Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez Kubo 19 sty 2010, 16:09

Cos widze ze tu cisza.. a dzisiaj rozpoczynamy ME w pilce recznej :)

18:30 Polska - Niemcy
Kubo
The Invincibles

Postprzez bAchoR 19 sty 2010, 16:11

Zobaczcie sobie hatrick Ronalidinho w meczu ze Sieną. Brama na 4:0 - coś pięknego. Nigdy nie przestałem w niego wierzyć. Nadal jest piłkarskim geniuszem :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 19 sty 2010, 18:08

Nie przesadzajmy geniusz to moze on nie jest, ale nadal potrafi sie odnalezc w innej druzynie. O ile to prawda to chyba zaszkodzilo mu to gwiazdorstwo, bo mial slabe momenty w Barcelonie a oni wykozystali okazje i zamienili go na duza ilosc kapuchy. W sumie nie podobalo mi sie co zrobili bo w pewnym momencie wszyscy ogladali Barcelone specjalnie dla niego, jednak tak to juz jest.

Widac po skrotach, ze chwilami krecil obroncami i bramkarzem jak gownem w przereblu! Tym bardziej mam nadzieje ze bedzie bardzo ciekawy mecz w LM Milan vs. Manchester United.

Co do Milanu jeszcze, to oby to tylko nie byla prawda, ze chca sprzedac Pato :/
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 19 sty 2010, 18:38

sector napisał(a):Co do Milanu jeszcze, to oby to tylko nie byla prawda, ze chca sprzedac Pato :/

Nie sprzedadzą :)
drevni

Postprzez newb 19 sty 2010, 23:12

niech sprzedaja Inter na tym zyska,bo zapewne ma jeszcze jakis % kwoty
Colorados ucieszą się z całą pewnością

Inter -> Internacional Porto Alegre

dla mnie Ronaldinho zawsze był geniuszem
po prostu u Brazylijczyków bardzo ważne wydaje się być nastawienie a tu widać było ,że nie jest mu już po drodze z Barceloną.

dobrym przykładem wydaje się być Robinho,który zupełnie nie potrafi chyba pokazać skali swojego talentu w Man City
często wydaje się sprawiać wrażenie kogoś kto gra za kare lub jest przymuszany do gry w piłkę.
a w Brazylii sa jeszcze zawodnicy,którymi i Milan się interesuje z całą pewnością.

do Włoch zapewne wróci Adriano - chociaż nie wiem czy tam potrafią z nim odpowiednio postępować tak jak w Rio ,gdzie może robić praktycznie co chce jeśli chodzi np o wolne od treningów itp

a do Brazylii zapewne wróci Keirrison ,któremu chyba bliżej do Fabio Rochembacka jesli chodzi o "trafnośc" transferu.
newb

Postprzez bAchoR 20 sty 2010, 6:05

do Włoch zapewne wróci Adriano - chociaż nie wiem czy tam potrafią z nim odpowiednio postępować tak jak w Rio ,gdzie może robić praktycznie co chce jeśli chodzi np o wolne od treningów itp

Z tego co udało mi się kiedyś dowiedzieć, to Adriano wpadł w hulaszczy tryb życia i chyba został alkoholikiem :/ I stąd opuścił światową piłke na kilka sezonów ? A taki zawodnik... Co on robił kiedyś w interze to głowa boli.

Oglądacie mecze Pucharu Narodów Afryki ? niezłe są, dzisiaj bramkarz Mozambiku Rafael prawie popełnił samobójstwo na boisku

Wystraszył się wbiegającego na niego napastnika i tyle :)
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Rez 01 lut 2010, 19:43

mialem napisac tylko sectorowi ale niech bedzie:)

Wczoraj mialem przyjemnosc bycia jedna z okolo 400 osob, ktora widziala pierwsza na swiecie transmisje z meczu pilki noznej w 3D, a to dzieki telewizji Sky w UK. Wrazenia sa... srednie, ogladajac mecz z kamery, widoku jak zawzwyczaj sie oglada nie widac zadnej roznicy. co innego zblizenia, wtedy ta technologia pokazuje pazury, szczegolnie zza bramki.

Pokazywano tez kilka teaserow z boksu, tenisa i golfa i boks wyglada fenomenalnie.

