilości osób - ludziom się podobało. :)
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Sagi 25 sty 2010, 16:07

trzeba dodac ze nie wszystkim, jak to z imprezami..
Sagi

Postprzez Alexandra 25 sty 2010, 17:33

shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez KaSS 25 sty 2010, 18:35

Hehe tej foty nawet ja nie znalazłam :D
Najlepsza była Diana d'Rouze, która po swoim secie wyszła do ludzi (oczywiście bardzo niewielu ludzi ją poznało) i miała TAAAAKĄ banie :D wyprawiała na parkiecie takie rzeczy że głowa mała. Impreza organizacyjnie bardzo pozytywna najlepsze było to, że catering był od razu w hali głównej, nie trzeba było nigdzie wychodzić przechodzić. Nie było też kolejek. Piwo Tyskie było na prawdę Tyskie nie pół woda-pół Tyskie :) Ogólnie impreza bardzo na plus mimo małej ilości osób.
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez Rado 26 sty 2010, 18:10

Pora i na mnie. Po wypadnięciu z pociągu okazało się, że w kierunku hali udają się równie weseli ludzie jak my którzy postanowili wynająć taksówkę i jakież było moje zdziwienie, że można było podjechać 20m od wejścia do hali, szybka kontrola i już jesteśmy w hali, temperatura w sam raz do tańczenia i dzięki temu przez całą imprezę było bardzo komfortowo. Tak jak już Kasia napisała ogromny plus za całą gastronomie łącznie z dobrym piwem w hali, widać jak się chce to się da :) Ceny również bardzo przystępne dla przykładu butelka 1,5L wody kosztowała 4zł co mnie zwaliło z nóg 8-) Zero kolejek ale też ludzi było niewiele.Sama scena i oświetlenie całkiem fajnie się prezentowała, mocne stroboskopy i mimo, że tylko 2 to dobrze obsługiwane lasery, szkoda, że zabrakło panów z Clockwork bo tak wizualizacje prezentowały się biednie. Dźwięk na prawdę dobrej jakości czysto, głośno ale nie za głośno choć czasami wysokie tony drażniły uszy ale to ujdzie ;) Na parkiecie był zakaz palenia i fakt, spotkałem tylko parę osób które paliły papierosy. Teraz trochę od strony muzycznej:
Siasia - mocno, energicznie trochę w stylu Adventa ładny secik na rozgrzanie publiczności
Diana D'Rouze - słucham jej regularnie w odstępach co jakieś pół roku i trzyma taki poziom, że ludzie latają jak pająki a ona sama bardzo fajnie czuje się za deckami, jak dla mnie to najlepsza polska djka :) i oczywiście plus, że zeszła sobie na parkiet i można z nią było zamienić parę słów.
Angelo Mike - dość sceptycznie podchodziłem do występu tego pana ale jednak dał rade, wkręcające ciężkie techno, choć zagrał trochę zbyt monotonnie to i tak mi się podobało.
Tomcraft - Czuć było, że to będzie dobry set od samego początku, pełno starszych hitów i świetny kontakt z publiką, gdy będzie u nas gościł kolejny raz to na pewno się nie zawaham :)
Lucca - na początku trochę zbyt delikatnie grała ale tak od połowy seta zrobiła grubee kongo i nawet zaczęła się uśmiechać, jak najbardziej na plus.
Marco V - Przypier... od samego początku i to był dobry wybór, sporo materiału z Propagandy 2 który świetnie sprawdza się na imprezach, a gdy wkręcił When The Nights Fall byłem przekonany, że zaraz zgubię buty :twisted: Końcówka seta już tech-trancowa na pełnej kurwie i jak sam mówi powoli wraca do starego brzmienia, oby tak dalej :)
Blank&Jones - Słuchając ich audycji liczyłem na lepszy występ, a chłopaki na początku zaczęli wkręcać jakieś housowe tracki w electro-trance'owych remixach, mi się to zupełnie nie podobało dopiero końcówka prawdziwy Trance i można było trochę polatać.
Nitrous Oxide - nareszcie miałem okazję usłyszeć tego słynnego Pana, przepiękny secik, były momenty w których latałem z szeroko rozłożonymi rączkami, że Kasia pytała co takiego dobrego biorę, klasyczny Trance najwyższej jakości i również sam świetnie się bawił a grał aż 1,5 h bo Tiddey nie raczył nas obdarzyć swoją obecnością ale jakoś tego nie przeżywam.
Podsumowując, impreza zorganizowana kapitalnie i wszystkie inne agencje powinny się uczyć, tym bardziej, że to był debiut Seduce, mimo tak małej frekwencji kolejna edycja już została zapowiedziana 8-) Więc jednak nie było tak źle jak się zapowiadało, next event: wyjdzie w praniu :)
Obrazek
Rado

Postprzez Vidia 26 sty 2010, 18:35

Bardzo żałuję, że nie dane mi było przyjechać na SD:(, ale cieszę się, że impreza się udała!
Streamu chyba nie było, w związku z tym mam pytanko - sety w ogóle były zgrywane? można gdzieś je przesłuchać?
Ostatnio edytowano 02 wrz 2010, 11:37 przez Vidia, łącznie edytowano 2 razy
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez KaSS 26 sty 2010, 18:53

Bardzo się podobała na tyle, że na Blankach nie mogłam ustać na nogach bo wysiadły od tańca :D Ale wyszalałam się za wszystkie czasy.
Lucca była troszkę sztywna za deckami dlatego nawet lekki uśmiech dało się u niej zauważyć :)
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy