No to jadymy.... ;] Sisiek przygotował mi nie małą ucztę bo TL bogata aż kipi techno tłuszczem

1.Miłe rozpoczęcie... taki plumkacz, cóż od razu coś się dziać nie musi

2.O proszę Umcio i pewnie piękna pani zaczęła nam śpiewać, przejście jak najbardziej na +
3.Słychać że coś nieśmiało wchodzi... o tak, zerkam w tl i hmm... nie znam więc poznam

plum plum plum oj długie przejście i słyszę że walka z rozjazdem jest

ale jak ładnie to się skończyło ho ho

choć utwór niby wkręca ale nie powala na kolana... na dłuższą metę trochę usypiający niestety...
4. Coś się dzieje słychać z daleka ;> Sowa coś lewym skrzydełkiem nam się stara wplątać... No i by Cię ;] to znam! Radio slave ołyea to się pobujam bo miło a no i pośpiewam tylko se JD naleję
5. Chyba nie tym piórem dokręcałeś ;p ale ok, ten track to chyba marc w caracas nagrywał

Ihaaaa w górę kieliszki szaman gra

mocne \o/
6. da ba da ba da ba da ba i jebudu

o rzesz ty jak miło... Danke Sowa

teraz Szalony Alan się prezentuje. Lubię jego różnorodność w twórczości.
7. Hmm... nie wiem dlaczego ale teraz ten set bardzo mi przypomina klimatem coś od Hell-a mmm... dobre oj dobre Ci to bujanie... Fergie on Air
8. No nie te pióro... Mówiłem!! ok przeszło ;p było siach i coś się szykuje :> O proszę kolega Jerome czyli kolejny po alanie jeden z moich ulubieńców. I to z jakim trackiem... o mamo moja odlot!
9. Nieśmiało coś teges się dzieje :> i plumkacz na miejscu... dobry bujacz na + nie znałem a już zapisałem

10. tak no nie ma jak Marco dać na zakończenie pierwszej dychy ;p dobry track mhm...! taki nawet tech housowy klimacik nam się zrobił za sprawą tej trąbeczki :>
11. aha to znam

piekielna carrramba!! świetny kawałek... posłucham nic nie piszę ;]
12. jak na razie to Ci powiem, że przejścia masz jak za starych lat więc luzik

ładnie się zgrywa co to? formaty ;] aha no to słucham.
13. No tak to kosmiczne połączenie tych dwóch panów dało nieziemski utwór.. ahhhh!
14. Alan znów dla nas zagra

taki siaki no ładny

ok przeczekam...
15. ooo ale tutaj się coś będzie działo... tak takie dobrze techno

16. hmmm... no ciekawe ci to... minimalowo bardzo odjazdowo.... \o
17. O tak to na tą końcówkę czekałem... bez pisania dużo słuchania!! Ogień!! The Advent
18. mhm Kiko teraz zniszczy mnie ;] ok zgadzam się ;p bo dla takich tracków warto żyć

19. ta szybkie ładne przejście... tak tak taaaaaaaaaaaaaaak!!!! The Kids Want TECHNO!!
20. świetna końcówka proszę pana ;] Moleon RoX!!
21. tak mi to średnio na koniec pasuje ale jak ma być szalenie i z jebnięciem to ok.
Po całości... to żeś pojechał Sisiu oj Ty niedobry

Bardzo dobry set. technicznie tak jak pisałem trochę nie te pióro ale jest całkiem ok. Set ląduje na zasłużonym miejscu w hdd... dział techno kosmos

Dziękuję za prawie 1,5h niezłej sieki z mojej czasce. GL