Ogolnie fajna impreza, okolo 30 osob, z bliska mozna bylo ogladnac tv warty 12000 funtow(46 calowy LG), mialem szczescie siedzenia w pierwszy rzedzie i jako jedyny wpadlem tam z szalikiem Man Utd i nawet wywiad ze mna przeprowadzili :D
Rez

Postprzez hanan 01 lut 2010, 20:39

heh, klawo. Ja sie przyznam, ze jestem lekko podjararany technologaia 3D po Avatarze, i mysle ze to pojdzie teraz blyskawicznie, co bylo zreszta podobno widac teraz na jakichs wielkich targach elektroniki

Mozna spytac jak udalo ci sie zalapac na taki pokaz?
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez Rez 01 lut 2010, 20:52

Ludzie ze Sky wybrali jakies 7-8 barow/pubow w Anglii, jeden z tych w Londynie byl z tej kompani dla ktorej pracuje + dobra znajomosc z managerem regionu z naszej firmy( jak wyzej napisane bylo miejsca na okolo 30 osob od nas i z telewizji).
Rez

Postprzez sector 01 lut 2010, 21:19

Fajna sprawa! Powiedziales im Piotrze w tym wywiadzie, co trzymasz w bejsmencie na hajłeju? :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Boguś 13 lut 2010, 20:51

Mamy pierwszy medal dla Polski :) Brawo Adam :) szkoda, ze jednak nie zloto bo tylko to mu do szczescia brakuje, ale coz Amman :|
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez SRGnt 13 lut 2010, 21:28

Wielkie brawa Adaśko! :)
SRGnt

Postprzez Freezer 16 lut 2010, 0:30

Tylko złota Adamowi brakuje... No cóż pozostał jeszcze jeden konkurs indywidualny...
Freezer
Shipwrecked

Postprzez bAchoR 16 lut 2010, 7:19

Musiałaby się wydarzyć jakaś katastrofa, żeby Amman nie zdobył złotego medalu :) Skacze jak zaczarowany od poczatku sezonu. Pozatym teraz będzie na większym luzie. Medal już ma i to ten najważniejszy.

A Małysz ? Nawet fenomenom sportu złota olimpijskie nie zawsze były pisane. Zobaczcie Ahonena :/
A taki Fortuna. Oddał jeden fuksiarski skok i mu się udało :D Drugi skok był mega przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby. Sport jak życie - nie jest zawsze sprawiedliwy.

Ale jeszcze wierza. Oby Adam kurwa dostał 50 m/s pod narty tylko w tym jednym skoku :)

Zmieniamy arene.
Sikora dał dupy i wini wszystkim tylko nie siebie :/
Organizatorzy wypierają się winny ze swojej strony. Chodzi o śmiertelny wyparek Gruzina na torze saneczkowym. Co za pojeby. Mówią, że to był jego błąd. Ale kurwa... na olimpiadzie błąd zawodnika nie może kosztować go życia :shock:

Śledzimy dalej igrzyska.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez MarVanJush 16 lut 2010, 16:17

Wczoraj też był niezły cyrk podczas łyżwiarstwa szybkiego na 500m, organizatorom czyszczenie lodu zajęło 1,5 godziny bo się psuły maszyny do czyszczenia, dopiero ściągnięta awaryjnie 4 dała radę. W niedziele podczas wyścigów kobiet też mieli z tym problemy.

Ciekawy był też wczoraj Snowboard Cross, mimo że Jodko i Ligocki odpadli to było sporo walki i emocji, bardzo fajny sport :)
:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Postprzez sector 17 lut 2010, 11:19

czasem i polakowi wyjdzie :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Boguś 17 lut 2010, 11:37

bramka kapitalna tylko pytanie ile w tym szczescia a ile umiejetnosci? :D
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez bAchoR 17 lut 2010, 14:31

Lotnik, a ile w życiu potrzeba szczęścia, a jak mało umiejętności :)
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 17 lut 2010, 14:52

Na 100% wiecej szczescia jak umiejetnosci. Przeciez takich akcji nie cwiczy sie na boisku i na treningach. Prawda jest taka, ze gdyby nie trafil to by go zjebali wszyscy razem z trenerem bo mial 100% szanse!
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic